Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» EGX London 2014: Sityi pénteki beszámolója [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: EGX London 2014: Sityi pénteki beszámolója
Battlefield és Call of Duty, NBA és Verdun...

1345 levél
Válasz 14.09.27. 19:57 #4
Sityi
A béta alapján nekem inkább tűnt egy rabló-pandúros köntösbe bújtatott COD-nak, semmint megfontoltabb BF-nek...
129 levél
Válasz 14.09.27. 16:48 #3
jeszkar
Nem tudom amúgy, hogy a Bf modell-t, hogy fogják ráhúzni a Hardline-ra.
Egyébként mielőtt bejelentették, én egy sci-fis Bf-be reménykedtem (tudom, hogy volt olyan, csak elég régen). És egy rendőrös COD-ban.
1345 levél
Válasz 14.09.27. 12:12 #2
Sityi
Verdunre reagálva: a demó alapján nekem nagyon úgy tűnt, hogy a magányos Rambóknak itt semmi babér nem terem... A kasztokról nagy tapasztalatom az alapján a pár perc alapján nem lett, de a Game Driveos srác nagyon kihangsúlyozta, hogy a kasztrendszer fontos szerepet tölt be a játékban - és ha jól értettem, egy szakasz 4 fős és minden kasztból kell 1-1 ember (nehéz volt abban a zajban koncentrálni a srác által rámzúdított információkra, miközben játszok - ezért sem lett belőle rendes interjú).
1284 levél
Válasz 14.09.27. 11:31 #1
ivanova36
A Witcher 3 fotón az az arc nagyon komoly Na igen végigjátszó emberke is sokat szenvedhetett, bár ha az volt a cél hogy megutálja a játékot, akkor jó úton haladnak felé. Noha anno a Carmageddon 1 demójáva, ami 4 perces volt, hála a beépített timernek, utána kidobott a főmenübe, majd 1 perc volt mire újrakezdtem, kb 6 órán át toltam Akkor még fiatal voltam...

Verdun 1914-1918: épp a minap néztem meg az Edge of Tomorrow című filmet. Ugye ott is emlegetik Verdun-t. Kérdés hogy mennyire sikerül majd csapatmunkára ösztökélni a játékosokat, és mennyire lesz szükség minden kasztra.

Sajnos a mai felhozatalban egyre inkább azt tapasztalom, hogy van 1-2 kötelező kaszt a többi meg csak azért hogy a darabszám meglegyen, mert játszani ugyan élvezetes velük, de a többi játékos kiutál, mondván: haszontalan, nem dps, noob játszik azokkal, stb.. Reméljük ezt a Verdunban kiküszöbölik, vagy legalábbis törekednek rá.

CoD: AW: meglátjuk hogy sikerül, ha Unrealesre veszik a figurát hátha nem lesz sokadik Modern Warfare. Bár az első képek alapján mintha a Frontlines: Fuel of War és a Elysium című film keresztezése lenne.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.