Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Július végétől érhető el a Windows 10 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Július végétől érhető el a Windows 10
Egy éven át ingyenes frissítésként tölthető le a Microsoft új operációs rendszere.

16295 levél
Válasz 15.07.29. 15:50 #41
david139
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1025 levél
Válasz 15.07.29. 14:55 #40
Sityi
@Gobiakos:
Kevesebb a csicsa, nagyon letisztult lett a felület - egyesek szerint ronda. Az új Start menü egyfajta hibridje lett a Win8 startképernyőjének és a Win7 Start menüjének. Nem tudod úgy testreszabni, mint a 7-ben, de az élő csempék szerintem jópofák. Az Áruház meg szerencsére nem kong az ürességtől, bár a választék nagyban függ attól is, mire szeretnél appot keresni.
A beállítások kettőssége zavaró lehet (Vezérlőpult-Gépház), bár most már egyre több mindent pakolnak át innen oda. Majd kiforrja magát ez is pár hónapon belül. Voltaképp az egész rendszerrről van egy ilyen halvány benyomásom, hogy még valahogy képlékeny egy kicsit, cska ki lett adva, de nem befejezve. Mondjuk befejezve a szó klasszikus értelmében nem is lesz. Elvileg az ősszel várható egy nagyobb update, abban lesznek újdonságok.

@fZolee:
Én úgy tudom, Home változatnál nincs beleszólásod a frissítésbe: tölti és telepíti, de te mondhatod meg, mikor induljon újra. Annyi esze szerencsére van, hogy nézi, mennyire van leterhelve a gép, így nem egy Battlefield 4 meccs közben fog szüttyögni ezzel. Ez azért van, mert sok malware már javított hibákat akar kihasználni, és a home userek esetében nincs jobb ötlete a Microsoftnak arra, hogyan tudná mindenkinek egységesen kikényszeríteni legalább a biztonsági frissítések telepítését.
12186 levél
Válasz 15.07.29. 14:26 #39
Gobiakos
szerk 2.0

Most néztem csak bele tüzetesebben abba a linkbe, és látom ám, hogy simán lehet vele update funkciót is csinálni, nem csak install disk-et vagy pendrive-ot. >>kicsitégő<<
862 levél
Válasz 15.07.29. 14:22 #38
fZolee
Akinek mar van, nektek a Home vagy a Pro valtozat van feltelepitve?

Olyat olvastam tobb helyen is, hogy a Home valtozatban nem lehet kikapcsolni az auto update-t.
Ez a csak a frissites letoltesere vonatkozik vagy a telepitesere is?
i5-4570, 16gb RAM, Geforce GTX 660 DirectCU II OC
12186 levél
Válasz 15.07.29. 14:21 #37
Gobiakos
upgrade helyett update

Tudtam, hogy valamit elgépeltem benne.
12186 levél
Válasz 15.07.29. 14:18 #36
Gobiakos
Nyilván az új funkciók és a csicsa része az ami inkább érdekel, mivel az, hogy stabil és nem zuhan össze minden második pillanatban, szerintem egy OS-nél már nem szabad, hogy extra számba menjen '15-ben. Szóval igen, a felhasználói felület, a több-asztalos téma és az ilyesmik, amik inkább érdeklnek.
Én még nem kaptam értesítőt, hogy tudnék frissíteni, amit david linkelt, azt meg azért nem akarom használni, mivel én upgrade-el akarom megoldani a váltást 8.1 és 10 között.
16295 levél
Válasz 15.07.29. 13:56 #35
david139
Én felraktam. A design tetszik, a drivereket megoldotta magának, eddig nincs semmi panasz. Annak nem annyira örülök, hogy nem formázta le a meghajtót, így most nekem kell törölgetnem pár dolgot, de ennyi.

A wifi-m nem jelszavas és szomszédok se nagyon vannak, úgyhogy ezt a problémát elkerültem
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1025 levél
Válasz 15.07.29. 13:56 #34
Sityi
Ezt a funkciót én sem értem, ki is lőttem a fenébe. Amúgy én már jópár hete nyúzom, különösebb bajom nincs vele. Stabil, gyors, ronda - mi kell még? Ja igen, azon meglepődtem, hogy több drivert öntevékenyen pakol fel, méghozzá nem ilyen alap Microsoftos "működik és csá" alapverziókat, hanem rendes, színes-szagos-sajátszoftveres gyártói cuccokat (Realtek hangkártya jön a ki tálcás cuccával, nVidia a saját vezérlőpultjával, Experience-szel, stb)
(Amúgy pontosíthatnád, mire gondolsz - egy OS dolga az, hogy biztosítson megfelelő környezetet a programok futtatásához. Ezt a Windows 10 a legmesszemenőbbekig teljesíti. Pár dolog szokatlan lesz azoknak, akik Windows 7-ről térnek át, de kis rugalmasságot és megszokást igényel csak.)
12186 levél
Válasz 15.07.29. 13:39 #33
Gobiakos
Valakinek fent van már közülünk? Vélemények, első benyomások?

