Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új város vált elérhetővé a The Secret Worldben

A játék történetének legnagyobb frissítésével most már Tokióban is körülnézhetünk.

2014.06.06. 18:26 | GeryG | kategória: Játék

Hamarosan második születésnapját ünnepelheti a Funcom MMO-ja, a The Secret World. Bár a játék nem váltotta be maradéktalanul az elvárásokat, rossznak semmi esetre sem nevezhető. A fejlesztők folyamatosan szépítik, bővítik és javítják a játékot, mely a napokban története legnagyobb frissítésével bővült. Új fejezet érkezett a fő történethez, amely a The Black Signal alcímet viseli, de a több órás plusz tartalom nem a legnagyobb érdekessége a frissítésnek. Új város is elérhetővé vált, ugyanis mostantól Tokióban is megfordulhatunk. Az új fejezet is ide kalauzolja a játékosokat. Emellett megérkezett az új AEGIS rendszer is. Erről, az új fejezetről és az új helyszínről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új város vált elérhetővé a The Secret Worldben
Új város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret Worldben
The Secret World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Secret World

hozzászólások (4)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.06.06. 19:17
Sokáig elég intenzíven toltam a játékot, de aztán belebonyolódtam a fejlődési rendszerbe, sikerült hazavágnom a karakteremet, és mivel a játékban skillpontokat nem lehet újraelosztani, inkább feladtam... Talán visszanézek rá valamikor a nyáron.
-T0ng-
-T0ng- 2014.06.07. 08:12
Zoo_Lee én is nyomom aktívan a játékot! Amúgy a skill pointokba nehéz belekeveredni, mert elvileg minden részét az alap skillfának ki lehet maxolni:D Ezért is nincs benne újra osztás.

Én azt vettem észre, hogy érdemes ragaszkodni a Deck-ekhez mert sokat segítenek. Ha pedig a saját szervezeted Deckjei nem tetszenek érdemes rákeresni a többi deck-re, hogy hogy és minképp vannak elosztva a pontok, használható, csak a ruhákat nem kapod meg értük.

Ha úgy döntesz, hogy visszajössz játszani esetleg szólj, mert én még Solomon Island második területén vagyok (új karakter mert a templomosok nem jöttek be annyira) szóval vissza tudok bóklászni segíteni.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.06.07. 17:13
Én a Solomon harmadik területén hagytam abba Templarral. Nekem pont a deckek kavartak be, megpróbáltam Preacher buildet összehozni (kb. az ultimate karakternek tűnt, közelharcra kard, távolságra és gyógyításra pedig vérmágia), és gyakorlatilag agyonbonyolítottam magamnak a játékot a rengeteg különböző képességgel + két weapon resource menedzselésével. A megoldás szerintem az lenne, ha megint csak a kardra koncentrálnék, annak a különböző aktív-passzív sebzésnövelő/öngyógyító skilljeivel nagyon jól elvoltam (vagy néznék egy hivatalos guide-ot a Preacher fejlesztéséhez/használatához).

Most a WildStart gyűröm, ha azzal végeztem, akkor lehet nyáron visszanézek majd. A hangulatát imádtam.
-T0ng-
-T0ng- 2014.06.07. 17:23
TSW-ben úgy vettem észre érdemes kinézni 2-3 fegyver irányt az elején, amikből sok kombót kilehet hozni és úgy viszonylag szépen lehet haladni. Én Polarizerre gyúrtam rá először a Templarommal, egyszer csak azt vettem észre, hogy a Templarnal nincs elementalt meg pisztolyt használó deck, de én csak ezekre gyúrtam rá, úgyhogy egy új karakter indítása nekem is szükséges volt....na az újjal tudatosabb voltam:D
ajánlott olvasnivaló