Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Secret World - nyílt béta hétvége

Hamarosan megnyitja kapuit a The Secret World, de addig is, egy utolsó nagy béta.

2012.06.20. 11:05 | rootshaper | kategória: Játék

Nem mertem volna megesküdni rá, hogy idén még megjelenik a The Secret World, melyet már olyan régóta fejlesztenek, hogy talán már az Illuminati megalakulása is fiatal eseménynek számít hozzá képest - persze, ha megalakult egyáltalán. Pedig bizony, megjelenik, nagyon is hamar, hiszen ez lesz az utolsó béta hétvége, melyben minden eddig bétázott lehetőséget ki lehet majd próbálni, valamint megnyílik a régóta emlegetett, akár 200 fős, hatalmas PvP csaták lehetősége is. Ráadásul mindenkinek, akik regisztráltak a bétára. Akik eddig véletlen nem tették meg, azok még június 22-ig bepótolhatják, ha ellátogatnak a hivatalos oldalra.
Most pedig jöjjön a dobpergés és a fanfárok, ugyanis az utolsó nagy béta hétvége azt is sejteti, hogy a játék hamarosan elkészül. Annyira hamarosan, hogy a megjelenés július 3-a lesz, tehát alig két hetet kell már csak várni a játékra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Secret World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Secret World

hozzászólások (2)

richy25
richy25 2012.06.22. 21:56
1 hét zárt béta után úgy érzem, hogy a játék még messze van a megjelenéstől. Legalábbis kéne... Hangulatos környezet, és ötletes tartalmak jellemzik, mindezt megspékelve rengeteg utalással innen-onnan (Az első dungeon főellensége maga Cthulhu...). Technikai fronton viszont nagyon sok hiányossággal rendelkezik, és a meglévő dolgokon is lenne mit csiszolni. És erősen kétlem, hogy ez a megjelenésig (vagy azután) változna. A group rendszer, a chat, a különböző menük kezelőfelülete mind csiszolásra szorulnak. És sajnos teljesítmény is hagy némi kívánnivalót maga után. Folytonos laggolások, teljesítményingadozások jellemezték már a zárt bétát is, és félő, hogy ez "élesben" is fenn fog állni.

Másik probléma (és ez ugyan nem az ő hibájuk) az ún. "Investigation küldetés". Ezek ugyebár olyan feladatokat tartalmaznak, amik rengeteg nyomozást, gondolkodást igényelnek (erre a célra beépített böngésző is van a játékban), és ezzel nem is lenne probléma, sőt, nagyon élvezetesek. A probléma inkább ott van, ha valaki elakad egy résznél, és sehogy sem tud rájönni a dolog nyitjára, hát végső elkeseredésében ír a chatbe, hogy valaki adhatna neki egy-két tippet. Tapasztalatból tudom, hogy 10-ből 2 ember az, aki megpróbálja finoman rávezetni a delikvenst a megoldásra, a többi 8 pofátlan módon beírja a megoldást (rosszabb esetben ezt a nyílt chatben teszi, hogy mindenki lássa). Ez már a limitált létszámú bétában is nem kevés feszültséget okozott, és bele sem merek gondolni, hogy mi lesz majd a megjelenés után. És bár mondtam, hogy ez nem a készítők hibája, szerintem jobb híján az ő dolguk lenne ez ellen tenni valamit.

Ha rajtam múlna, akkor még egy pár hónappal elhalasztanám a játék megjelenését, mindenesetre remélem, hogy tévedek, és ez a 2 hét elég lesz arra, hogy kikupálják a fennmaradó hibákat/hiányosságokat.
ajánlott olvasnivaló