Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dead Space 2 (Előzetes)

Dead Space 2

Dead Space 2
A legutóbbi Dead Space 2 cikkek, hírek
1563 levél
Válasz 11.01.08. 09:57 #16
Zacsi
Isaac továbbfejlesztett full-automata pszihopata taposása extra káromkodással

hát igen legalább jól kiélehetjük vele minden taposási fantáziánk
Inkább vérezzünk párbajban, mint pározzunk vérbajban.
1614 levél
Válasz 11.01.07. 13:04 #15
rootshaper
minél inkább negatívan nézem a játék kiadása előtt felreppenő infókat, annál nagyobb lesz majd a pozitív csalódás, ha a véglegesben mindezeket be is váltják és tényleg rátesz az előzőre.

mint ahogy a cikkben is írtam, sokaknak elég edzettek már az idegeik, nehéz őket beparáztatni, köztük vagyok én is. a horrorfilmek a kedvenceim és a túlélőhorror játékokért is megőrülök, de az utóbbi években sajnos az Amnesia-n kívül nem tudnék olyat mondani a Dead Space-ig visszamenőleg, amitől tényleg annyira tartottam, hogy néha még betölteni sem akartam a játékot. ez viszont akárhogy nézzük, egy demóból sem derülhet ki. a sztorivezetés is nagyon fontos lesz és ha Isaac-et átültetik egy ilyen világmegmentő szuperhős Brúszvilisz stílusba, akkor nagyon nem leszek elégedett :/ az rombadönti a szorongó félelmet, mert ott mi vagyunk a hős, aki megváltja a világot és inkább az nyomaszt, hogy ez mivan ha nem sikerül, nem pedig az, hogy mi van ha rohadtul nem éljük túl. mi. nem pedig a világ... az ember hajlamosabb sokkal jobban tartani ilyen helyzetekben a saját maga elbukásától mint attól, hogy jajj most a világgal mi lesz.
14264 levél
Válasz 11.01.07. 12:34 #14
balays82
Persze, ez is lehetséges, de azért itt nem egy rövid idő alatt elkészülő, összecsapott folytatásról van szó, volt idő dolgozni a játékon, ezért alapvetően optimista vagyok. Az első rész nem aratott akkora sikert, mint amit vártak tőle (a fórum is nagyon megosztott volt, hogy tulajdonképpen egy zseniális vagy egy hulladék játékról van-e szó), ezért jöttek olyan hírek, hogy alapvető változások lesznek a második részben. Én inkább ezektől félek (féltem), de talán annyira nem lesznek drasztikusak, a "régi jó dolgokból" pedig elég sok minden megmaradt. Néhány héten belül úgyis kiderül, mi a helyzet valójában.
20343 levél
Válasz 11.01.07. 12:25 #13
Z-Master
Lehetsz szkeptikus de azért ne nézzük már ennyire negatívnak a játékot.
827 levél
Válasz 11.01.07. 12:19 #12
_Sun_
Ha a demó atmoszférája marad (miért is lenne más a véglegesben), akkor lesz fosás, de egészen más miatt.
Gaming is about killing time, not killing people
1614 levél
Válasz 11.01.07. 11:44 #11
rootshaper
illetve, hogy egy jó kedvcsináló demót dobtak össze belőle... aztán ahogy a filmeknél lenni szokott, a trailer 2 percében lelövik az összes jó részt és a maradék 1 óra 28 percben meg fossá unjuk magunkat. tudom, ez sem biztos, sőt, de azért megvan sajnos rá az esély, mivel az EA-ról beszélünk :/
14264 levél
Válasz 11.01.07. 09:41 #10
balays82
Egyetértek, engem a demó teljesen megnyugtatott, valószínűleg minden rendben lesz a második résszel is. Hiába játszódik a történet az USG Ishimura helyett az órisi Sprawl nevű űrállomáson, az első rész klausztrofóbiás hangulata továbbra is megmaradt, a harcrendszer valóban fejlődött, és a logikai részek lehetőségeit is tovább bővítették.
Nyilván nem lehet egy demó alapján végső ítéletet mondani a teljes játék felett, de azt azért látni lehet belőle, hogy a Visceral nem baltázta el a folytatást sem.
827 levél
Válasz 11.01.06. 20:00 #9
_Sun_
Ez a része szerintem is rendben van, de a demóból azért sominden kiderült, ami nálad még bizonytalan dologként szerepelt. Na, de be is fejeztem a kötekedést.
Sok vaskos tesztet és sikert kívánok, és hogy te kapd meg a teljes játék tesztjét is.
Gaming is about killing time, not killing people
1614 levél
Válasz 11.01.06. 19:27 #8
rootshaper
nekem részben az a dolgom, hogy valamilyen szinten szkeptikus legyek, főleg egy EA által kiadott második epizóddal kapcsolatban. lentebb kifejtettem, miért. de én örülnék a legjobban, ha neked lenne igazad, és tényleg rátenne egy lapáttal az első részre. ha esetleg a teljes játék tesztjét is megkapom, ott már mindent úgy fogok nézni, ahogy azt a Visceral tálalja, addig pedig ez van, ennyi infót tudtam összeszedni. végtére is igazad van, megnézhettem volna videóban, de az mégsem egy kipróbálás... :/
827 levél
Válasz 11.01.06. 19:20 #7
_Sun_
Nem szégyen az, nem ingyen osztják a konzolokat, de szerintem ehhez a cikkhez elkelt volna a demó kipróbálása (ha sehogy sem megoldható, akkor egy "let's play" a YouTube-ról is megteszi).
Nekem úgy tűnt az építőkockák rendben vannak, mindenre sikerült rátenni egy lapáttal (egy kanálkával legalábbis biztosan). Az akció részek intenzívebbek, a fosatás fosatósabb, grafika finomodott, a hangok is. Isaac hangja is jól el lett találva szerintem, segíti a beleélést. Hogy ebből miként épül fel a játék, milyenek lesznek az arányok, történet... az nem derül ki, de minden adott egy jó játék elkészítéséhez.

