25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kiszivárgott a StarCraft II: Heart of the Swarm befejező videója (Hírek)

Balanses
#14 Balanses [2136]
Akkor én értettem félre bocsi.

Válasz erre

Előzmény: Skizo 2010.12.12. 22:27
Skizo
#13 Skizo [12]
Nem mondtam, hogy köze lenne a zenéhez, csak hogy az ő filmjében hangzott el.

Válasz erre

Előzmény: Balanses 2010.12.11. 11:51
Kobest44
#12 Kobest44 [1784]
Nem néztem meg a videót, csak elolvastam a lényeget, de valaki el tudná magyarázni, hogyan illeszkedik logikusan a történetbe? Hiszen...

SPOILER
...az SC2: WoL végén visszaváltozik emberré Kerrigan.

"These are times of fast foods but slow digestion; tall man, but short character... It is a time when there is much in the window, but nothing in the room.

Válasz erre

rootshaper
#11 rootshaper [1614]
valószínűleg felvettek 1-2 alkalmazottat akiket nem kellett volna. nekik a fejükbe szállt a dicsőség, hogy a blizzard csapat tagjai lehetnek és azt hitték, mindent megtehetnek. vagy valami olyan dolog történt, hogy ez egy bosszú az alkalmazottak részéről.

egyébként jah, én is azt vettem észre, hogy mióta összeszűrték a levet a nyomorék Activisionnal, meg vele együtt a dagadt pénzéhes Kotick formával, azóta valami nagyon nem stimmel.

nekem a StarCraft ott elvágta magát, hogy 3 részletben adják ki és mindhárom részért TÖBB mint egy teljes értékű AAA cím árát gombolják le a játékosokról. ez a pofátlanság csúcsa szerintem.

viszont a Blizzard munkájában eddig ( a starcraft2-t leszámítva ) nem kellett soha csalódnom, így hát remélek és bízva bízok abban, hogy a Diablo 3 nem fog csúfos vereséget szenvedni. ( valamint a Cataclysm is azt adja, amire számítottam, de erről majd bővebben pár nap múlva nyilatkozok )

Válasz erre

Előzmény: gregmerch 2010.12.10. 21:16
Balanses
#10 Balanses [2136]
Bay-nek smemi köze a zenéhez, Steve Jablonsky a szerző

Válasz erre

Előzmény: Skizo 2010.12.10. 18:39
gregmerch
#9 gregmerch [3766]
Elég érdekes, hogy a fennállása óta a titokzatosság, a stratégiailag pontosan kiszámolt hírcsepegtetés és az általános hírzárlat nagymestereként el/ismert Blizzardtól, vagy -ról mostanában ennyi minden "szivárog ki". Először egy állítólagos megjelenési naptár, most egy videó, legközelebb ki tudja mi? Lehet, hogy így akarják elérni, hogy ne a jogvédelmi hajcihőikkel foglalkozzon a közönség?

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

szbszig
#8 szbszig [33550]
Ha szándékos volt a szivárogtatás, ha nem, egészen biztos, hogy nem hagyhatják így, kénytelenek lesznek megváltoztatni a befejezést, ahogy Barthezz írta rögtön. Ezért is mertem megnézni a videót. Másrészt viszont kár, hogy nem ez fog maradni a vége, mert nekem tetszik ez a videó. Mondjuk mindezt úgy mondom, hogy még nem játszottam a Wings of Libertyvel, tehát csak az eredeti játék és a kiegészítője történetét ismerem. Így azt nem tudhatom, az SC2 terran kampányával mennyire konzisztens a videó, de Playbahnosh szerint az, úgyhogy ezt elhiszem egyelőre. Na mindegy, ez van. Én azért alapvetően még bízom a Blizzardban annyira, hogy ha ez meghiúsult, akkor majd kitalálnak egy még jobb befejezést a hátralévő időben. Bár lehet, ezt csak azért gondolom, mert nem nagyon figyeltem az "elkurvulásukat", és még a régi, professzionális kép él róluk bennem...

Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Válasz erre

Zomil
#7 Zomil [605]
Miota szövetkeztek az activision-nal azota kurvultak igy el :S

\,,,/O.O\,,,/

Válasz erre

Skizo
#6 Skizo [12]
És mit keres alatt a Bay féle TransFormers betétzenéje?
Sőt még a végén Kerrigan dumája is stílusban tök hasonló ahhoz amit Optimus nyomott a film végén...

Válasz erre

Zoo_Lee
#5 Zoo_Lee [401]
Léket kapott a Blizzard, vagy mi az ördög történt? Az elmúlt egy hétben több titkos infónak tűnő adat szivárgott ki tőlük, mint korábban öt év alatt összesen. A gond az, hogy így szinte 100%, hogy a címek és az adatok akár valódiak, akár hamisak, a kész produktumok valószínűleg késni fognak, és jó csomó ember fogja elveszíteni az állását. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő infó az ügyről.

Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.

Válasz erre

Aryx
#4 Aryx [3352]
Kész...

Most komolyan, az a Blizzard, aki éveken át teljes titokban tartotta a Star2 fejlesztését az első gameplay-videókig, az a Blizzard, aki üzletpolitikájával alaposan be is szopta ezt a Star2-t, az a Blizzard most mit csinál? Perel, elbocsájt, perel, keresztes hadjáratokat indít, és rács mögé küld mindenkit, akinek a boltban vett Star2 dobozán hibásan szerepel a vonalkód egyik száma. Ez még oké, megbuktak, kell a figyelem, Pb is mindennap hírez róluk. De...

...de... ki az a marha, aki beveszi azt, hogy ma már minden héten, teljesen véletlenül, ismeretlen elkövetőkkel valami újabb cucc szivárog ki a Star2-ről és egyéb Blizzard-tervekről? Ez se nem fake, se nem véletlen, Blizzardék helyében én is közkinccsé tettem volna ezt a vidit. Mind1, nem is érdekel, ha így folytatják, lassan már warezban sem fog kelleni majd az az SC2.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Playbahnosh
#3 Playbahnosh [482]
Személy szerint kétlem, hogy kamu lenne. Először is a szinkron és a Third Floor logója miatt, másodszor a Blizzard kegyetlenül igyekszik eltussolni, harmadszor pedig azért, mert a Wings of Liberty torténete alapján ez az egyetlen logikus befejezés (aki végigjátszotta a Zeratulos mini-kampányt, az tudja miről beszélek).

Amúgy (nem titkoltan) hatalmas Blizzard fan voltam mindig, de az utóbbi időkben nagyokat kellett csalódnom bennük. Megbízható, játékos-orientált és korrekt kiadóból átmentek álszent, pöffeszkedő és szemétláda bandává. Az egyetlen logikus lépés számukra az lenne, ha most szépen eltűnnének a radarról egy időre, és nem tetőznék ezt az egészet azzal, hogy teszik az ártatlant, pofán vágják a legnagyobb rajongóikat (Korea), indokolatlan inkvizíciókat rendeznek és bíróságra rángatnak trainer készítőket, TV csatornákat meg hasonlók.

Válasz erre

Barthezz
#2 Barthezz [53684]
A Blizzard valóban kezd lassan a korábbi legmegbízhatóbb, legkorrektebb kiadó szerepéből nevetség tárgyává átmenni. Bár biztos vagyok benne, ha valóban ezt szánták a Heart of the Swarm befejező videojának, akkor a még hátralévő másfél év alatt meg fogják változtatni a történet végét. Persze lehet, hogy erre gyúrtak alapból és ez egy szándékosan kikerült kamu video - persze ez a valószínűtlenebb, hiszen a sok botrány után erre most műbalhéként se lenne szüksége a Blizzardnak.

Puhára főne ezekben a bögybográcsokban a sonkádi sütibaba pici macipraclija? o_O

Válasz erre

PC Dome
#1 PC Dome [766]
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Kiszivárgott a StarCraft II: Heart of the Swarm befejező videója (Hírek)

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.