Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új játékmóddal bővül a World of Tanks [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Új játékmóddal bővül a World of Tanks
Az új játékmód és az új helyszín a 8.11-es frissítéssel érkezik meg.

World of Tanks

World of Tanks
A legutóbbi World of Tanks cikkek, hírek
2 levél
Válasz 14.01.25. 12:42 #11
Mercutio9
Nagyon régóta csak +/-2 van. Egyébként én sem szeretem, ha valaki azért nyíg mert ő van legalul. Egy hétvégére visszahoznám a régi MM-et ami vígan hajigálta össze az M3 Lee-ket az E75-ösökkel.
28444 levél
Válasz 14.01.25. 08:35 #10
LordMatteo
Semmi fail platoon nincs ebben. Az utóbbi három patch óta nem játszom annyit, de előtte elég sokat (T29-en több, mint ezer csatám van), és voltam tier X-es csatában egyedül. Lehet, hogy azóta már nem enged be oda, de ha mégis, fogok képet csinálni.

Viszont a lényegen nem változtat, hogy tudni kell nagyobb tankokat is kilőni.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
2 levél
Válasz 14.01.25. 04:00 #9
Mercutio9
Mintha lenne itt egy kisebb képzavar az MM-el kapcsolatban Először is, a +/-2 csak tier 3-tól működik, szóval ha bárki tier 5-tel ölt valaha tier 2-t az csak egy fail platoon-nak köszönhető, ugyanez igaz a tier X-el találkozó t29-es történetére (ugye Matteo?. Ami a tápláléklánc alját illeti: a játékban a legtöbb tank úgy van kialakítva, hogy amikor teljesen upgrade-elve van, akkor gond nélkül tud maga fölé két szinttel lőni. A trükk az, hogy weak spotokra és a track-re kell menni. Ha ellövöd valaminek a trackjét és a társaid sebzik azt a tankot, azért te ugyanúgy kapsz xp-t. Ha a nálad két szinttel nagyobb dögök mellé/mögé kerülsz, jó eséllyel be fog menni minden lövés.
28444 levél
Válasz 14.01.24. 15:40 #8
LordMatteo
Húha, itt valakinek nagyon fájt valami. Csak nem a tények?

Tudom, hogy bizonyos szintű érzelmi intelligencia szükségeltetik ehhez, hogy átérezzük, illetve az intelligenciahányados egy bizonyos szint feletti jelenléte sem árt, hogy agyilag is felfogja a sok játékos, hogy olyan játék nincs, ahol mindig győzni lehet (és azt tudom, hogy ezek sokakból hiányoznak). Ez a játék a szintezés miatt úgy működik, hogy ugyanazzal a tankkal egyszer kicsi vagy, egyszer nagy. Nem kibaszásból, meg oroszfejlesztőkkurvaanyját, meg szovjettankOP, hanem mert így igazságos. Én lennék a legboldogabb játékos, ha a T29-esem mindig az első háromban lenne az elején rangsor szerint (a végére úgyis odakerülök ), de bizony még az is előfordul, hogy tier X-es csatába kerülök vele. Olyankor a Sniper/Mesterlövész a kitűzés, nem a Top gun. Ennyi. Meg kell tanulni alkalmazkodni a játék szabta feltételekhez.

Kapaszkodj meg, mindenki szeretne mindig top tier lenni, hogy csatánként hat-nyolc kill meglegyen, és melle persze a win is. Tényleg, tök komolyan. Mindenki így érez. Ezen mit kell fejtegetni? Mire vártál, valaki megveregeti a vállad, hogy te mekkora jó arc vagy ezért? Komolyan, nem értem. Magyarázd el!

Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy sikerült magadra venned és nekiállnod személyeskedni, de nem róhatom fel, ha eddig nem tanultál meg értelmesen vitatkozni.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
176 levél
Válasz 14.01.24. 15:33 #7
gamator
Nekem nem az zavar, hogy fiktív tankokkal kell menni, hanem az hogy ezek sokkal jobbra vannak megcsinálva mint a történelmi tankok. Elég vicces amikor egy a második világháborúban bizonyított történelmi tankkal küzdök egy olyan tank ellen amit a háború után firkantott le valaki egy papírfecnire, de sosem derült ki róla, hogy mit tud a valóságban. Rajzolni könnyű szupertankot, de azt le is kell gyártani és ki kell menni vele a terepre. Tudom, hogy ez egy "fiktív" játék, de szerintem ez így egyfajta népbutítás. És ez különösen akkor idegesítő ha a fenn említett remek matchmaking esete áll fenn.
69 levél
Válasz 14.01.24. 14:31 #6
YuriLexandro
Azt sem tartom fair-nek, de látom értelmes válaszra neked sem futja, csak erre a cinikus hozzászólásra. Gondoltam majd valaki aki hasonlóan érez értelmesen kifejti a véleményét, de hiába is reméltem. Te meg kezd el verni a nyálad hogy mekkora igazságosztó vagy, ne izgulj nem fogok válaszolni a következő hozzászólásodra, szóval ne is törd magad lordmatteo...
28444 levél
Válasz 14.01.24. 12:52 #5
LordMatteo
Gondolom amikor a tier5 heavyddel kilövöd a tier-2-3 kistankokat, akkor nem zavar a matchmaking.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
69 levél
Válasz 14.01.24. 12:49 #4
YuriLexandro
Nem értem miért zavar ha fiktív tanokkal kell menni. Engem sokkal jobban zavar hogy a tier 5 nehéz tankot miért rakja össze a játék sokszor tier 6-7-el, mert rendben ha mondjuk egy gyors könnyű tankot dob, az tud felderíteni, de egy nehéz tank? Esélyem sincs egy tier 6-7el szemben max szerencsém lehet. Tudom most jönnek az okosok, hogy lőjem a kicsiket akkor, de azokat sem lehet mert a magasabb szintű tankok az első 2 percben leabálják őket, szóval szerintem ezen kéne javítani, hogy sokkal igazságosabb legyen.
10604 levél
Válasz 14.01.24. 08:30 #3
Dark Archon
Mindez egy 70 éves témáról egy totál fiktív játékban... tök izgi
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
4251 levél
Válasz 14.01.23. 21:33 #2
Madrac
Mert a fele a nemet meg orosz tankoknak letezett... Vagy ha igen akkor se a masodik vilaghaboru alatt. Szoval felfiktiv tankok felfiktiv tankok ellen.
Quoth the raven, `Nevermore.'
176 levél
Válasz 14.01.23. 21:21 #1
gamator
Remek. Így a francia tankok még idegesítőbbek lesznek. Második világháborús német vagy szovjet tankok a sosem volt tankok ellen...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.