Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kiszivárgott a StarCraft II: Heart of the Swarm befejező videója (Hírek)

2129 levél
Válasz 10.12.14. 23:07 #13
Balanses
Akkor én értettem félre bocsi.
12 levél
Válasz 10.12.12. 22:27 #12
Skizo
Nem mondtam, hogy köze lenne a zenéhez, csak hogy az ő filmjében hangzott el.
1784 levél
Válasz 10.12.11. 16:09 #11
Kobest44
Nem néztem meg a videót, csak elolvastam a lényeget, de valaki el tudná magyarázni, hogyan illeszkedik logikusan a történetbe? Hiszen...

SPOILER
...az SC2: WoL végén visszaváltozik emberré Kerrigan.
"These are times of fast foods but slow digestion; tall man, but short character... It is a time when there is much in the window, but nothing in the room.
1614 levél
Válasz 10.12.11. 13:01 #10
rootshaper
valószínűleg felvettek 1-2 alkalmazottat akiket nem kellett volna. nekik a fejükbe szállt a dicsőség, hogy a blizzard csapat tagjai lehetnek és azt hitték, mindent megtehetnek. vagy valami olyan dolog történt, hogy ez egy bosszú az alkalmazottak részéről.

egyébként jah, én is azt vettem észre, hogy mióta összeszűrték a levet a nyomorék Activisionnal, meg vele együtt a dagadt pénzéhes Kotick formával, azóta valami nagyon nem stimmel.

nekem a StarCraft ott elvágta magát, hogy 3 részletben adják ki és mindhárom részért TÖBB mint egy teljes értékű AAA cím árát gombolják le a játékosokról. ez a pofátlanság csúcsa szerintem.

viszont a Blizzard munkájában eddig ( a starcraft2-t leszámítva ) nem kellett soha csalódnom, így hát remélek és bízva bízok abban, hogy a Diablo 3 nem fog csúfos vereséget szenvedni. ( valamint a Cataclysm is azt adja, amire számítottam, de erről majd bővebben pár nap múlva nyilatkozok )
2129 levél
Válasz 10.12.11. 11:51 #9
Balanses
Bay-nek smemi köze a zenéhez, Steve Jablonsky a szerző
3080 levél
Válasz 10.12.10. 21:16 #8
gregmerch
Elég érdekes, hogy a fennállása óta a titokzatosság, a stratégiailag pontosan kiszámolt hírcsepegtetés és az általános hírzárlat nagymestereként el/ismert Blizzardtól, vagy -ról mostanában ennyi minden "szivárog ki". Először egy állítólagos megjelenési naptár, most egy videó, legközelebb ki tudja mi? Lehet, hogy így akarják elérni, hogy ne a jogvédelmi hajcihőikkel foglalkozzon a közönség?
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
32233 levél
Válasz 10.12.10. 19:24 #7
szbszig
Ha szándékos volt a szivárogtatás, ha nem, egészen biztos, hogy nem hagyhatják így, kénytelenek lesznek megváltoztatni a befejezést, ahogy Barthezz írta rögtön. Ezért is mertem megnézni a videót. Másrészt viszont kár, hogy nem ez fog maradni a vége, mert nekem tetszik ez a videó. Mondjuk mindezt úgy mondom, hogy még nem játszottam a Wings of Libertyvel, tehát csak az eredeti játék és a kiegészítője történetét ismerem. Így azt nem tudhatom, az SC2 terran kampányával mennyire konzisztens a videó, de Playbahnosh szerint az, úgyhogy ezt elhiszem egyelőre. Na mindegy, ez van. Én azért alapvetően még bízom a Blizzardban annyira, hogy ha ez meghiúsult, akkor majd kitalálnak egy még jobb befejezést a hátralévő időben. Bár lehet, ezt csak azért gondolom, mert nem nagyon figyeltem az "elkurvulásukat", és még a régi, professzionális kép él róluk bennem...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
605 levél
Válasz 10.12.10. 18:55 #6
Zomil
Miota szövetkeztek az activision-nal azota kurvultak igy el :S
\,,,/O.O\,,,/
12 levél
Válasz 10.12.10. 18:39 #5
Skizo
És mit keres alatt a Bay féle TransFormers betétzenéje?
Sőt még a végén Kerrigan dumája is stílusban tök hasonló ahhoz amit Optimus nyomott a film végén...
401 levél
Válasz 10.12.10. 18:34 #4
Zoo_Lee
Léket kapott a Blizzard, vagy mi az ördög történt? Az elmúlt egy hétben több titkos infónak tűnő adat szivárgott ki tőlük, mint korábban öt év alatt összesen. A gond az, hogy így szinte 100%, hogy a címek és az adatok akár valódiak, akár hamisak, a kész produktumok valószínűleg késni fognak, és jó csomó ember fogja elveszíteni az állását. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő infó az ügyről.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
2791 levél
Válasz 10.12.10. 17:34 #3
Aryx
Kész...

