Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Gránáttal se dobáld az Alien: Isolation idegenjét [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Gránáttal se dobáld az Alien: Isolation idegenjét
Amanda Ripley ismét rossz döntést hoz, ez pedig az életébe kerül.

Alien: Isolation

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek
31 levél
Válasz 14.09.23. 08:59 #8
Itachi18U
Na igen, ahogy LordMatteo is mondja, ebben sajna nem az a lényeg, hogy te megküzdj vele, hanem az, hogy ügyesen taktikázva, elkerüld a lényt, és ebben a nehéz környezetben is teljesítsd az apróbb küldetéseket.

Egyébként szerintem ez egy nagyon ígéretes játék, és izgalmas az ötlet, hogy az Alien-ről csinálnak egy ilyen bujkálós horrort. Az eddig megjelent videók is nagyon tetszettek. A Colonial Marines-t már most milliószor túlszárnyalta. Nem tudom emlékeztek e, de abban végig lehetett menni a pályán úgy, hogy nem is lősz az idegenekre, annyira bolond volt az AI.
27976 levél
Válasz 14.09.23. 07:38 #7
LordMatteo
De bizony. Nem hülyének akartalak nézni, de egy ilyen játékban esélytelennek tartom szvsz, hogy meg lehet ölni a banánfejűt. Egyszerűen nem arról szól, maximum meg lehet ijeszteni, elterelni a figyelmét, vagy ideiglenesen visszavonulásra kényszeríteni.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
5231 levél
Válasz 14.09.23. 01:08 #6
Skorpio90
No shit, tényleg?

Arra lettem volna kíváncsi, ha gránátot és pisztolyt adnak a fejlesztők a kezedbe (amiről az utóbbi rövidke videók előtt szó sem esett), mit tehetsz vele az idegennel.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
31 levél
Válasz 14.09.22. 23:03 #5
Itachi18U
Nos én még nem játszottam ilyen bujkálós játékot, mert nem is az én stílusom a bujkálás. Szeretem inkább belevetni magam a harcba, viszont vágom mi a célja.

Mindenesetre én azért annyi apróságot beleraktam volna a készítők helyében a játékba, hogy ha már van egy lángszóró amit összerakhatsz, akkor attól igazán megijedhetne az idegen, mert azoktól a filmekben is féltek, magától a tűztől. Nagy bajuk nem volt tőle, de azért az se jött be nekik, ha kicsit megpörkölték őket.

Ezzel azt akarom mondani, hogy ok nincs konkrét fegyver amivel kárt tudsz tenni benne, amivel küzdeni lehetne vele, de valamivel csak el lehetne ijeszteni, még ha csak egy rövid időre is, akár csak pár másodpercre, mondjuk menekvés közben. Végül is, el is lehet terelni a figyelmét kütyükkel, amik zajt csapnak, akkor ezt miért ne lehetne.
27976 levél
Válasz 14.09.22. 22:26 #4
LordMatteo
Nem játszottatok még bújkálós játékkal? Slenderman? Itt abszolút nem az a lényeg hogy megöld az ellent.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
5231 levél
Válasz 14.09.22. 21:35 #3
Skorpio90
Tényleg, mi van amúgy az idegennel? Golyóálló lesz? Vicces lenne. Mondjuk az is, ha már a 2. pályán leaprítanánk, aztán fütyörészve, táncikálva elvégeznénk a dolgunkat
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
31 levél
Válasz 14.09.22. 20:55 #2
Itachi18U
Attól maximum megszédül a szerencsétlen! Ezek a filmekben is majdnem mindent túléltek, bár ki tudja ha jól célzol, lehet sikerül a szájába dobnod a gránátot s az már lehet képes kárt okozni benne. Aztán az is lehet, hogy csak a nyála fog jobban folyni tőle, fene tudja! XD
92 levél
Válasz 14.09.21. 13:14 #1
KRISZ46
S ha fejbe dobom?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.