Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Gran Turismo 6 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Gran Turismo 6
Minden eddiginél brutálisabb tartalommal érkezett meg az új PS3-as autószimulátor.

Gran Turismo 6

Gran Turismo 6
A legutóbbi Gran Turismo 6 cikkek, hírek
69 levél
Válasz 14.01.02. 09:20 #1
Amiga
Sokat gondolkoztam a cikk olvasása közben, hogy biztosan ugyanazzal a játékkal játszottunk-e... Noha a vezetési élmény vitathatatlanul szuper, azért számos megállapítással nem értek egyet, le is írom, miért.
Először is, a rengeteg tartalom. Igen, sok autó le van modellezve, de pl. a Porsche nem igazán képviselteti magát, pedig egy Carrerát meghajtottam volna. Ugyanez a helyzet a Maserati MC12-vel is. Ellenben Honda Civic-ből legalább tízféle van. Szélesebb autóválaszték és kevesebb variáns jobb lett volna.
A másik a tartalom. Ez a játék félkész. Nincsenek endurance versenyek, 24 perc a leghosszabb karrier-futam, ami nevetséges. Az ötödik részben háromórás versenyeket csapattam és ennél komolyabb futamok is vártak rám. Hol vannak ezek a versrnyek? Aztán hol vannak a karrier-módból havas futamok? És terepfutamból is alig van.
Az ellenfelek erőssége... nem, nem fejlődnek velünk. Ez egyszerűen nem igaz. Kellően erős, esetleg tunningolt autóval a versenyek 90 %-a nem jelent kihívást. De nem is jelenthet, mert mindig az utolsó helyekről indulsz, körönként kell öt mp-vel gyorsabbnak lenned a többieknél. Valójában a MI ugyanúgy csal, mint egy NFS-ben. Ha hibázol, bevár. Ha két kör alatt az élre törsz, előfordul, hogy a hatmadikban majd letolnak a pályáról. Holott előtte 16 mp-t hoztál be. Ez hogy van? Az ellenfelek erőssége nrm konstans, nincs rgyéniségük, semmi. Az egész teljesen random.
Nem, sajnos jelenleg nincs évekre szóló tartalom a játék single player részében. 20 nap alatt gyakorlatilag aranyra játszottam az egészet, és alig várom, hogy legalább új eventek jöjjenek végre, vagy a Redbull kihívásai folytatódjanak.
Összességében azt gondolim, hogy a GT új részét félkészen adták ki. Nagyon remélem, hogy a jövőben özönleni fog hozzá a tartalom, mert jelen formájában egy visszalépés az öthöz képest. Az irányítás szimulátoros, a versenyzés viszont arcade, szerintem...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.