Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - trailer kommentekkel

Az alig pár napja megjelent trailer kapott némi magyarázatot.

2011.09.23. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre jobban beindul a Max Payne 3 marketing gépezete, hiszen nem rég megérkezett az első hivatalos trailer a játékból, mely gyorsan megnyugtatta a rajongókat, hogy nincs nagy gond Max háza táján: a hangulat azonnal magába szippantja az embert. Most pedig úgy gondolták a Rockstarnál, hogy újra kiadják ezt a videót, ám ezúttal némi szöveges kommentet is fűznek az egyes kulcsjelenetek mellé, melyekből többet is megtudhatunk a régóta várt játékról és Max történetéről. ■

Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (7)

Gobiakos
Gobiakos 2011.09.24. 12:39
+1 Így van!
Yourmom
Yourmom 2011.09.25. 04:04
Oszinten amikor eloszor megtudtam hogy kijon en is ugy voltam vele h minek? de most h lattam a trailert mostmar valoszinubbnek tartom h jot kihoznak belole :D a masik h a legelso kepeken volt az a kopasz faszi akkor azthittem hogy mas jatsza max paynet jol fel is kurodott az agyam de a trailert nezve mostmar latom h ki is az a kopasz faszi >.<''
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.09.25. 15:40
Na mondom ettől függ hogy milyen köritést kap.Most hogy láttuk Max-t régi öltözékében és ruhájában majd pedig ahogy levágja a haját és ugymond megprobál egy uj helyen uj életet kezdeni igy már teljesen elfogadhato.

Eddig én is ugy voltam vele hogy nem sokat fog érni hogyha megváltozik a karakter mármint kinézetben pl más valaki lesz helyette - de ugy hogy Ő lesz ugyanugy csak más hajjal és ruhával igy már egészen más mert a játéknév erősen kapcsolodik a karakterhez.

Mig ha más valaki lenne most Max pl egy megint más arcu szinész azzal a játékos nem tud ugy azonosulni pont ugy mint a filmekben amikor egy adott karaktert más és más szinész játszik az első részben majd a folytatásban.

Annak ellenére én is kiprobáltam volna hogyha most nem látom ezt a trailert de vegyes érzelmekkel voltam iránta.Most viszont azt hiszem meg kell nézzem mégegyszer......és talán mégegyszer.......

Nekem is meghatározó játék volt az életemben és az ember ezért van vegyes érzelmekkel a folytatások iránt mert megszokja a karaktert és ugy ahogy a valo emberek ugy a játékosok is nehezen fogadják el a változást (már aki persze mert vannak akiknek nem probléma).

Ezen kivül nagyon fontos tényező a szintén ismerős - vagy mondhatni ugyanaz - a zene ami szintén kapcsolodik a játéknévhez és ezáltal a karakterhez.

A Max Payne játékot - a lassitás opcion kivül - a jo hangeffektek a történet kidolgozottsága valamint a jo zene tette azzá ami lett:D:D


Várom a game-t:D:D
MattMatthew
MattMatthew 2011.09.26. 08:15
Csak ne nyírná le a haját... szakállban és hosszabb hajjal király volt.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.09.26. 11:52
Mostmár én is azt mondom nem számit hogy kopasz a lényeg hogy a karakter ugyanaz és a hangja is ugyanaz.

Bruce Willis-nél is nehezen tudtam elfogadni hogy kopasz de mivel ugyanugy Ő játszotta McLane szerepét mint a korábbi filmekben - valamint a szinkronhangja is ugyanaz volt - igy aránylag az a kis külső változás nem tett annyira rossz benyomást.

Bár eleinte nehéz volt megszokni mert megszokta a néző a mindig véres trikot és a kicsit kócos hajzatot annál a karakternél ugy ahogy Max-nél is a New York-i helyszint és a ballonkabátot.De mivel itt a karakter ugyanaz nem pedig valaki más ugyanugy Max névvel és a hangja is ugyanaz ez nagyon sokat számit.

Pl ilyen az a korábban bemutatott Stalker filmsorozat is amit beharangoztak.Létrehoztak egy weboldalt ahol azota kutya frissités se volt de a trailerben nagyon jo pont hogy ugyanugy oroszul-ukránul beszélnek és angolul van feliratozva valamint hogy a detektor és a riadó hang ugyanaz mint a játékban mert ezáltal a játékos-néző számára ismerős hangok ezek a játékbol igy jobban-könnyebben tud kötődni a filmhez-sorozathoz ha majd elkészül valamikor.
ajánlott olvasnivaló