Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Killing Floor 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Killing Floor 2
Nagyobb, brutálisabb és sokkal véresebb ? zárt béta tapasztalatok.

Killing Floor 2

Killing Floor 2
A legutóbbi Killing Floor 2 cikkek, hírek
4727 levél
Válasz 15.04.16. 14:03 #3
Christoph
Köszönöm a választ. Én az első részbe 300 órát tettem bele, nagyon szeretem. A leírtak alapján jó felé mennek a dolgok. Tulajdonképp annyira jók és változatosak az alapok, hogy egy kifinomultabb perk-fejlődésrendszer már akár elég is lehet. Mert a játékmeneten felesleges is változtatni. Az első rész fejlődésrendszere valóban monotonná tudott válni, pláne, amikor annyi volt a feladat, hogy érj el x millió sebzést az adott fegyvernemmel, meg hegessz xy mennyiséget. Ez sokaknak a kedvét elvehette. Nekem mostanában lett meg mindegyik perkből a 6. szint, mert 1-2-vel (firebug, demo) nemigen játszottam, mert elég unalmasnak találtam őket. A zerkekre kíváncsi leszek, nagyon táp tudott lenni az első részben, ha jól használta az ember. Egy jól összerakott csapatban, jól kiosztott szerepekkel mindegyik perk elég erős tudott lenni, remélem ez megmarad.
401 levél
Válasz 15.04.16. 12:00 #2
Zoo_Lee
A megnyitható képességek alapján legalább 25 lesz, a képességek váltogathatóak, vagyis minden ötödik szinten kapsz kettőt, és minden csata elején kiválaszthatod, hogy a kettőből melyik legyen aktív.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
4727 levél
Válasz 15.04.16. 10:45 #1
Christoph
Azt lehet tudni, hogy összesen hány szint lesz? És ez a választható fejlesztés végleges vagy váltogatható?

Szerintem az tök normális és az első részben is, így volt HoE nehézségen kb. az első hullámot sem élték túl az 1-3-as szintűek. Ez azért is volt jó, mert kiszűrte a noobokat, másrészt meg mindig talált így az ember újabb kihívást, ahogy fejlődött.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.