Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Octodad: Dadliest Catch [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Octodad: Dadliest Catch
Polipapa nehézségei a csápok irányításával...

Octodad: Dadliest Catch

Octodad: Dadliest Catch
A legutóbbi Octodad: Dadliest Catch cikkek, hírek
4212 levél
Válasz 14.05.21. 22:35 #3
xeLaR
Nincs bajom a kritikával, sőt, az ilyen jelentősen eltérő vélemények mostanság nagyon érdekelnek, mivel néha több igazság szokott bennük lenni, mint a tipikus "középszerű játékra adjunk egy 7-est" ismertetőkben. Meg legalább az ilyeneket meg lehet vitatni/beszélni róla, stb.

Szórakozás szempontjából meg sztem ez a játék pont megsínyli azt, ha egyedül játszik vele az ember. A polipapa irányítása számomra rengeteg humoros szituációt eredményezett, annak ellenére, hogy elég sokszor nekem sem sikerült "rendesen" irányítani, de pl. a közönségemnek (az említett 5 éves lurkó) az pont tetszett. Meg (bár nem teljesen a játszhatósághoz tartozik) a maga módján a bugyuta sztorit is aranyosnak találtam, szal az is valamelyest szórakoztató.
Viszont azt is aláírom, hogy a végére túlzásba vitték a dolgot, és az uccsó pár pálya lopakodós része picit frusztrálóba ment át, meg volt olyan helyzet, ahol nehezen lehetett rájönni, hogy mi is az ideális megoldás.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
1829 levél
Válasz 14.05.21. 18:52 #2
GeryG
Tudtam előre, mikor megírtam a tesztet, hogy ezzel biztosan nem fog mindenki egyetérteni. De vállalom.
Nem vagyok öreg, de így is sokévnyi videojátékos tapasztalat van a kezeimben, ehhez képest tényleg kezelhetetlen volt számomra a játék. Maximálisan kezelhetetlen. Pedig nem két percig próbálkoztam (ennyi idő alatt a legelső "pálya" legelső helyiségéből sem jutottam volna ki), de egész egyszerűen képtelen voltam ráérezni a mechanizmusára.
Azért adtam 1-t a játszhatóságára, mert szerintem egy játék akárhonnan is nézzük, akármilyen költségvetés és cég van a háta mögött, csak egy szórakoztatóipari termék. És a lényeg a szórakozáson van. Nos, akárkivel is beszéltem eddig a játékról, szórakozásról még csak szó sem esett. Innentől pedig bukott a projekt szerintem. De mint minden kritikám az oldalon, ez az ÉN véleményem, amivel nyugodtan lehet vitatkozni.
Láthatod, hogy az értékelésnél a játék többi elemével nem voltam szőrösszívű, de a pocsék irányítás az egész hangulatot is meggyilkolta. Ha valami egészen mást találnak ki, akkor tényleg simán lehetett volna egy 6/10-es játék.
4212 levél
Válasz 14.05.21. 18:47 #1
xeLaR
Vmennyire megértem a végső pontozást, hisz az jelenti a kihívást, hogy nehézkes az irányítás. Azonban azzal nem értek egyet, hogy az irányíthatósága a nullával (vagy jelen esetben a játszhatóság pontszám 1-esével) lenne egyenlő, legalábbis PC-s szinten. Vagy legalábbis egy 5 éves kisgyerek is viszonylag frusztrációmentesen tudta használni, miután persze megmutattam, hogy kell játszani.
Közepes játék, az egyértelmű, de ami akart lenni, azt sztem teljes mértékben hozta.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.