Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition
A pokol befagyott, a Belmont klán végre asztali gépekre is ellátogatott.

Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow
A legutóbbi Castlevania: Lords of Shadow cikkek, hírek
11181 levél
Válasz 13.12.01. 19:19 #5
VodevilX
Nagyon jó kis játék ez! Picit olyan mindenes. Egyedül az zavar, hogy később kapsz meg képességeket, és vissza kell járni néhány upgrade miatt, ha kell... Ez picit erőszkos megoldás. Örülök, hogy megkaptuk PC-re, meg az sem rossz hogy jön majd a folytatás is hamarosan.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11181 levél
Válasz 13.10.26. 09:25 #4
VodevilX
Amazonon 15 dolcsi hétvégén, be is fizetem rá... (pedig nem biztos hogy ezt most kellene...)
Kíváncsi vagyok milyen lesz, az eleje elég feelinges, amolyan hiánypótló fantasy/kaland/hack'n slash téma, ennél fogva bejön.
A fix kamera meg picit resident evil nosztaligát hoz elő belőlem, de nem zavaró (eddig)
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
54 levél
Válasz 13.09.12. 09:38 #3
tibi1989
"Az egértámogatást az alap beállításokra értettem - ergo még ha állítod is, itt a fejlesztők alapértelmezett döntése szerint a billentyűzetnek elegendőnek kellene lennie."

Ja. Így már érthető. Az nekem is kicsit furcsa volt.

"A helyenként mozgatható kamera érdekes, nekem kontrollerrel egyszer sem engedte, ez főleg az első Lord elleni harcban volt hatalmas szívás"

Ott még nem tartok, majd kiderül, hogy mennyire lesz frusztráló egérrel, bár még nagyon az elején vagyok, de nekem eddig nem volt gond a kameranézettel.
401 levél
Válasz 13.09.12. 09:25 #2
Zoo_Lee
Az egértámogatást az alap beállításokra értettem - ergo még ha állítod is, itt a fejlesztők alapértelmezett döntése szerint a billentyűzetnek elegendőnek kellene lennie. Ilyen jellegű portoknál azért legalább a két támadástípust az egérre szokták kiosztani...

A helyenként mozgatható kamera érdekes, nekem kontrollerrel egyszer sem engedte, ez főleg az első Lord elleni harcban volt hatalmas szívás, amikor az utolsó fázisban a szobrokat kell lerombolnod, és közben folyamatosan kerülgetni a támadásait - néha csak tippelni tudtam, hogy épp hol van, és milyen támadásra készül. A szabadon mozgatható kamera a Lords of Shadow 2 nagy újításai között is szerepel, de ezek után már néhány pályát kipróbálok majd egérrel, és a másik gamepademmel is (köszi a tippet).
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
54 levél
Válasz 13.09.12. 07:59 #1
tibi1989
Szép cikk (mind bármelyik másik - sokat segítenek egy-egy játék előzetes (és utólagos) megítélésében), de lenne néhány észrevételem;

"...bár a játék irányítható billentyűzetről (egeret nem támogat)..."

Nem-e? Én minden gond nélkül variáltam az irányítást. Kedvemre megszabhattam, SŐT! még az egeret is bevontam és minden gond nélkül bármely gombjára, bármelyik mozdulatot/cselekvést megadhatom. Így abszolút nincs szükség "W,A,S,D,K,I,J,L,Q,U..." sorozatra, igaz, ettől nem lesz rövidebb, de könnyebb (5 gombos egérrel legalábbbis).

"a fix kameranézet is eléggé idegesített párszor"

Fix kameranézet? Néhány helyen valóban be van fixálva, de ha az egeret is bevonjuk az irányításba, akkor sok helyen épp úgy mozgathatóvá válik a kamera, mint bármely más játéknál.


A még fel nem tett kérdésekre a válasz:
1. A játék eredeti.
2. Semmilyen "hack" vagy "mod" nincs beiktatva.
3. Igen, én is a Castlevenia - Lords of Shadow PC-s változatáról beszélek (írok)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.