Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Uncharted: A negyedik labirintus [könyv] (Cikk)

1678 levél
Válasz 12.03.05. 12:04 #4
GeryG
Lehet, csak nekem nem jöttek át a poénok, de nekem nagyon nem azt az élményt nyújtotta, amit a játékok. Aztán lehet, csak azért, mert a játékban az eredeti, angol szövegek nagyon el voltak találva, és ha magyarul jöttek volna ki, akkor a fordítás ott is sántított volna.
14264 levél
Válasz 12.03.05. 11:48 #3
balays82
A három játék természetesen már megvolt, a könyvet pedig megvettem, de még nem jutottam el addig, hogy elolvassam. Azért is örültem meg a könyvnek, mert éppen Drake stílusa, a közte és Sully (illetve Elena és Chloe) közötti párbeszédek jelentik a játékok legfőbb humorforrását, amiről azt gondoltam, hogy egy regénybe is könnyedén át lehet ültetni. Nagyon sajnálom, ha mégsem így van, ettől függetlenül a könyvet elolvasom majd, amint befejeztem a mostanit.
1678 levél
Válasz 12.03.05. 11:35 #2
GeryG
Igen, kicsit erős volt a párhuzam.

Nem tudom, elovastad-e már a könyvet, és, hogy játszottál-e már a játékokkal, de személy szerint nekem csalódás volt a könyv azokhoz képest.

Önmagában jó volt, csak épp Unchartednek nem volt az. Ahogy írtam, a karakterek valahogy nagyon nem álltak össze.
14264 levél
Válasz 12.03.04. 21:43 #1
balays82
"Így viszont csak azoknak tudom ajánlani, akik nem ismerik a játékot, de, akiknek kicsit is ismerős volt Nathan Drake neve korábbról, azok inkább ruházzanak be egy PlayStation Vitába, és kezdjenek bele legújabb, Golden Abbys című kalandjába."

Bárcsak ennyin múlna, hogy valaki a könyvet vagy a Vita-t választja a játékkal együtt. Azért anyagi szempontból a kettő nem igazán alternatívája egymásnak, ezért én egyelőre maradtam a könyvnél, amiről eddig sok jót hallottam már Uncharted rajongóktól is, aminek ez a cikk most egy kicsit ellentmondott. Azt mondjuk nem tudom, hogy kinek írták a könyvet, ha nem a rajongóknak, így érthetetlen, hogy miért nem hasonlítanak sokkal jobban a szereplők a játékban megszokottakra. Főleg azért, mert állítása szerint maga az író is nagyon kedveli Nathan Drake karakterét, ráadásul a Naughty Dog is segítséget nyújtott a regény írásához.
766 levél
Válasz 12.03.04. 21:43
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Uncharted: A negyedik labirintus [könyv] (Cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.