Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új város vált elérhetővé a The Secret Worldben [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Új város vált elérhetővé a The Secret Worldben
A játék történetének legnagyobb frissítésével most már Tokióban is körülnézhetünk.

The Secret World

The Secret World
A legutóbbi The Secret World cikkek, hírek
1624 levél
Válasz 14.06.07. 17:23 #4
-T0ng-
TSW-ben úgy vettem észre érdemes kinézni 2-3 fegyver irányt az elején, amikből sok kombót kilehet hozni és úgy viszonylag szépen lehet haladni. Én Polarizerre gyúrtam rá először a Templarommal, egyszer csak azt vettem észre, hogy a Templarnal nincs elementalt meg pisztolyt használó deck, de én csak ezekre gyúrtam rá, úgyhogy egy új karakter indítása nekem is szükséges volt....na az újjal tudatosabb voltam
401 levél
Válasz 14.06.07. 17:13 #3
Zoo_Lee
Én a Solomon harmadik területén hagytam abba Templarral. Nekem pont a deckek kavartak be, megpróbáltam Preacher buildet összehozni (kb. az ultimate karakternek tűnt, közelharcra kard, távolságra és gyógyításra pedig vérmágia), és gyakorlatilag agyonbonyolítottam magamnak a játékot a rengeteg különböző képességgel + két weapon resource menedzselésével. A megoldás szerintem az lenne, ha megint csak a kardra koncentrálnék, annak a különböző aktív-passzív sebzésnövelő/öngyógyító skilljeivel nagyon jól elvoltam (vagy néznék egy hivatalos guide-ot a Preacher fejlesztéséhez/használatához).

Most a WildStart gyűröm, ha azzal végeztem, akkor lehet nyáron visszanézek majd. A hangulatát imádtam.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
1624 levél
Válasz 14.06.07. 08:12 #2
-T0ng-
Zoo_Lee én is nyomom aktívan a játékot! Amúgy a skill pointokba nehéz belekeveredni, mert elvileg minden részét az alap skillfának ki lehet maxolni Ezért is nincs benne újra osztás.

Én azt vettem észre, hogy érdemes ragaszkodni a Deck-ekhez mert sokat segítenek. Ha pedig a saját szervezeted Deckjei nem tetszenek érdemes rákeresni a többi deck-re, hogy hogy és minképp vannak elosztva a pontok, használható, csak a ruhákat nem kapod meg értük.

Ha úgy döntesz, hogy visszajössz játszani esetleg szólj, mert én még Solomon Island második területén vagyok (új karakter mert a templomosok nem jöttek be annyira) szóval vissza tudok bóklászni segíteni.
401 levél
Válasz 14.06.06. 19:17 #1
Zoo_Lee
Sokáig elég intenzíven toltam a játékot, de aztán belebonyolódtam a fejlődési rendszerbe, sikerült hazavágnom a karakteremet, és mivel a játékban skillpontokat nem lehet újraelosztani, inkább feladtam... Talán visszanézek rá valamikor a nyáron.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.