Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Resident Evil: Afterlife - képek (Hírek)

330 levél
Válasz 10.05.28. 09:52 #13
RUSSIANBOY
gamator:


Nem nincs benned hiba.Én is ugy éreztem mikor néztem hogy nem félelmetes az hogy zombik vannak benne hanem már inkább megszokott hogy mindig azokat gyilkolásszák le.Igzábol nem is értem.

Mindenesetre kiváncsi leszek a filmre.
Veteran:


Hát ez az.Hogyha valoban egy ugymond előzményt bemutato rész lesz akkor végképp nem értem.Az emberek látva a sok Alice-t arra vártak hogy akkor kezdetét veszi az igazi harc de sose az történik amire az ember számitana.Én pl azt hittem hogy a Terminator 3 után ahol atombobákkal volt vége az emberiségnek hogy akkor már a folyton a filmek elején a 2029es beharangozott évben leszünk.Mindenesetre jo a 4 is mert igy egy ujabb részt lehetett kihozni belőle de szerintem mindenki arra számitott hogy atombombák robbantak akkor a 4 már abban az évben fog játszodni mint minden film elején a beharangozott kis rövidke 2029-es jelenet.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
11699 levél
Válasz 10.05.28. 09:51 #12
.:[Kain]:.
jézusom, valaki lője már le a producereit a filmnek!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
207 levél
Válasz 10.05.27. 08:57 #11
VeteranHUNTurul
Nekem az első rész tetszett a legjobban, abban legalább voltak olyan elemek ami a játékokban is előfordult. A második is tetszett, de a harmadik számomra a leggyengébb. Az Afterlife az eddig megjelent videókból szerintem jobb lesz a harmadik résznél, de azt én sem tudom megérteni hogy a sztori miért LA-ben játszódik, és hogy hirtelen hogy tűnt el Alice pszichés képessége. Ja, és a klónokkal mi lett?
1624 levél
Válasz 10.05.27. 08:46 #10
-T0ng-
annak idején az első részt azért néztem meg, mert a játékot ismertem, és kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. A második részt azért néztem meg, mert kíváncsi voltam, jobbat csinálnak-e folytatásnak. A harmadik részt pedig azért néztem meg mert poszt-apokaliptikus volt. 3 film közül nekem a 3. tetszett a legjobban, mégis azt mondom, ezeknek a filmeknek inkább Direct-to-DVD nek kéne lennie. Elnézegetve a promó képeket csak megerősíti a gyanúmat, hogy ez sem lesz színvonalasabb alkotás.

Ezek után viszont valaki elárulhatná, hogy miért is fikázzuk Uwe Boll-t, mikor szerintem ezek sem jobbak a mester alkotásainál.
176 levél
Válasz 10.05.27. 07:44 #9
gamator
Igen, valóban hivatalosan ha egy filmben zombikat ölnek az már horornak illik hívni. De nem hivatlsosan a horror film ijesztő is kell hogy legyen, és ez az rész ami nekem kimaradt. Persze lehet hogy bennem a hiba.
330 levél
Válasz 10.05.27. 00:20 #8
RUSSIANBOY
Na hát ez jo.Akkor az ugymond Kaptár 3:Teljes Pusztulás után mi történik a pszihés képességével?Valamint akkor nem lesz "sok Alice csodaországban" sem ahogy a film végződött?Nekem már a képet nézve gyengébbnek tűnik mint az elődje.Persze lehet hogy tévedek majd kiderül ha megnézem a filmet.Mindenesetre nem fogom kihagyni az biztos csak azért szar mert hogyha már a 3ban volt pszihés képessége az nem tűnik, nem múlik el csak ugy igy valami érdekes OK kell ami a filmben kell szerepeljen hogy MIÉRT nincs már neki meg a képessége.Valamint a kinézete a ruhája és a haja is gyengébbnek tűnik az előző filmnél.

Én ugy vagyok vele hogy szerintem filmekből (és most itt a több részesekre gondolok) nem szabad 3-nál többet késziteni hogy miért?

Pl Terminator:1 überfrankó volt kultuszt teremtett.A 2 még elmegy.Nekem bár a 3 is tetszett de sokan leirták a 4 pedig sokaknak tetszett de szerintem szar.

X-Men filmek.Mind a három nagyon tetszett egyiknél se éreztem ugy hogy jobb lenne mint a másik de az X-Men kezdetek Farkas szerintem egy nagy fos volt.

Bourne filmek:Ennél ugyanaz a szitu.Annyira jo mind a 3 hogy nemtudom eldönteni melyik a legjobb.
gamator:

Én nem mondanám a RE filmeket akciofilmnek mivel azzal hogy zombikat ölnek inkább hororr-akcio.Ugyhogy egy Dolph Lundgren féle B kategoriás filmmel aminek harmad gyönge a története össze se lehet hasonlitani.Nekem tetszett az első rész a második is jo volt.A harmadiktol nem voltam elájulva de tetszett annyira mint az előző kettő.Persze nem vagyunk egyformák lehet hogy számodra ez gyenge szerintem jo filmek.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
176 levél
Válasz 10.05.26. 15:55 #7
gamator
Az első rész szerintem gyenge volt, a második és a haramdik már belefér az elmegy kategóriába, azaz egy szokásos akció filmnek.

De az látszik, hogy nagyon rámentek arra hogy 3D-ben sok élvezhető effekt legyen.
Szóval megint kapunk egy átlag akciófilmet.

Mindjuk Mila elég jól mutat ebben a szerkóban.
108 levél
Válasz 10.05.26. 15:53 #6
kfkl
Lehet, hogy tevedek, de ugy tudom ez a 3-ik resz elott fog jatszodni.
551 levél
Válasz 10.05.26. 14:57 #5
Slyder
Egy kis Mátrix, meg néhány mozzanat a R.E 5-ből... Ez a "film" széria egy káosz. De hát, az ember megfogja nézni, ha másért nem, azért mert Resident Evil...
347 levél
Válasz 10.05.26. 14:52 #4
Berci1
Történetet már sztem senki se követi. Én az első két rész láttam azok jók voltak. De valszeg ezt megnézem, ha másért nem "Scofield" alakítása miatt.
347 levél
Válasz 10.05.26. 14:52 #3
Berci1
Történetet már sztem senki se követi. Én az első két rész láttam azok jók voltak. De valszeg ezt megnézem, ha másért nem "Scofield" alakítása miatt.
10589 levél
Válasz 10.05.26. 13:56 #2
Dark Archon
Nem mindegy? Az egész RE film(!)sorozat egy rakás szar...
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
7 levél
Válasz 10.05.26. 13:49 #1
Rocker93
Örülök a folytatásnak,de a Kaptár 3 nem azzal végződött,hogy Alice párszáz klónjával elindul felszámolni az Umbrella vezetőségét ? Akkor most hogyan kerül hirtelen LA-be ?
766 levél
Válasz 10.05.26. 13:49
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Resident Evil: Afterlife - képek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.