Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Terraria -- mert Notch egy inkompetens, kövér svéd

12270 levél
Válasz 11.06.13. 15:09 #5
asas01
Először érdemes legalább vas, de inkább arany páncélt és fegyvereket szerezni, majd ha ez megvan, elindulni a corruption-ba kalandozni, mert ott már szerezhetsz komolyabb cuccokat. Amikor a föld alatt mászkálsz, ügyelj a vázákra, mert a bombanepper akkor jelenik csak meg, ha már van legalább egy bombád vagy dinamitod, dinamitra pedig szükség lesz, ha a corruption-ban el szeretnéd pusztítani a gömböket. A gömbök felrobbantásával egyébként fegyvereket is szerezhetsz, ha pedig 3-at megsemmisítesz, jön egy boss, aminek a megölésével kapsz alapanyagot egy rakás jó cucchoz.

Persze a boss legalább 10x meg fog ölni valószínűleg ezen a ponton, de nem gond. Csak a pénzedet tedd el egy ládába harc előtt és akkor nem vesztesz semmit, akárhányszor is halsz meg a küzdelemben.
i tell it like it is, cause im a bold figure
4370 levél
Válasz 11.06.13. 12:10 #4
Kalwa
Itt megtalálsz mindent, amire szükséged lehet:

http://terraria.wikia.com/wiki/Terraria_Wiki

Leírások, képek, videók és fórum lehetőségek.

asas01-re a helyedben nem számítanék, mivel nemrég még a Minecraft témában ömlengett arról a játékról. Valószínű ezt is hamar megfogja unni, ha kijön valami hasonló, ami picit más, mint ez, de mivel új, így rögtön rácuppan majd, és akkor el leszel felejtve.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
680 levél
Válasz 11.06.13. 09:01 #3
odie992
Én játszogatok vele, csak nemtudom mit hogy Bányászok lefele ezerrel, de még mindíg sz@rt se talátam
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
12270 levél
Válasz 11.06.13. 01:30 #2
asas01
Kijött egy újabb termetes update, rakás új tartalommal! Már több százezer eladott példánynál tartanak, meglátjátok, befut ez is, mint minden, amiről topikot nyitok és senkit nem érdekel.
i tell it like it is, cause im a bold figure
12270 levél
Válasz 11.06.03. 00:37 #1
asas01
Szóval, mostanában nincs túl sok időm, de ami van, azt ezzel cseszem el, úgyhogy itt egy topik. A Minecraft-ot mindenki ismeri, ahogy azt a tényt is, hogy Notch végtelen pénzzel és egy egész stúdióval sem képes semmit kezdeni a fejőstehenével. Notch továbbá kövér és rasszista.
Ellenben Redigit, a Super Mario Bros. X fejlesztője, akinek új projectje már most több tartalommal és kreativitással van feltöltve, pedig nemrég jött csak ki!

Na, hát ez lenne a Terraria, egy 2D-s, klasszikus grafikával megáldott sandbox játék. Mivel mindenki a MC-hoz hasonlítja, mérjük is össze őket:

Miben hasonlít a Minecraft-re?
- bányászat
- favágás
- kovácsolás-faragás
- esti szörnyjövés
- randomgenerált világ
- őőő
- kurvasok pénzt hoz a fejlesztőnek

Miben nem?
- kb 2 tucat fajta szörny
- boss-ok
- egyedi, csak kalandozás során megszerezhető tárgyak, melyek különleges képességekkel ruháznak föl
- kalandozásra épülő fejlődési rendszer(értsd: nem xp, hanem meg kell találni a max hp-t növelő kőszíveket, a max mannát növelő hullócsillagokat)
- tökéletesen működő multiplayer
- különböző környezetek, amikben nem csak a kockák színe más: egyedi ellenségek, csak adott helyen megszerezhető alapanyagok és tárgyak; nem sivatag/erdő/tó(bár az is van), inkább várbörtön, földalatti dzsungel, lebegő sziget, pokol, ilyesmi
- random események: ha szerencséd van, csak a Vérhold kel fel és túlélheted az éjszakát a házadban, ha nincs szerencséd rád támad egy egész goblin-sereg
- NPC kereskedők, akik adott körülmények között jelennek meg és akik számára berendezett házat kell építened -- igen, végre értelme is van az építkezésnek
- a fejlesztő valóban fejleszt: rendszeres update-ek, amikben nem csak használhatatlan tárgyak vannak, hanem az, amit a közösség valóban kér

Elöljáróban kb ennyit, képeket és videókat úgyis 2 kattintással lehet találni, de igazán kipróbálni érdemes. Steam-en 10 ajró a játék, én ajándékba kaptam, szóval nem tudom megmondani, hogy megbántam-e volna, ha kiadom rá az összeget.
i tell it like it is, cause im a bold figure

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.