Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Új játékmóddal bővül a World of Tanks

Az új játékmód és az új helyszín a 8.11-es frissítéssel érkezik meg.

2014.01.23. 20:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming felfedte az első részleteket a World of Tanks készülő 8.11-es frissítéséről. A szokásos hibajavításokon és módosításokon túl új játékmód és új harctér is érkezik az ingyenes játékhoz.
"A rajongói visszajelzéseket mindig is kiemelten kezeltük. A rajongók hosszú ideje szeretnék, ha lenne nemzeti csapatok közötti összecsapás, ezért nagyon örülünk, hogy hamarosan ez a kérésük valóra válik." - nyilatkozta Mike Zhivets, a játék producere.
Az új játékmód a Confrontation nevet fogja viselni és lehetővé teszi, hogy azonos nemzet tankjaival játszók csapatot alkossanak és összemérjék tudásukat egy másik, hasonlóan összeállt csapat ellen. Emellett a frissítéssel megérkezik a Windstorm nevű pálya is, amely egy európai hadszíntér lesz. A Himmelsdorf pálya kap egy téli változatot, valamint a Ruinberg is felújításon esik át. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (11)

gamator
gamator 2014.01.24. 15:33
Nekem nem az zavar, hogy fiktív tankokkal kell menni, hanem az hogy ezek sokkal jobbra vannak megcsinálva mint a történelmi tankok. Elég vicces amikor egy a második világháborúban bizonyított történelmi tankkal küzdök egy olyan tank ellen amit a háború után firkantott le valaki egy papírfecnire, de sosem derült ki róla, hogy mit tud a valóságban. Rajzolni könnyű szupertankot, de azt le is kell gyártani és ki kell menni vele a terepre. Tudom, hogy ez egy "fiktív" játék, de szerintem ez így egyfajta népbutítás. És ez különösen akkor idegesítő ha a fenn említett remek matchmaking esete áll fenn.
LordMatteo
LordMatteo 2014.01.24. 15:40
Húha, itt valakinek nagyon fájt valami. Csak nem a tények? :D

Tudom, hogy bizonyos szintű érzelmi intelligencia szükségeltetik ehhez, hogy átérezzük, illetve az intelligenciahányados egy bizonyos szint feletti jelenléte sem árt, hogy agyilag is felfogja a sok játékos, hogy olyan játék nincs, ahol mindig győzni lehet (és azt tudom, hogy ezek sokakból hiányoznak). Ez a játék a szintezés miatt úgy működik, hogy ugyanazzal a tankkal egyszer kicsi vagy, egyszer nagy. Nem kibaszásból, meg oroszfejlesztőkkurvaanyját, meg szovjettankOP, hanem mert így igazságos. Én lennék a legboldogabb játékos, ha a T29-esem mindig az első háromban lenne az elején rangsor szerint (a végére úgyis odakerülök :D), de bizony még az is előfordul, hogy tier X-es csatába kerülök vele. Olyankor a Sniper/Mesterlövész a kitűzés, nem a Top gun. Ennyi. Meg kell tanulni alkalmazkodni a játék szabta feltételekhez.

Kapaszkodj meg, mindenki szeretne mindig top tier lenni, hogy csatánként hat-nyolc kill meglegyen, és melle persze a win is. Tényleg, tök komolyan. Mindenki így érez. Ezen mit kell fejtegetni? Mire vártál, valaki megveregeti a vállad, hogy te mekkora jó arc vagy ezért? :D Komolyan, nem értem. Magyarázd el!

Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy sikerült magadra venned és nekiállnod személyeskedni, de nem róhatom fel, ha eddig nem tanultál meg értelmesen vitatkozni.
Mercutio9
Mercutio9 2014.01.25. 04:00
Mintha lenne itt egy kisebb képzavar az MM-el kapcsolatban:) Először is, a +/-2 csak tier 3-tól működik, szóval ha bárki tier 5-tel ölt valaha tier 2-t az csak egy fail platoon-nak köszönhető, ugyanez igaz a tier X-el találkozó t29-es történetére (ugye Matteo?:)). Ami a tápláléklánc alját illeti: a játékban a legtöbb tank úgy van kialakítva, hogy amikor teljesen upgrade-elve van, akkor gond nélkül tud maga fölé két szinttel lőni. A trükk az, hogy weak spotokra és a track-re kell menni. Ha ellövöd valaminek a trackjét és a társaid sebzik azt a tankot, azért te ugyanúgy kapsz xp-t. Ha a nálad két szinttel nagyobb dögök mellé/mögé kerülsz, jó eséllyel be fog menni minden lövés.
LordMatteo
LordMatteo 2014.01.25. 08:35
Semmi fail platoon nincs ebben. Az utóbbi három patch óta nem játszom annyit, de előtte elég sokat (T29-en több, mint ezer csatám van), és voltam tier X-es csatában egyedül. Lehet, hogy azóta már nem enged be oda, de ha mégis, fogok képet csinálni. :P

Viszont a lényegen nem változtat, hogy tudni kell nagyobb tankokat is kilőni.
Mercutio9
Mercutio9 2014.01.25. 12:42
Nagyon régóta csak +/-2 van. Egyébként én sem szeretem, ha valaki azért nyíg mert ő van legalul. Egy hétvégére visszahoznám a régi MM-et ami vígan hajigálta össze az M3 Lee-ket az E75-ösökkel.;)
ajánlott olvasnivaló