Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Company of Heroes 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Company of Heroes 2
Kipróbáltuk az egy hónap múlva megjelenő játék egyszemélyes részét.

Company of Heroes 2

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek
97 levél
Válasz 14.05.17. 01:23 #9
wolf8911
Hát én régebben játszottam az 1. résszel, mikor még nem volt elég erős a gépem, azóta két erős gépem is lett és most újra elkapott egy kis II. vh-ús rts-ekkel való játszási vágy, így újra nekiálltam játszani az 1-vel is és ezzel is. Hát szerintem egész jól sikerült a játék, de az 1. részben nehezebb is volt megcsinálni a másodlagos küldetéseket. De szerintem ebben a részben is sok mindenre kell figyelni. Egyedül az zavar, hogy csak orosz kampány van, no ez tényleg reálisabban mutatja be az akkori helyzetet, a kegyetlenséget, az NKVD-sek kegyetlenkedéseit a saját hazájukért harcoló honfitársaikkal szemben, a komisszárok hidegvérű szívtelen gondolkodását. De még mindig idegesítő, hogy nincs német kampány. És még az is, hogy pl. ilyen Sherman-Tigris harcban 2-3 lövés kell a Tigrisnek, hogy szétkapja a Tommy-cooker-eket. Bár, ha olyan reálisra csinálták volna, mint mondjuk a Blitzkriegeket, akkor viszon nem lenne túl balance-os a játék és ez a multyplayer lehetőségnél zavaró lenne. Amúgy az 1. rész valamelyik kiegjében (nem tudom, hogy a Tales of Valor vagy az Opposing Fronts) volt német küldetéssorozat, a Market Garden hadművelet. Nah az tényleg bejött. Érdemes lenne kipróbálnotok azt is.
Szerintem jó lett ez a játék, sok változtatás nem történt, de jó, 1-2 apróságot leszámítva. Nekem a CoH marad az egyik kedvenc háborús RTS-sem ezután is és ezzel a résszel is.
2 levél
Válasz 13.10.30. 12:15 #8
Vas_László
Hát azért a CoH 2 nem ugyan az single player-ben sem mint az 1. Mintha szakított volna a második rész az elsővel. Többek között az 1-ben a single szerintem sokkal pörgősebb volt több mindenre kellett figyelni, míg a 2-ben az oroszokkal (hidegvérrel) taposs át mindenen esetleg mielőtt áttaposnál rajta nézd meg hogy ott van-e. De ez csak az én véleményem biztos vagyok benne hogy másnak ez jobban bejött mint az 1.
2 levél
Válasz 13.05.22. 09:15 #7
miniminigun
Lehet forgatni a kamerát, ahogyan akarod. Ha jól emlékszem azt ALT-tal. Bétában legalábbis ugyanúgy működött mint a régiben.
1219 levél
Válasz 13.05.17. 00:57 #6
Wotan
Ennyire más lenne a single és a multi béta?

A grafikával semmi gond nincsen, kétlem, hogy sok ember engedheti meg az ultra beállításokat egy 4v4ben.
A kamerát is ugyanúgy lehet forgatni, mozgatni stb. ahogy eddig is.

"állnak egymással szemben amíg a hp elfogy" Hát most nem azért, de akkor neked nem jött át a coh lényege, ha csak állsz és vársz a hpra Pont ez a lényege, az esszenciája a cohnak, hogy szakított a Starcraftos, C&C féle hp alapú harcokkal. Starcraftban szétheggesztesz paraszttal egy battlecruisert, cohban aligha fogyasztod le a királytigris hpját szemből egy shermannal vagy egy stuggal az isu 152est. Itt arról szól a harc, hogy lődd ki a lánctalpát, motort, legénységet, kerülj a hátába a vékonyabb páncélzathoz, csalogasd rá az aknamezőre vagy az at gunokhoz, kérj rá tüzérséget, bombázást, szakítsd be alatta a jeget, használd ki a sárga-zöld fedezékeket, dobj rá gránátot, molotov koktélt, nyomd el a sprintet fuss át az mg-n és szedd szét hátulról és akkor a millió commander/talent/skill képességekről és az egységek fejlődéséről még nem is esett szó.

