Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Alone in the Dark: Illumination zárt béta [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Alone in the Dark: Illumination zárt béta
Első pillantásra nem ugyanolyan egyedül lenni a sötétben, mint régen.

Alone in the Dark: Illumination

Alone in the Dark: Illumination
A legutóbbi Alone in the Dark: Illumination cikkek, hírek
1541 levél
Válasz 15.03.01. 14:14 #3
Hofi
Ez már rég nem Horror-kalandjáték, hanem TPS hent. Egy gifts-es oldalon megnyertem steam-re, de egy nagy nulla a játék eddig. Hasonló mint a zombis FPS darálások.
2065 levél
Válasz 15.02.09. 11:47 #2
PanzerWolf
Igazad van.Nekem mai napig az első része a NAGY kedvenc!Mai napig végigviszem mentés nélkül.Volt olyan,hogy egy nap 3x végigjátszottam annyira imádom. Pl azt felújíthatták volna nyugodtan.Ennek már semmi köze a régi játékokhoz.Sajnálom,hogy így elrontják ezt a klasszikus stílusteremtő játékot.A Resident Evilt én a 3. részig szerettem.Utána már nem az volt szerintem aminek lenni kellett volna.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
14264 levél
Válasz 15.02.09. 11:03 #1
balays82
Négy fős kooperatív játékmódra kihegyezni egy olyan játékot, aminek az a címe, hogy Egyedül a sötétben. Nem is tudom, elsőre nem túl okos ötlet. Az Alone in the Dark számomra valahol az Atari vergődésének leképeződése. Sem a kiadó, sem pedig a sorozat nem találja a helyét, mi meg leginkább azon csodálkozunk, hogy miért létezik még egyáltalán bármelyik is. A Resident Evil modernizálása sem sikerült valami fényesre a rajongók többségének véleménye szerint, de ez sehol nincs ahhoz képest, ami ezzel a sorozattal történik.
Ami számomra még furcsa, hogy a fejlesztők egyelőre mennyire nem tudnak bánni az Unreal Engine 4-el, de persze az is igaz, hogy igazán értő kezek közé még nem is került a motor.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.