Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Murdered: Soul Suspect [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Murdered: Soul Suspect
Szellemes nyomozó túlvilági detektívmunkája.

Murdered: Soul Suspect

Murdered: Soul Suspect
A legutóbbi Murdered: Soul Suspect cikkek, hírek
32666 levél
Válasz 14.06.27. 02:00 #3
Creativ3Form
Sok negatív kritika ide vagy oda, én ezt eddig piszkosul élvezem. Persze maga a játékmenet tényleg hót egyszerű és a nyomozós részektől sem szabad L.A. Noire szintet várni, de ettől függetlenül piszok hangulatos. A történet misztikus, főszereplőnk képességei jófélék és hasznosak eddig (a macska megszállása, és a továbbhaladás általa lehetetlen helyekre pl. zseniális ötlet), az atmoszféra pedig kísérteties...szó szerint is ugye.
Lehet már nem fog sok újdonsággal szolgálni a játékmenet terén, de ha végig tartja ezt a színvonalat, akkor elégedett leszek.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1025 levél
Válasz 14.06.14. 11:23 #2
Sityi
Szögezzük le, nekem nincs bajom a játékkal, szerintem alapvetően jól sikerült és nagyon élveztem a vele való játékot.
A démonokkal való harccal az a bajom, hogy amellett, hogy nagyon suta, primitív és idegesítő, nem igazán látom a helyét a játék világában. SPOILER
A játék elején Abigail azt mondja, hogy a démonok olyan lelkek, akik hosszú ideig nem találtak megnyugvást és itt ragadtak. Akkor az hogy lehet, hogy a démonok csak házakban/épületekben bóklásznak (meg a temetőben), az utcán soha nem látni őket? Mikrtól lesz valakiből démon? Csak mert Abigail is már többszáz éves, és "csak" pszichopata szellem, nem vált démonná. Meg ezek a "démonlyukak" igazából micsodák? Nekem úgy tűnt, mintha onnan szabadulhatnának ki ezek a dögök - de akkor hogyhogy Abigail nyitogatja őket, mint a játék végén kiderült? Szóval nem áll össze ez nekem...

A civileknél csupán arra céloztam, hogy hamar el lehet unni, hogy megszálljuk őket, ennyi. Viszont ha már szóba hoztad: miért van az, hogy egyes embereket tudok befolyásolni, a szemükön keresztül látni, másokat viszont nem? Értem én, hogy játékmechanikailag ezek a lehetőségek ott engedélyezettek, ahol szükség van rájuk a történet továbbgörgetéséhez, nade Ronan szempontjából baromira nem logikus. Nem, ez nem egy sandbox játék, de ha ez a játékelem bevezetésre került, akkor hadd lehessen már bárhol használni... Legfeljebb valami zagyvaság sül ki belőle. És abban biztos vagyok, hogy sokal szórakoztatóbb lett volna így a játék.
A cikk utolsó mondatát meg poénnak szántam, azért is van ott a smiley. Egyszerűen csak feltűnt...
62 levél
Válasz 14.06.13. 21:04 #1
KobraP
Elolvastam az ismertetőt és 90%á-val egyet kell értenem sőt a negatívumoknál lehetett volna írni dolgokat. Viszont ezt most azért írom hogy megvédjem ezt a játékot mert vannak olyan mondatok benne amik ... .
A játékkal játszó embereket két csoportra tudom szedni . Az egyik aki az outlastnál megszokott hide and seek-et vár tőle emelet akció jeleneteket .Ja és egy unique combat rendszert. Viszont van a másik csoport akik maga a világra kíváncsiak és tanulmányozzák hogy a készítők miképpen képzelték el ezt a világot és annak létét . Ebben az esetben nem azt kell nézni hogy miként öljük le őket hanem milyen szerepet játszanak a játékban . Remélem érted mire gondolok. Nálam emiatt a hangulat 9 és játszhatóság 7 . De tény hogy egyik csoport vágyait sem elégítették ki teljesen.

De pár mondatban kikel hogy javítsalak és megvédenem a játékot . !!
Először is teljesen más a gondolat olvasás és a gondolatok befolyásolása. Amikor a nyomozónak érdekében állt akkor a szemtanuk / emberek elméjét befolyásolta és hasznos információkat kaptunk vagy szolgáltattunk .Viszont amiről te beszélsz az a játéknak egy afelé kiegészítése. Kérdezem én , mit kéne hallanunk egy átlagos embertől akinek az életébe belehallgatunk. Az egy másik játék.

De az utolsó mondatod miatt sokan felhívtak ,hogy olvassam el . A watch_dogsnál senki nem vettette fel hogy mi a logika abban hogy öntörvényű igazságszolgáltatás mellet a városi tulajdon megkárosítása és.. mi vagyunk a jó fiuk a rosszak között . De akinek elloptad a kocsiját vagy pénzét annak te ki vagy ?Vagy van jobb és rosszabb de azt kidöntheti el ..ha utána olvasol akkor tudod hogy hol kötünk ki.. Ez társadalom kritika inkább, hogy kinek mi a fura. De a kérdésedet megválaszolom akármilyen okkultista és a tudósok által el nem fogadott állításoktól mentesen . A játék logikáját követvén a főszereplőnk egy olyan világban él amely kapcsolatban van azzal amiben mi élünk aféle világ a világban amelyben egyik a másik tényleges része. Találhatóak szilárd tárgyak tehát van gravitáció. És ahogyan a szellemek beszélnek hozzánk így van közeg amin terjed a hang. Azt a tanácsot tudnám mondani hogy ha egy világháborús játékról akar az ember írni egy ismertetőt akkor előbb olvasson után mi történt abban a háborúban. Nem lehúzás csak az ilyen mondatokat elkerülvén. De az ismertető 90%a előtt leborulok.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.