Gaming is about killing time, not killing people
1614 levél
Válasz 11.01.06. 18:57 #6
rootshaper
eltaláltad. a demó csak konzolra jelent meg, nekem meg szégyen, tudom, de nincs.
827 levél
Válasz 11.01.06. 18:35 #5
_Sun_
Demóval játszottál? Nekem az írásod alapján nem úgy tűnik.
Gaming is about killing time, not killing people
1614 levél
Válasz 11.01.06. 18:00 #4
rootshaper
köszi, igyekszem. asszem az egyik álmom teljesült, hogy bekerültem közétek és azt csinálhatom, amit imádok
1614 levél
Válasz 11.01.06. 17:58 #3
rootshaper
igen, az addig oké, hogy nem teljesen kifilézett a terep, de ez magával hozza az ilyen dolgokat, hogy beszélgetés, meg siránkozás a hajó túlélőitől, amik hiánya ugye az első részt igazán megdobta. azt veszem észre, hogy az EA egyszerűen retteg attól, hogy valami újszerű legyen és minimálisan kisebb eladásokat produkáljon így. ugye a Mirrors Edge jött ki még a szárnyaik alatt a Dead Space első részével egyidőben, az is újított, kimondottan jól sikerült, de nem hozta azt az eladást mint a minden évben előszedett FIFA, és gyorsan el is felejthettük a folytatást. aztán úgy látták gondolom, hogy a Dead Space-ben van még lehetőség, könnyen kommerszé lehet alakítani, gyors rápirítottak a srácokra, hogy tegyetek bele multit, mindegy milyet, csak legyen, meg valami dumálós, világmegmentős szálat és már kész is a nagyobb eladásokat produkáló, hatásvadász, de fele annyira sem félelmetes második rész. csak ne legyen igazam
176 levél
Válasz 11.01.06. 16:14 #2
gamator
Az minenképp sokat dobhat a játékmeneten, hogy ha egy még nem teljesen kifilézett terepen rohangálunk.

Egy kicsit azért szkeptikus vagyok a "hangulatkeltő " videó alapján.
Az első részhez készült "Twinkle, twinkle little star" című dallal aláfestett videó sokkal hangulatosabb volt, már eleve kirázott tőle a hideg. Az újtól annyira nem.

Azért várom a folytatást.1663 levél
Válasz 11.01.06. 14:51 #1
GeryG
Látom, egy percig se lazsálsz! Csak így tovább!
766 levél
Válasz 11.01.06. 14:51
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dead Space 2 (Előzetes)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.