Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Retro ajánló - Neverwinter Nights és a haverok a GOG-on (Hírek)

Neverwinter Nights

Neverwinter Nights
A legutóbbi Neverwinter Nights cikkek, hírek
1281 levél
Válasz 12.02.23. 20:17 #7
Indigo
Dragonshard kivételével már korábban bezsebeltem az összes D&D játékot, így most azt is 5$-ért meg tudnám venni. De még soha nem játszottam vele, egyáltalán nem ismerem. Tudjátok ajánlani a Dragonshard-ot?
1281 levél
Válasz 12.02.23. 20:14 #6
Indigo
Köszönjük a hírt!

Nagy kedvencem a GOG.com (a Steam mellett, e kettőn kívül számomra más digit distrib nem is létezik), és mindig örömömre szolgál, ha valamelyik gamer magazin cikkezik róla, akár csak ajánló formájában is. Több mint 100 játékot vettem már ott (ebbe nem számoltam bele, hogy egy cím alatt több játék is van, pl. Alone in the Dark), a gyerekkori kedvenceimet, vagy az eddigi életemből kimaradt nagy klasszikusokat nagyrészt beszerezgettem. Hatalmas respect a GOG-nak, mert nagyon jól csinálják!

Skorpio90 ötletét támogatom! Nem sűrűn szólok hozzá, de szoktam olvasni a híreket, és szívesen nyomogatnám én is a "tetszik" gombot
4172 levél
Válasz 12.02.23. 20:13 #5
gothmog
Igen, elsőre átszaladt a szemem rajta, de valóban írtátok, hogy a D&D játékokra vonatkozik, nem csak az NWN-re.

Ráadásul az egyet fizet hármat kap dologban is igazatok van. Bár ebből a szempontból becsapós a GoG is, mert csak egy apró betűs részből derül ki, ha rákattintasz valamelyik címre, hogy ingyen kaphatod azt is február 27-ig, ha Hasbro D@D címet vásárolsz. Az alapoldalon még csak a ToEE-t hirdetik spéci ajándékként.
Endure. In enduring, grow strong.
1560 levél
Válasz 12.02.23. 19:45 #4
Retee
Mi sem írtuk, hogy csak az NWN-re, sőt jeleztük is, hogy a D&D kategória összes ilyen akcióban van, be is lett linkelve. És bár elsőre én is azt néztem, hogy "csak" a The Temple of Elemental Evil jár ajándékként hozzá, a részleteket átböngészve egyértelműen arról van szó, hogyha veszel egyet, akkor egy másik D&D-s játék ingyen a tiéd + a Temple-t. De Sityi már le is tesztelte, működik. A lényeg és a "hogyan kell" a példa leírásánál van.

A leírás: For each $9.99 D&D game from Hasbro you buy, you get another $9.99 D&D game for free AND get Temple of Elemental Evil free as well!

For example:
If you buy Baldur's Gate 1 and 2 along with Icewind Dale 1 and 2, in one order - that's 4 games in total - you will get two of those games for free. If you don't already have Temple of Elemental Evil on your account, you will get it for free as well.
97 levél
Válasz 12.02.23. 19:44 #3
Elkor1991
Egyetértek gothmoggal, Planescape: Tormnent talán a legjobb crpg amivel valaha találkoztam. Nehéz olyan nevek mellett mint Baldur's Gate 1-2, de történetben mai napig nem múlta felül egyik rpg sem Planescapet. Amúgy érdekes, hogy a Planescape mint kampány setting azóta sem került elő tudtommal játékban, pedig számomra egyértelművé vált, hogy van potenciál a világban. Forgotten Realms van mindenhol, amivel nincs is baj, gondolom az a legismertebb, abban a settingben jelent meg több könyv.
4172 levél
Válasz 12.02.23. 19:07 #2
gothmog
Tudtommal az akció úgy szól pontosan, hogy nem csupán az NWN-re vonatkozik, hanem számos, a D&D különféle kiadásain alapuló játékokra (BG-sorozat, IWD sorozat, Planescape: Torment, NWN-sorozat, illetve még további két-három játék), amelyek most egységesen 9.99$-ért kaphatók, s ezekből, ha bármelyiket megveszi az emberfia/lánya, akkor kapja a ToEE-t mellé.


Kicsit ugyan "hazabeszélve", de a Planescape: Tormentet nagyon tudom ajánlani mindazon cRPG kedvelőknek, akiknek anno ez a darab kimaradt. Kevésbé mozis, kevésbé látványos, mint az újabb kori darabok,szokni is kell talán kicsit, illetve elsőre nem biztos, hogy kimutatja a foga fehérjét, de nem véletlenül lett "kult játék", s nem véletlen a GoG.com-on olvasható "hivatalos reklámszöveg" sem: An enthralling story, considered by many to be the best one ever told in a cRPG!
Endure. In enduring, grow strong.
5226 levél
Válasz 12.02.23. 18:38 #1
Skorpio90
Dino, eszembe jutott, hogy milyen fasza lenne, ha lehetne "lájkolni" a híreket/cikkeket, de nem facebook-on keresztül, hanem csak az oldalon. Mert sokszor nem kommentel senki a hírekhez, én sem, de mégis hasznosnak bizonyult/tetszett. Így aztán jelezni is lehetne, hogy van-e értelme mondjuk az adott játékról többet hírezni. Itt konkrétan a World of Goo-ra gondolok, mert a Dome-on egy darab hír nem volt róla, máshol sem olvastam, viszont valamiért benéztem a topic-jába és azóta is az egyik legkedvesebb játék számomra.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
766 levél
Válasz 12.02.23. 18:38
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Retro ajánló - Neverwinter Nights és a haverok a GOG-on (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.