Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Plague Inc.

1226 levél
Válasz 14.05.26. 08:46 #7
Baracklekvár
Ránézésre kb. ugyanaz, mint a droidos verzió. Azt megvettem teljes egészében, s remekül eljátszottam vele párszor - de aztán hamar rájön az ember a nyilvánvalóan helyes stratégiára. Változatosságot csak az extra tartalmak hoznak - például a 'zombi' járvánnyal még nem voltam képes kiírtani emberiséget, mert az alapvetően eltérő stratégiát igényel.
pogessor.pcdome.hu
11119 levél
Válasz 14.05.25. 22:14 #6
VodevilX
Én most a PC verzióval játszottam, és kegyetlenül addiktív Bár még továbbra is csak early access, és nem is néztem utána pontosan, hogy konkrétan miket terveznek beletenni, de nagyon jól el lehet vele lenni
Amúgy van egy hasonló flash játék Infectonator : World Dominator
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
7802 levél
Válasz 13.06.07. 09:59 #5
Lovi Tommy
Ezért kell onnan kezdeni Sokszor inkább Kanada a legnehezebb a fejlettségével, meg a szétszórt lakossággal - hiába fertőzöm meg, annyi idő alatt amíg ott 30 millió ember elkapja, Indiában 1,5 milliárd embert ér el a betegség.
De valóban a szigetek szoktak a legnagyobb problémák lenni.
6388 levél
Válasz 13.06.07. 09:52 #4
Beny12
Gondolkoztam rajta, de nem vettem meg. Szerintem ahhoz, hogy mindegyik típussal egyedi stratégiát tudj kidolgozni, nagy valószínűséggel kelleni fog (főleg ha 20-30 perces komoly erőfeszítés után azzal szembesülsz, hogy Grönlandot megint kihagyta a járvány ). Elég jó bónuszokat ad, ami megkönnyíti az egész játékot, ha jól kombinálod.
Mivel van egy fajta módszer, amivel mindegyiket meg lehet csinálni, én nem váltottam a "demo" verzióról. Viszont úgy meg unalmas, mert még nem is szükséges a specifikációkat használni.
7802 levél
Válasz 13.06.06. 18:42 #3
Lovi Tommy
Megéri felnyitni a teljeset? Vagy annyi pluszt nem ad?
6388 levél
Válasz 13.06.06. 14:36 #2
Beny12
Végigtoltam mindegyikkel, de sajnos mikor rájössz a titkára, onnantól már nagyon unalmas. Valamennyit végig lehet tolni egy egyszerű, és valamilyen szinten logikus stratégiával, csupán idő kérdése az egész.
Persze az izgalmat magadnak is megteremtheted, ha mindegyikre egyedi stratégiát próbálsz kitalálni.

Egyébként nem akarom lehúzni a játékot, nagyon faszául összerakták, a legnehezebb fokozaton meg tényleg minden lépést többször is át kellett gondolnom. Pár hétre le tudott kötni.
7802 levél
Válasz 13.06.06. 14:27 #1
Lovi Tommy
Egy-két hete találtam egy kiváló stratégiai játékot telefonra, a neve Plague Inc.
Egy betegséget kell elterjeszteni a Földöön, és kiirtani az emberiséget.
Választhatunk kezdő országot, fejleszthetjük a tüneteit, az ellenállóságát, a terjedési módját. Különböző stratégia szükséges a különböző országok ellen. Emellett többféle kórokozó típus van, ezek mindegyike szintén más játékmódot igényel.
Ráadásként egy egyszerűbb életszimulátor is van benne - hurrikánok, terrorizmus, filmhírek, olimpia, iCure device (), politikai hírek.
Ismeri valaki? Vélemények?
Én abaktériumot és a vírust végignyomtam, de a fungus most kifogott rajtam.
Amiben másabb még, mint a legtöbb androidos játék, hogy teljes koncentrációt igényel.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.