Most komolyan, az a Blizzard, aki éveken át teljes titokban tartotta a Star2 fejlesztését az első gameplay-videókig, az a Blizzard, aki üzletpolitikájával alaposan be is szopta ezt a Star2-t, az a Blizzard most mit csinál? Perel, elbocsájt, perel, keresztes hadjáratokat indít, és rács mögé küld mindenkit, akinek a boltban vett Star2 dobozán hibásan szerepel a vonalkód egyik száma. Ez még oké, megbuktak, kell a figyelem, Pb is mindennap hírez róluk. De...

...de... ki az a marha, aki beveszi azt, hogy ma már minden héten, teljesen véletlenül, ismeretlen elkövetőkkel valami újabb cucc szivárog ki a Star2-ről és egyéb Blizzard-tervekről? Ez se nem fake, se nem véletlen, Blizzardék helyében én is közkinccsé tettem volna ezt a vidit. Mind1, nem is érdekel, ha így folytatják, lassan már warezban sem fog kelleni majd az az SC2.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
482 levél
Válasz 10.12.10. 16:17 #2
Playbahnosh
Személy szerint kétlem, hogy kamu lenne. Először is a szinkron és a Third Floor logója miatt, másodszor a Blizzard kegyetlenül igyekszik eltussolni, harmadszor pedig azért, mert a Wings of Liberty torténete alapján ez az egyetlen logikus befejezés (aki végigjátszotta a Zeratulos mini-kampányt, az tudja miről beszélek).

Amúgy (nem titkoltan) hatalmas Blizzard fan voltam mindig, de az utóbbi időkben nagyokat kellett csalódnom bennük. Megbízható, játékos-orientált és korrekt kiadóból átmentek álszent, pöffeszkedő és szemétláda bandává. Az egyetlen logikus lépés számukra az lenne, ha most szépen eltűnnének a radarról egy időre, és nem tetőznék ezt az egészet azzal, hogy teszik az ártatlant, pofán vágják a legnagyobb rajongóikat (Korea), indokolatlan inkvizíciókat rendeznek és bíróságra rángatnak trainer készítőket, TV csatornákat meg hasonlók.
52251 levél
Válasz 10.12.10. 15:32 #1
Barthezz
A Blizzard valóban kezd lassan a korábbi legmegbízhatóbb, legkorrektebb kiadó szerepéből nevetség tárgyává átmenni. Bár biztos vagyok benne, ha valóban ezt szánták a Heart of the Swarm befejező videojának, akkor a még hátralévő másfél év alatt meg fogják változtatni a történet végét. Persze lehet, hogy erre gyúrtak alapból és ez egy szándékosan kikerült kamu video - persze ez a valószínűtlenebb, hiszen a sok botrány után erre most műbalhéként se lenne szüksége a Blizzardnak.
766 levél
Válasz 10.12.10. 15:32
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Kiszivárgott a StarCraft II: Heart of the Swarm befejező videója (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.