Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Gránáttal se dobáld az Alien: Isolation idegenjét

Amanda Ripley ismét rossz döntést hoz, ez pedig az életébe kerül.

2014.09.20. 19:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napokban sorra érkeztek az újabb és újabb videók az Alien: Isolationből, amelyek a főhős balsorsát mutatták be. A játékban bizony piszok könnyű lesz elbukni, elég egy rosszul időzített mozdulat vagy rosszul megtervezett akció, az idegen máris ott liheg majd a nyakunkban és jó eséllyel át is harapja azt. Valami hasonlónak lehetünk most is szemtanúi, ahogy hősünk egy házilag gyártott robbanószerrel próbálja jobb belátásra téríteni nudlifejű ellenfelét, de persze megint ő húzza a rövidebbet. ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (8)

LordMatteo
LordMatteo 2014.09.22. 22:26
Nem játszottatok még bújkálós játékkal? Slenderman? Itt abszolút nem az a lényeg hogy megöld az ellent.
Itachi18U
Itachi18U 2014.09.22. 23:03
Nos én még nem játszottam ilyen bujkálós játékot, mert nem is az én stílusom a bujkálás. Szeretem inkább belevetni magam a harcba, viszont vágom mi a célja.

Mindenesetre én azért annyi apróságot beleraktam volna a készítők helyében a játékba, hogy ha már van egy lángszóró amit összerakhatsz, akkor attól igazán megijedhetne az idegen, mert azoktól a filmekben is féltek, magától a tűztől. Nagy bajuk nem volt tőle, de azért az se jött be nekik, ha kicsit megpörkölték őket. :-D

Ezzel azt akarom mondani, hogy ok nincs konkrét fegyver amivel kárt tudsz tenni benne, amivel küzdeni lehetne vele, de valamivel csak el lehetne ijeszteni, még ha csak egy rövid időre is, akár csak pár másodpercre, mondjuk menekvés közben. Végül is, el is lehet terelni a figyelmét kütyükkel, amik zajt csapnak, akkor ezt miért ne lehetne.
Skorpio90
Skorpio90 2014.09.23. 01:08
No shit, tényleg? :-O

Arra lettem volna kíváncsi, ha gránátot és pisztolyt adnak a fejlesztők a kezedbe (amiről az utóbbi rövidke videók előtt szó sem esett), mit tehetsz vele az idegennel.
LordMatteo
LordMatteo 2014.09.23. 07:38
De bizony. Nem hülyének akartalak nézni, de egy ilyen játékban esélytelennek tartom szvsz, hogy meg lehet ölni a banánfejűt. Egyszerűen nem arról szól, maximum meg lehet ijeszteni, elterelni a figyelmét, vagy ideiglenesen visszavonulásra kényszeríteni.
Itachi18U
Itachi18U 2014.09.23. 08:59
Na igen, ahogy LordMatteo is mondja, ebben sajna nem az a lényeg, hogy te megküzdj vele, hanem az, hogy ügyesen taktikázva, elkerüld a lényt, és ebben a nehéz környezetben is teljesítsd az apróbb küldetéseket.

Egyébként szerintem ez egy nagyon ígéretes játék, és izgalmas az ötlet, hogy az Alien-ről csinálnak egy ilyen bujkálós horrort. Az eddig megjelent videók is nagyon tetszettek. A Colonial Marines-t már most milliószor túlszárnyalta. Nem tudom emlékeztek e, de abban végig lehetett menni a pályán úgy, hogy nem is lősz az idegenekre, annyira bolond volt az AI. :-D
ajánlott olvasnivaló