Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Firefall bemutató a gamescomon [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Firefall bemutató a gamescomon
Lezárult a nyílt béta első fázisa, a fejlesztők a jövőre vonatkozó terveikről beszéltek.

Firefall

Firefall
A legutóbbi Firefall cikkek, hírek
1 levél
Válasz 13.09.04. 14:43 #3
Kelta
Egy kicsit elkéstem a leírással A játék engem a hangulatával vette meg, igaz nem rég találtam rá. Sok f2p mmo-t próbáltam már ki, de ebben igazán van valami amitől kedvem támad játszani vele. A kasztváltás ötletes megoldás ha lehetne választani az lenne ami tetszik elsőre, bízom benne 1-2 hét múlva többet is tudok majd írni.
12 levél
Válasz 13.09.03. 22:34 #2
arreat
Amivel engem totál megvett a játék az a jumpjet, nálam egy játéknál mára alaptétel lett, hogy lehessen ugrálni össze-vissza, de h még magasabbra is tudok ugrani és kb manőverezhetek is a levegpben ezáltal... így elsőre ez ugrana be, de maga battleframe-kaszt rendszer is kellemes meglepetést nyújtott, a többi játékban(pl. WoW) folyamatosan ki kell logolnom h egy másik kariba belépjek, itt meg egyszerűen ingame megváltoztathatom a "kasztomat".
Amihez viszont a legelején elég kétkedve álltam hozzá, az a craft rendszere volt, ugyanis egy hozzám hasonló WoW-ból szabadult szökevénynek kicsit bonyolult volt az a sok matéria, meg menüpont, amit a craftolás elém tett, de 2 hét után már kb. azt vártam, hogy mikor mehetek vissza egy városba egy-egy nagyobb farmolás után a craftoláshoz, hogy kiválasszam, mit fejlesszek tovább.
Most pedig jó volt olvasni, hogy végre kiterjesztik a határokat, ugyanis ez a Dél-Amerikai közeg már kezdett uncsi lenni, szóval remélem minél előbb jön a területbővítés
5502 levél
Válasz 13.09.03. 17:22 #1
Dino
Az első öt kódot azok között osztjuk ki, akik holnap délig megírják itt egy hozzászólásban, hogy mit szeretnek legjobban a Firefallban.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.