25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sword of the Stars II: Lords of Winter (Ismertető)

Blade Runner
#5 Blade Runner [3128]
Én is nézegetem az Endless Space játékot már pár hete, amióta rábukkantam. Kicsit kivárok, megnézem a reakciókat és ha túlnyomóan pozitív, akkor valszeg én is megveszem. A Legends of Pegasus-ról még nem hallottam, utána nézek!

Blade

Válasz erre

Előzmény: warcat 2012.07.02. 17:56
warcat
#4 warcat [2034]
2 nap múlva jelenik meg az Endless Space ami igen jóra sikeredett,be is szereztem elővételben.
Hó végén meg a Legends of Pegasus,ez ígéretes ugyan de még nem tudni mit hoztak ki belőle.
Swords of the Stars 2-re csak egy kiegészítőlemeznél (ha lesz) fogok ránézni,legalább ekkora volumenű hozzányúlás kell szerintem.

Válasz erre

Blade Runner
#3 Blade Runner [3128]
Néhány dologban valóban fejlődött a játék azóta, hogy a cikket megírtam (kértem a főszerkesztőt, hogy várjunk kicsit, hátha lesz valamilyen komolyabb átdolgozás/javítás és akkor újra írom cikket).
Sajnos azok az alapvető hibák az interfészben és a játékmenet filozófiában, amit megemlítettem a cikkben is ott csücsülnek a játékban, és azt hiszem, hogy nem is kerülhetnek javításra/módosításra, mert a játék komplett újraírására és értelmezésére lenne szükség ehhez, ami lássuk be még hosszabb távon sem várható. Abban azért reménykedek, hátha a Steam kiadás lehetősége vagy a iPad/Android forradalom arra csábít valamilyen kisebb csapatot, hogy a nagy öregek (MOOI és MOOII, Ascendancy, Alpha Centauri, stb.) nyomdokait követve kiadjon egy új űrstratégiát, ami legalább olyan jó, mint a fentebb felsoroltak bármelyike.

Blade

Válasz erre

Előzmény: szaki26a 2012.06.28. 01:23
szaki26a
#2 szaki26a [2]
Azert nem ilyen veszes a helyzet. A harc veget er magatol ha nincs ellenseg. Idogyorsitas ctrl+pgup. Ha nincs is tutorial az uj kezikonyv eleg jo. Csutortoki patchben valtoztatnak vmit a tul sok mikromanagementet igenylo urallomasokon es szepen lassan fejlodunk.

Válasz erre

PC Dome
#1 PC Dome [766]
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Sword of the Stars II: Lords of Winter (Ismertető)

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.