Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Resident Evil: Afterlife - képek

Szeptemberben mutatják be az új Resident Evil filmet.

2010.05.26. 12:17 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Úgy tűnik, hogy a producerek elégedettek a Resident Evil filmek sikerével, hiszen még az idén megérkezik egy új darab a moziba, a Resident Evil: Afterlife. Az új epizód viszont picit változtat az elődökhöz képest, Alice-nek, azaz Milla Jovovichnak ezúttal nincs természetfeletti ereje, inkább csak a fegyverek tuningolásával próbálja túlélni a holtak támadásait. A 3D-s és IMAX mozikba készülő Afterlife-ban Alice néhány túlélőt Los Angelesbe vezet el, ám hamarosan rájön, hogy ezzel önmagát csalja csapádba. Ezúttal viszont segítséget is kap, mert 1-2 régi arc ismét visszatér a történetbe. ■

előző
következő
Resident Evil: Afterlife - képek
Resident Evil: Afterlife - képekResident Evil: Afterlife - képekResident Evil: Afterlife - képekResident Evil: Afterlife - képek

hozzászólások (13)

gamator
gamator 2010.05.27. 07:44
Igen, valóban hivatalosan ha egy filmben zombikat ölnek az már horornak illik hívni. De nem hivatlsosan a horror film ijesztő is kell hogy legyen, és ez az rész ami nekem kimaradt. Persze lehet hogy bennem a hiba.
;-)
-T0ng-
-T0ng- 2010.05.27. 08:46
annak idején az első részt azért néztem meg, mert a játékot ismertem, és kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. A második részt azért néztem meg, mert kíváncsi voltam, jobbat csinálnak-e folytatásnak. A harmadik részt pedig azért néztem meg mert poszt-apokaliptikus volt. 3 film közül nekem a 3. tetszett a legjobban, mégis azt mondom, ezeknek a filmeknek inkább Direct-to-DVD nek kéne lennie. Elnézegetve a promó képeket csak megerősíti a gyanúmat, hogy ez sem lesz színvonalasabb alkotás.

Ezek után viszont valaki elárulhatná, hogy miért is fikázzuk Uwe Boll-t, mikor szerintem ezek sem jobbak a mester alkotásainál.:-D
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2010.05.27. 08:57
Nekem az első rész tetszett a legjobban, abban legalább voltak olyan elemek ami a játékokban is előfordult. A második is tetszett, de a harmadik számomra a leggyengébb. Az Afterlife az eddig megjelent videókból szerintem jobb lesz a harmadik résznél, de azt én sem tudom megérteni hogy a sztori miért LA-ben játszódik, és hogy hirtelen hogy tűnt el Alice pszichés képessége. Ja, és a klónokkal mi lett?
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.05.28. 09:51
jézusom, valaki lője már le a producereit a filmnek!
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.05.28. 09:52
gamator:


Nem nincs benned hiba.Én is ugy éreztem mikor néztem hogy nem félelmetes az hogy zombik vannak benne hanem már inkább megszokott hogy mindig azokat gyilkolásszák le.Igzábol nem is értem.

Mindenesetre kiváncsi leszek a filmre.
Veteran:


Hát ez az.Hogyha valoban egy ugymond előzményt bemutato rész lesz akkor végképp nem értem.Az emberek látva a sok Alice-t arra vártak hogy akkor kezdetét veszi az igazi harc de sose az történik amire az ember számitana.Én pl azt hittem hogy a Terminator 3 után ahol atombobákkal volt vége az emberiségnek hogy akkor már a folyton a filmek elején a 2029es beharangozott évben leszünk.Mindenesetre jo a 4 is mert igy egy ujabb részt lehetett kihozni belőle de szerintem mindenki arra számitott hogy atombombák robbantak akkor a 4 már abban az évben fog játszodni mint minden film elején a beharangozott kis rövidke 2029-es jelenet.
ajánlott olvasnivaló