Amúgy azt olvastam, hogy a Wi-Fi Sense funkciót érdemes rögtön az elején kikapcsolni, különben az összes ismerősünknek elküldi a Wi-Fi jelszavunkat. Meh...
16295 levél
Válasz 15.07.29. 10:22 #32
david139
Már töltődik
link
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
52271 levél
Válasz 15.07.24. 21:26 #31
Barthezz
Köszi, így vmivel gyorsabb lesz akkor. Bár eddig sem a Windows kb. 40 perces telepítése szokott kiakasztani, hanem a kismillió program újrafeltétele és azok újrabeállítása.
1025 levél
Válasz 15.07.24. 20:28 #30
Sityi
A te megoldásod a következő lesz akkor:
Lemented, ami kell, és erre akatasztrofális állapotra ráengeded a Win10 firssítést, és megvárod, míg aktiválódik - így lesz jogtiszta. Ha ez sikerült, akkor tolsz neki egy Reset this PC-t - friss, hamvas, szűz rendszer lesz a jutalmad percek alatt (és nem kell szüttyögnöd telepítőlemezzel)
52271 levél
Válasz 15.07.24. 18:12 #29
Barthezz
Nekem perpill nagyon szemetes mindkét gépemen a rendszerem. A budapestin, amit sűrűn használok, 2 éves a Windows 7, különösebb gond 1-2 elcsesződött programon kívül nincs vele, de azért érezhetően lehetne ez gyorsabb is egy friss rendszerrel. Másrészt valószínűleg van fenn néhány netről begyűjtött megbúvó trójai, amit a vírusirtó nem ismer fel.

Az egerszegi gépemet már csak ritkán használom, ott emiatt már több mint 5 éves a rendszer és vmi katasztrofális állapotban van. Sokszor úgy belassul, hogy egyszerű tálcán való váltásnál 1 percig gondolkodik, vagy egy sima doc file-t 2 perc alatt nyit meg. Olyankor az újraindítás segít és ismét használható, de érezhetően eléggé be van már lassulva akkor is.

Kérdésem, hogy a fenti 2 rendszer esetén egy sima Windows 10 update megoldja-e a belassulás és teleszemetelés kérdését, mert ha igen, annak örülünk, Vincent, de vhogy nem tudom elképzelni, hogy a felesleges régi programmaradványok, ezerszer újrarakott codekek maradványai és a benyalt megbúvó trójaiak eltűnjenek és egy sima update-től gyorssá váljon a rendszer.

