Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» The Voice

52271 levél
Válasz 12.12.30. 15:16 #3
Barthezz
Commen.blog.hu-n vannak nagyon jó cikkek a műsorról és egyet is értek velük. Az énekesek nagyon jók, Fatima (egyébként sajnálatos) kiesése igazolja, hogy nagyon megjátszva sincs az egész és nem előre megírt script alapján fut minden. De a megvalósítás sokszor nagyon amatőr, Kimmel bénázik, a mesterek (főleg Somló) néha hatalmas baromságokat hordanak összea, a stylist és a ruhák botrányosak, az adás pedig vontatott, sok az unalmas üresjárat vagy ismétlődés. És hát igen, a szombat este is jót tenne neki.
32252 levél
Válasz 12.12.30. 14:58 #2
szbszig
A helyzet az, hogy hiába van a Voice-ban sokkal több jó hangú énekes, mint az X-faktorban, az emberek nem nézik. Nekünk, magyaroknak, úgy látszik, a bulvár kell, és nem az énektudás, ezt az RTL tudja nagyon jól. A TV2 meg egy újabb bukás árán fogja megtanulni, legalábbis ha minden így megy tovább. Mondjuk nem értem, miért nem teszik át péntekről szombat estére most már, hogy nincs vetélytársa a másik csatornán. Talán valamivel többen néznék, mint most...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
52271 levél
Válasz 12.12.21. 23:45 #1
Barthezz
Ha már az X-Faktornak van saját topicja, nyitok a Voice-nak is egyet, hogy ne ott tárgyaljuk ki a továbbiakban. Amúgyis lesz ebből is jónéhány évad...

Ki nézte a mait? Fatima kiesése baromira meglepett. Tény, hogy a mai produkciójára nagyon rányomta a bélyegét a betegsége és az e heti balhéjai, de hangja alapján szvsz az egyik legjobb volt a mezőnyből. Még amikor anno a Fekete Vonatban énekelt, akkor előjött, hogy mekkora énekes, azóta meg csak még tovább fejlődött a hangja.

Viszont ez most azt hiszem elég jól bizonyítja, hogy a tv2-nél biztosan nincsenek manipulálva a szavazatok és Caramel fülébe sem súgnak és döntik el helyette, kit vigyen tovább. Fatima ugyanis a tv2-nek is hatalmas ziccer lehetett volna az egész széria során, meg valószínűleg ők sem 3 adás kedvéért akarták visszahozni Angliából.

A végén meg jót röhögtem a srác beszólásán. Hogy elkapta Kimmel a mikrofont és kb. fél másodperc alatt kitette a tv2 a piros karikát.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.