Korhűséget,realizmust, történelmi pontosságot elvárni videójátéktól meg egyszerűen butaság, legalábbis ebben az esetben biztos. Nem a viasat historyt nézed, hanem foteltábornokoknak/ ligákban stresszelődő kattintgató bajnok ifjúságnak készítenek egy programot ami a balanceról és játszhatóságról azaz a fair playeről, sikerélményről, több vásárlóról vagyis a pénzről szól. (Amúgy az összes orosz szakaszban 2-3 emberrel több van mint a németeknél. Btw nem a coh kezdte el ezt a területfoglalásból bejövő nyersanyag dolgot hanem a Z.)

Ismétlem, én csak a multival játszottam, így innen közelítettem meg ezt a single cikket.

"Mortui solum finem belli viderunt"
5409 levél
Válasz 13.05.16. 12:02 #5
Morello
Ez egyrészt így van, másrészt azért annyit írjunk a javukra, ebből a preview-ból is lejött, hogy nem az "izmos vöröskatonák elszánt tekintettel néznek az új hajnal felé" koncepció van, hanem igenis megjelenik benne a vörösök kegyetlensége (feltett kezű, kegyelmet kérő német katonát lőnek agyon, az NKVD legéppuskázza a visszavonulókat, stb.), az átvezető videókból is az jön le, hogy a körülmények miatt megtört, hiteveszett, NKVD börtönébe zárt orosz tiszt a főszereplő, bár a sztori vonala így az elszeparált küldetésekből még nem állt össze.
4144 levél
Válasz 13.05.16. 10:16 #4
Raistlin666
Két nagy bajom van ezzel a "résszel".
Egyrészt grafikailag szerintem semmit nem fejlődöt . És ez ciki 2013-ban!
Másrészt a franc akar a köcsög ruszkikkal kampányt tolni! Pont annyira érzek rá késztetést, mint egy 1848-49-es stratégiában lenyomni egy orosz kampányt!

Tisztességes német kampányt még soha nem kaptunk, de persze orosz anyácskát most gondolom 25-30 kaptafa misszióban védhetjük ezerrel...marad a multi egy kövér leárazás után...
3 levél
Válasz 13.05.16. 09:58 #3
lepes1991
gondolom a németek oldalán ebben se lehet harcolni...
5409 levél
Válasz 13.05.15. 22:05 #2
Morello
Azért valami ilyesmire a játékban is utalnak, pl. az egyik átvezető videóban azért jajgat a közlegény a tisztnek, hogy nincs fegyverem se, hogyan rohamozzak bazze?? Majd szerzel, előre!!!
Persze mindez magában a küldetésben nem érződik, csak átvezető videó szinten van utalás. Ott csak lőnek mint az állat, unlimited ammo-val.

Illetve elvileg arra is ügyeltek, hogy a szovjet conscriptek elég könnyen haláloznak és nem túl effektívek, de viszonylag könnyen és gyorsan lehet utánpótlásokat vezényelni. Persze ez inkább rajtunk múlik, mert ha jól kommandírozzuk a csapatainkat, akkor fennáll az, amit írtál.
2635 levél
Válasz 13.05.15. 19:34 #1
jawsika
Én a béta verziót kipróbáltam, és azt kell hogy mondjam, hogy engem sem győzött meg. Nekem a fő problémám az,
hogy amíg a Nyugati frontra többé kevésbé(!) igaz volt, hogy egy egyenlő csatában körülbelül ugyanannyi fél harcolt a két oldalon, mivel a brit is amerikai csapatok ha fegyverek és kiképzés terén nem is, de ellátmány, morál és főleg létszám tekintetében egyenlő partnerei voltak a német katonáknak - ismétlem, körülbelül -, addig a szovjetek oldalán minden 3-4-5. elhullt Ivánra jutott egy Heindrich.

Rossz, gyakran teljesen hiányzó kiképzés, szörnyű felszereltség, fegyverhiány, azonban hatalmas, kifogyhatatlan emberi utánpótlás jellemezte a szovjet hadsereget. Itt azonban, számomra 2013-ban érthetetlen módon, még mindig 5-5 fős, 5-5 fegyverrel felszerelt egységeket látok.

Ez a valóságban úgy nézett ki, hogy az 5 db fegyverrel felszerelt 5 db német kiképzett katona halomra lőtte az 1, jó esetben 2 fegyverrel felszerelt 5 urali parasztlegényt, akik helyett jött még 5, meg még 5, mire elfogyott a németek tölténye/embere. Na ez tényleg hitelesebb játék lenne. Ez így csak egy Nyugati front Winter-skin edition.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.