Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Paradox Development Studio interjú [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Paradox Development Studio interjú
A grand strategy mestereit faggattuk játékaikról.

484 levél
Válasz 15.04.19. 19:51 #1
Sir Spike
Nagyon várom már a HoI 4-et, mert a harmadik résszel jó úton indultak el, amit a modderek a lehetőségeikhez mérten maximálisan ki is használtak. Így már kezdünk közelíteni a tökéletes játékhoz. A fent említett légiharcok reformálása ráfér már a szériára, ha már a szárazföldi és tengeri reform ilyen jól sikerült.
Viszont az interjúban említett haditervezés előtérbe tolásával nem értek egyet. Tudom, a harmadik részben is szerepelt, de értelmét nem sokat láttam. Túl sok külső tényező befolyásol, hogy minden a tervek szerint haladjon, akkor meg minek öljek bele időt?
Illetve bizonyára embere/játékosa válogatja, de én speciel sosem adtam az MI kezébe semmilyen szinten az irányítást. Inkább választok egy alacsonyabb sebességfokozatot és reagálok minden cselekményre. Gyanítom ez nem túl nagy elvárás egy olyantól, aki felfogja és megérti a HoI, vagy az EU működését.
És könyörgöm rakják vissza azt a lehetőséget, hogy a területeket át tudjuk adni a szövetségeseinknek, mert ez nagyon hasznos volt a második részben. A harmadikból valahogy ez kimaradt, szívok is vele Afrikában rendesen.

(amúgy minden Paradox játék a 10. patch után lesz játszható Najó, a Skylines üdítő kivétel volt)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.