Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» LEGO: The Hobbit megjelenési dátum [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: LEGO: The Hobbit megjelenési dátum
Áprilisban jön a soron következő LEGO játék, amelyhez külön PS3 Bundle-t is készítenek.

LEGO The Hobbit

LEGO The Hobbit
A legutóbbi LEGO The Hobbit cikkek, hírek
3482 levél
Válasz 14.03.02. 00:15 #5
Sucee
Engem amúgy a legelső ilyen Lego játék óta (SW) egyik sem vonzott. Elsőre poén volt, ismerőssel főleg, de nálam elmúlt a dolog varázsa. Talán még a Gyűrűk urán gondolkoztam, mert hallottam, hogy nyílt világ, meg szinkron, etc. Viszont nálam már sajnos elveszti az egész az értelmét ott, hogy nem lehet meghalni.

Fun fact: az első Lego SW-t még CD-n adták ki, abból is csak egy darab kellett.
1675 levél
Válasz 14.03.01. 20:47 #4
GeryG
Persze értettem, csak most éreztem helyénvalónak, hogy kifejtsem a LEGO játékokról alkotott általános véleményemet, ami mostanában egy ideje kikívánkozott belőlem, csak a megfelelő fórumra vártam.
3482 levél
Válasz 14.03.01. 19:33 #3
Sucee
Különböző címek esetén is igaz, bár tény, hogy ketten játszva élvezetes lehet bármelyik. Én most arra céloztam amúgy, hogy konkrétan a Hobbitot fogják újra kiadni, mert majd kijön a harmadik film. Star Wars esetében is hasonló volt, már nem is tudom, hány játékot készítettek hozzá.
1675 levél
Válasz 14.03.01. 19:08 #2
GeryG
Én csak két-három LEGO játékkal játszottam, de valójában mindháromszor ugyanazzal a játékkal játszottam. Tényleg futószalagon gyártják őket: kb. 0 innováció, a látványvilág ugyanaz (mondjuk ez adott), a játékmenet mindig ugyanaz, maximum a körítés különbözik. Így nem nehéz előkapni a sablont a megfelelő mappából, betölteni, felvenni hozzá a hanganyagot, marketingelni egy picit, és kb. a 0-tól a kiadásig max eltelik három-négy hónap. Persze lehet, hogy egyáltalán nincs igazam...
3482 levél
Válasz 14.03.01. 13:05 #1
Sucee
Annyira nehéz lett volna várni egy évet, és majd akkor mindháromból megcsinálni a játékot, hogy ne kelljen majd még egyszer kiadni +1 rész miatt? $$$...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.