Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mars: War Logs [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Mars: War Logs
A vörös bolygóra visz a budget kategóriába érkezett sci-fi RPG.

Mars: War Logs

Mars: War Logs
A legutóbbi Mars: War Logs cikkek, hírek
16356 levél
Válasz 13.09.09. 11:31 #12
ufodani
Kb 1 hónapja kivégeztem és tényleg bejövős, ajánlom mindenkinek, nekem élmény volt. Igen van magyar felirat.
Crea szereti használni az értékeléseiben azt, h Magába szippantó atmoszféra és hangulat. 100-asra ne vegyük komolyan, de nekem 80-90%-osra bejött.
Nincs értelme spoilerbe tennem, tehát így végeztem, lehet hasonlítgatni majd
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
3 levél
Válasz 13.09.09. 10:33 #11
Teomus
Ehhez a remek kis rpg-hez 100%-os honosítást is találtok az alábbi linken, jó szórakozást!
Teomus
http://magyaritasok.hu/downloads/details/1598/mars_war_logs
27974 levél
Válasz 13.09.08. 23:34 #10
LordMatteo
Persze, ha más is van mellé, és nem csak ezzel kell foglalkozni, akkor ez az utolsó dolog, amit normálisan odafigyelve meg tud csinálni az ember. Viszont a cikkírók felelőssége is (sőt, talán nagyobbrészt az övüké), hogy minél kevesebb munka legyen az irományukkal a publikálás előtt a szerkesztőnek. No de hát a jövőbeni jobb munka érdekében kritizálok én itten.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
5502 levél
Válasz 13.09.08. 23:05 #9
Dino
A "helyesírás javítás funkció" a cikkek esetében én vagyok. Rengeteg dolgot javítottam ebben a cikkben megjelenés előtt, de ezek szerint még így is maradt hiba (most javítottam, köszi). Sajnos amúgy konkrétan ez a cikk kicsit "áldozatául esett" a gamescomnak, még előtte kezdtem átolvasni, aztán utána fejeztem be, és nem tudtam elég időt szakítani rá, ez most így alakult. Sajnos főállású olvasószerkesztőnk, korrektorunk nincsen.
Képekre vonatkozóan pedig az a helyzet, hogy ha egy cikkíró küld a cikkéhez, akkor azok kerülnek mellé, ha nem - mint jelen esetben vagy a Mortal Kombat cikknél is -, akkor vagy próbálok keríteni újakat a hivatalos site-ról vagy a kiadó sajtósite-járól, vagy ezek hiányában a korábbi képek kerülnek be. A képek elrendezése jellemzően néhány bekezdésenként van (ezt én adom meg mindig, hogy hány bekezdésenként rakjon a site-engine egy képet), és igyekszem úgy válogatni, hogy a látványosabb képek kerüljenek be, vagy egy-egy olyan, amire hivatkozás is volt a cikkben. Képaláírást meg max. 1-2 cikkíró szokott küldeni, azok azért nincsenek.
6675 levél
Válasz 13.09.08. 22:56 #8
GustyX
Honnan olyan ismerős...
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
32666 levél
Válasz 13.09.08. 22:56 #7
Creativ3Form
Szívós kis dögök. A fejükön valami bitang erős csont szerűség van, így mindig mögéjük kell kerülni, és úgy ütni, csak persze, hogy a kis drága megfordul egy idő után.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32251 levél
Válasz 13.09.08. 22:54 #6
szbszig
Ez a dinoszaurusztestbe oltott garnélafejű izé elég jól néz ki.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
27974 levél
Válasz 13.09.08. 20:26 #5
LordMatteo
Tehát van, csak nem kellően alapos, értem (no offense Dino, általában erre nincs külön ember, akinek pedig más dolga van, az nem szívesen foglalkozik vele).

A képek igazából a szöveg felépítését illetően fontosak, hogyan választja el a különböző részekről szóló részeket, ilyesmi. Valamint a Mortal Kombatos cikknél volt az, hogy valami játékbeli dolog volt képen, de nem írtál róla.

Legközelebbre azt tudom tanácsolni, hogy a különböző egységeit a szövegnek válaszd el tartalmilag, és láthatóan is, csinálj Te képet, és rakd is bele, ha van erre lehetőség.

Morello szokott baromi jó képaláírásokkal ellátott cikkeket írni, és a cikkhez is kapcsolódnak, élvezet is olvasni.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
32666 levél
Válasz 13.09.08. 20:23 #4
Creativ3Form
Helyesírás javítás, szóismétlés kiküszöbölés valamint kacifántos mondatok javítása funkció van utólag, azt tudom.
A képeket pedig DINO rakja bele utólag, én nyersen, képek nélkül küldöm el neki a cikkeket.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
27974 levél
Válasz 13.09.08. 20:21 #3
LordMatteo
Egy-két elírás, vagy betűkihagyások ("rövid időben belül", "A Földel való"), ami mindenkivel előfordul, illetve néha kicsit modorosnak érzem a fogalmazásod ("területei égetően lakhatatlanok", "de elméjüket is megrontotta"). Illetve Neked ilyen a stílusod, ami nem baj, csak az, aki nem szokta ezt meg a fórumon keresztül, annak zavaró. Ezért kérdezem, hogy van-e rendes korrektúra, mert az bár sok időt elvesz, de megoldja az ilyen problémákat.

Esetleg még a központozás az, ami úgy néha nem egészen jön össze nekem, de ezt más cikkeknél is tapasztaltam már, nem tudom, hogy a képbeszúrások egy az egyben át vannak emelve, vagy pedig a szerkesztő rakja be ezeket.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
32666 levél
Válasz 13.09.08. 20:11 #2
Creativ3Form
Na ne kímélj, most mit basztam el?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
27974 levél
Válasz 13.09.08. 20:10 #1
LordMatteo
Tudom, hogy főg*ci, aki egy fórumozótársának a cikkeibe beleköt, de a kritika nem is Crea ellen szól. Nincs korrektúrázó a Dome berkein belül? Vagy ha épp akad valaki, akkor átnézi a cikket, de amúgy nem?

Egyébként a hangulathozó funkció megvan, vszg. ki fogom próbálni a játékot.
A kibaszás társas játék, sose feledd.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.