Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Secret World - nyílt béta hétvége (Hírek)

The Secret World

The Secret World
A legutóbbi The Secret World cikkek, hírek
1087 levél
Válasz 12.06.22. 21:56 #1
richy25
1 hét zárt béta után úgy érzem, hogy a játék még messze van a megjelenéstől. Legalábbis kéne... Hangulatos környezet, és ötletes tartalmak jellemzik, mindezt megspékelve rengeteg utalással innen-onnan (Az első dungeon főellensége maga Cthulhu...). Technikai fronton viszont nagyon sok hiányossággal rendelkezik, és a meglévő dolgokon is lenne mit csiszolni. És erősen kétlem, hogy ez a megjelenésig (vagy azután) változna. A group rendszer, a chat, a különböző menük kezelőfelülete mind csiszolásra szorulnak. És sajnos teljesítmény is hagy némi kívánnivalót maga után. Folytonos laggolások, teljesítményingadozások jellemezték már a zárt bétát is, és félő, hogy ez "élesben" is fenn fog állni.

Másik probléma (és ez ugyan nem az ő hibájuk) az ún. "Investigation küldetés". Ezek ugyebár olyan feladatokat tartalmaznak, amik rengeteg nyomozást, gondolkodást igényelnek (erre a célra beépített böngésző is van a játékban), és ezzel nem is lenne probléma, sőt, nagyon élvezetesek. A probléma inkább ott van, ha valaki elakad egy résznél, és sehogy sem tud rájönni a dolog nyitjára, hát végső elkeseredésében ír a chatbe, hogy valaki adhatna neki egy-két tippet. Tapasztalatból tudom, hogy 10-ből 2 ember az, aki megpróbálja finoman rávezetni a delikvenst a megoldásra, a többi 8 pofátlan módon beírja a megoldást (rosszabb esetben ezt a nyílt chatben teszi, hogy mindenki lássa). Ez már a limitált létszámú bétában is nem kevés feszültséget okozott, és bele sem merek gondolni, hogy mi lesz majd a megjelenés után. És bár mondtam, hogy ez nem a készítők hibája, szerintem jobb híján az ő dolguk lenne ez ellen tenni valamit.

Ha rajtam múlna, akkor még egy pár hónappal elhalasztanám a játék megjelenését, mindenesetre remélem, hogy tévedek, és ez a 2 hét elég lesz arra, hogy kikupálják a fennmaradó hibákat/hiányosságokat.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
766 levél
Válasz 12.06.22. 21:56
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
The Secret World - nyílt béta hétvége (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.