Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» State of Decay [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: State of Decay
A Dead Rising és a DayZ találkozása is PC-re látogatott.

State of Decay

State of Decay
A legutóbbi State of Decay cikkek, hírek
1658 levél
Válasz 13.11.27. 17:27 #10
GeryG
Persze, nem azt mondom, hogy kooperatív mód kell a sikerhez. Csak azt, hogy míg néhány évvel ezelőtt még ritkaságnak számított, addigra ma már szinte természetes, ha egy-egy játékban kapunk coopot is.

Amit mondasz, azzal is maximálisan egyetértek, nekem is van olyan haverom, akivel szívesen leülök Skype mellett egy-egy party BF4-re.
De vele (illetve akkoriban még velük) is a legnagyobb élmény mondjuk egy SWAT 4 coop felvezetés utáni SWAT 4 kompetitív mód volt... régi szép idők...
1393 levél
Válasz 13.11.27. 17:17 #9
jawsika
Hm... Látod nekem, azzal együtt, hogy tudom hogy ez nem tökéletes átfedés, de a coop az nem az mint másnak. pl: itt most ha ketten/hárman mehetnénk együtt, frusztráló lenne számomra, mert csak akkor halaudnk, ha mindenki van. Egy battlefield, vagy wow is coop nekem, ha ketten skype közben irtunk egymás oldalán. De a Batman, Elder Scrools Dragon Age stb játékok miatt nekem a single is tökéletesen megfelel. Azok is nagyszerűek only singleként is.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1658 levél
Válasz 13.11.27. 16:29 #8
GeryG
Egyébként ez tök fura... az utóbbi időben annyira el lettünk halmozva kooperatív játékokkal, hogy szinte már hiányérzetünk van, ha egy ilyen típusú játékból hiányzik. Én pl. rendesen meglepődtem, mikor kipróbáltam ezt és rájöttem, hogy van benne sima single...
1393 levél
Válasz 13.11.27. 16:27 #7
jawsika
Standalone DayZ érdekel még nagyon.

David: szerintem jobb co-op nélkül. Persze lehet velem van a baj, de nekem nincs olyan ismerősöm aki szeretné a zombikat. Aki meg olyan, hogy imádja, és szeretek is vele játszani nagyon, annak most semmi ideje nyomni velem. Tehát egy erős singlenek én a magam részéről jobban örülök.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1658 levél
Válasz 13.11.27. 11:56 #6
GeryG
Hát én mára oda jutottam, hogy zombit hentelni semmilyen formában sem jó. Egyszerűen megcsömörlöttem tőlük. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor egyetlen zombis játék van, amit még várok, az pedig a Dying Light. De bárkivel fogadok egy sörben, hogy mire az jövő tavasszal megjelenik, addig még kapunk legalább egy olyan zombis játékot, ami ma még be sincs jelentve...
16274 levél
Válasz 13.11.27. 09:17 #5
david139
Egy nyamvadt co-opot igazán belehegeszthetnének (ma már rendes multit nem), nem tartana semeddig, és máris többeket érdekelne.
Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy zombit hentelni, társaságban jobb.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1393 levél
Válasz 13.11.27. 08:29 #4
jawsika
Igen. Pontosan. Nem vagyok grafikamániás, csak furcsállom. Egyértelműen a legjobb zombis játék amit valaha láttam. Pontosan ilyen kell.

Pl. nagyon bejön, hogy teljeen szabad kezet kapsz. Tegnap épp egy házat kutattam át, amikor észrevett egy horda. Lerohantam, kirúgtam a hátsó ajtót, sprint egy autóig, beszállás és ágyő. Nagyon jó. A bázisfejlesztés külön pirospont.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1658 levél
Válasz 13.11.27. 08:03 #3
GeryG
Én úgy mondanám, hogy a játék csúnya, viszont tipikusan az a kategória, ahol ez kevésbé számít. Ugyanezt megkapnánk szájtátós látványvilággal, kevesebb hibával és jó optimalizációval, mindenki erről beszélne!
Így viszont félő, hogy el fog tűnni a süllyesztőben, pláne, hogy N+1. zombis játék az idén... lehet, az idei év játéka szavazásnál külön kategóriát indíthatnánk a zombis játékoknak...
1393 levél
Válasz 13.11.27. 01:07 #2
jawsika
Fantasztikus. Egy bajom van vele. Furcsák a színek. Ez a képeken is lejön gondolom, de mozgás közben nagyon érdekes. Nem pozitívan. Mintha valami szűrő lenne rajta, nem tudom.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
18 levél
Válasz 13.11.20. 17:03 #1
kaltwerke
Ez egy szuper játék, de elkélne hozzá egy magyarosítás valahonnan. Egyenlőre sehol nem találok, remélem valaki rászán némi időt, elkészíti.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.