Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Max Payne 3 - trailer kommentekkel (Hírek)

Max Payne 3

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek
330 levél
Válasz 11.09.26. 11:52 #7
RUSSIANBOY
Mostmár én is azt mondom nem számit hogy kopasz a lényeg hogy a karakter ugyanaz és a hangja is ugyanaz.

Bruce Willis-nél is nehezen tudtam elfogadni hogy kopasz de mivel ugyanugy Ő játszotta McLane szerepét mint a korábbi filmekben - valamint a szinkronhangja is ugyanaz volt - igy aránylag az a kis külső változás nem tett annyira rossz benyomást.

Bár eleinte nehéz volt megszokni mert megszokta a néző a mindig véres trikot és a kicsit kócos hajzatot annál a karakternél ugy ahogy Max-nél is a New York-i helyszint és a ballonkabátot.De mivel itt a karakter ugyanaz nem pedig valaki más ugyanugy Max névvel és a hangja is ugyanaz ez nagyon sokat számit.

Pl ilyen az a korábban bemutatott Stalker filmsorozat is amit beharangoztak.Létrehoztak egy weboldalt ahol azota kutya frissités se volt de a trailerben nagyon jo pont hogy ugyanugy oroszul-ukránul beszélnek és angolul van feliratozva valamint hogy a detektor és a riadó hang ugyanaz mint a játékban mert ezáltal a játékos-néző számára ismerős hangok ezek a játékbol igy jobban-könnyebben tud kötődni a filmhez-sorozathoz ha majd elkészül valamikor.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
10346 levél
Válasz 11.09.26. 08:15 #6
MattMatthew
Csak ne nyírná le a haját... szakállban és hosszabb hajjal király volt.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
330 levél
Válasz 11.09.25. 15:40 #5
RUSSIANBOY
Na mondom ettől függ hogy milyen köritést kap.Most hogy láttuk Max-t régi öltözékében és ruhájában majd pedig ahogy levágja a haját és ugymond megprobál egy uj helyen uj életet kezdeni igy már teljesen elfogadhato.

Eddig én is ugy voltam vele hogy nem sokat fog érni hogyha megváltozik a karakter mármint kinézetben pl más valaki lesz helyette - de ugy hogy Ő lesz ugyanugy csak más hajjal és ruhával igy már egészen más mert a játéknév erősen kapcsolodik a karakterhez.

Mig ha más valaki lenne most Max pl egy megint más arcu szinész azzal a játékos nem tud ugy azonosulni pont ugy mint a filmekben amikor egy adott karaktert más és más szinész játszik az első részben majd a folytatásban.

Annak ellenére én is kiprobáltam volna hogyha most nem látom ezt a trailert de vegyes érzelmekkel voltam iránta.Most viszont azt hiszem meg kell nézzem mégegyszer......és talán mégegyszer.......

Nekem is meghatározó játék volt az életemben és az ember ezért van vegyes érzelmekkel a folytatások iránt mert megszokja a karaktert és ugy ahogy a valo emberek ugy a játékosok is nehezen fogadják el a változást (már aki persze mert vannak akiknek nem probléma).

Ezen kivül nagyon fontos tényező a szintén ismerős - vagy mondhatni ugyanaz - a zene ami szintén kapcsolodik a játéknévhez és ezáltal a karakterhez.

A Max Payne játékot - a lassitás opcion kivül - a jo hangeffektek a történet kidolgozottsága valamint a jo zene tette azzá ami lett


Várom a game-t
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
528 levél
Válasz 11.09.25. 04:04 #4
Yourmom
Oszinten amikor eloszor megtudtam hogy kijon en is ugy voltam vele h minek? de most h lattam a trailert mostmar valoszinubbnek tartom h jot kihoznak belole a masik h a legelso kepeken volt az a kopasz faszi akkor azthittem hogy mas jatsza max paynet jol fel is kurodott az agyam de a trailert nezve mostmar latom h ki is az a kopasz faszi >.<''
12186 levél
Válasz 11.09.24. 12:39 #3
Gobiakos
121 levél
Válasz 11.09.24. 08:40 #2
Oscar123
Akkor ne játssz vele, én mindenképpen kipróbálom hiszen életem egyik meghatározó játéka volt és nagyon szerettem és kíváncsi vagyok mit hoztak ki belőle.
623 levél
Válasz 11.09.23. 22:41 #1
stero
Szerintem ez nem lesz jó .. a 2-vel volt kész a sztori. Tökéletes lett .. Mit akarnak még? (pénzt)
766 levél
Válasz 11.09.23. 22:41
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Max Payne 3 - trailer kommentekkel (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.