Szóval mit javasoltok? Tegyem újra előtte a Win 7-et (különösen az egerszegi gép esetén) és ezután update-eljek 10-re, vagy nyugodtan update-eljek és megúszható így a fél napos programok újrarakása, újrabeállítása cseszekedés?
11120 levél
Válasz 15.07.24. 17:57 #28
VodevilX
Ez nálam is tényleg megszokás, mondjuk vicces is picit, mikor nagyon várt játék érkezik, akkor valamiért kialakult ez a szokásom, hogy "tisztán" várom Persze ezt nem úgy kell elképzelni tényleg hogy mindig, inkább úgy, hogy az első őszi nagy játék előtt, meg mondjuk tavasszal, így megvan az a pár hónap amit mondtam Mondjuk szerencsére nem vészes ma már ez a folyamat annyira mint régen, ssd-re pillanatok alatt felmegy az OS, utána meg nem sok alapvető dolog van. Több idő azt a pár játékot felismertetni
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1025 levél
Válasz 15.07.24. 17:38 #27
Sityi
Köszi az infót, de akadnak lemezes játékaim is, meg máshonnan vásárolt digitális tartalom, amiket muszáj kézzel letöltenem-telepítenem-aktiválnom (bónusz menet: elfogynak az aktivációs lehetőségeim, mehetek sírni a supportnak) - nem köszi, ezt én már nem vállalom be, ha nem muszáj.
Ami pedig a Windows újratelepítést illeti: mindig is olyan voltam, hogy a különféle cuccok jöttek-mentek a gépemen, én meg régebben úgy éreztem magam emiatt, mintha Szent Sebestyén testébe lövöldöznék nyilakat. Aztán elmúlt az XP korszak, elmúlt a Vista korszak, a 7 már egész jól viselte ezt a fajta megterhelést, a 8 pedig mégjobban. Mindenki úgy tölti el a szabadidejét, ahogy akarja, de szakmai szempontból ma már nem látom indokoltnak a Windows újrahúzását minden X hónapban. Az így nyert időt lehet értelmesebb dolgokra is fordítani: ebben a dögmelegben például elbattyogni egy légkondicionált vendéglátóipari egységbe a haverokkal, és némi előhűtött árpalevet benyelni. Vagy mondjuk a játék-backlogból faragni.
11120 levél
Válasz 15.07.24. 17:27 #26
VodevilX
Tudni kell mit kell megtartani, steam felismeri, de ha megtartod amit kell, akkor első indításkor úgy kezeli a játékot, mintha most szedted volna le. A gog galaxy alapból ezzel az alapvető funckióval jött, hogy játék könyvtár felismerése. Uplay hosssszúú évek után, persze AC Unity után ami miatt 2x szedhettem le az 50 gigát, már megkapta. Origin pedig úgy megy, hogy elkezded leszedni, ehhez viszont kell a hely :\, megállítod rámásolod a félretett játék mappát, aztán befejezi mintha leszedte volna, ez elég szopás 81gigás ssd-vel a 63 gigás komplett bf4 telepítés során. Viszont ha elkezded letölteni, és van is elég helyed, akkor felismeri szépen a fájlokat, de tényleg kell a hely, hogy el tudd kezdeni.
Ettől függetlenül én egyértelműen a 6-9 havonta újra húzott OS híve vagyok. Egyébként a lustábbaknak megtehetik, hogy frissen húzott Windowsról csinálnak egy klónozást, azt meg bármikor visszamásolhatod használatra készen.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
12186 levél
Válasz 15.07.24. 16:57 #25
Gobiakos
Frankó. Ilyesmivel (widows.old) már találkoztam korábban is, csikó koromban, amikor még nem nagyon tudtam az OS telepítések csinnyát-binnyát. De tényleg csak az érdekelt, hogy frissíti a jelenlegit a dolgaim piszkálása nélkül vagy teljesen újat húz a lecsupaszított rendszervinyóra.
1025 levél
Válasz 15.07.24. 14:44 #24
Sityi
Pontosan ezen okból választottam a frissítést én is.
Csak hát van pár "szaki", aki hirdeti, hogy ez nem jó, sőt, az ördögtől, mert ott marad a szemét is, meg ilyesmi. Ez úgy 10 évvel ezelőtt még nagyjából igaz volt, de a Win 8 óta szerintem megy már olyan flottul és egyszerűen, mint a Mac OS X-nél. Ott tévednek, hogy:
1.) Csak a frissen telepített rendszer nem szemetes. Ahogy az ember elkezdi belakni, úgyis "romlik" az állapota. (Romlik a fenét amúgy, felpakolsz mindent, ami kell, meghízik a registry, meg piros, aztán ott vagyunk, ahol a part szakad. Nincs annak a rendszernek semmi különösebb baja, csak használva van.)
2.) Nekem kb. fél nap, mire az alapvackaimat visszarakom és a Windows Update is befejezi a szüttyögést. És még vagy 3 nap, mire a játékaim is visszakerülnek felpatchelve, használatra készen. Mert a Steamen kívül én úgy tudom, más rendszer (Origin, Uplay, GOG Galaxy) nem támogatja a "simán átrakom a komplett mappát az új rendszerre, aztán majd ő rendbeszedi magát" stílusú költöztetést. Meg aztán vannak még máshonnan is játékaim, még lemezen is, bármilyen ódivatú is ez. Az idő nekem többet ér, amit így spórolok, mint valami hagymázas képzelet arra vonatkozólag, hogy "szemetes" lesz az új rendszer.

Azon ne lepődj meg, hogy lesz egy Windows.old mappád, ami tizensok giga helyet foglal. Az arra való, hogy úgy még vissza tudsz állni a régi rendszeredre (ilyet mondjuk még nem csináltam). Ha nem kell, akkor a Lemezkarbantartóval tudod törölni a rendszerfájlok törlése (vagy mi a manó magyarul) gombbal.
12186 levél
Válasz 15.07.24. 12:28 #23
Gobiakos
Ez bizony így nagyon jól hangzik, mivel akkor nem kell szórakozni a játék mentések átpakolásával, a fotóim és egyéb fontos doksik áthelyezésével és persze a perpill telepített és folyamatosan használt játékaim újra-letöltésével a Steam-ről.
1025 levél
Válasz 15.07.24. 12:07 #22
Sityi
Ha simán frissítesz Windows Update-tel, akkor megmarad mindened. Én is így frissítettem Insideresként még anno a 10074-es buildre a jól bejáratott Win8.1 rendszeremet, és flottul zajlott minden, megmaradtak a cuccaim.
12186 levél
Válasz 15.07.24. 10:06 #21
Gobiakos
Egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy a win7-8-ról való váltás 10-re vajon egy teljes telepítés lesz vagy ahogy azt több helyen olvasni lehetett, csak egy upgrade? Kérdésem arra irányul, hogy a win 8.1 alá telepített programjaim, játékaim kukázódnak az új OS telepítése során vagy minden marad úgy, ahogy volt, csak a win frissül? A játék mentések és a különböző adatok megmaradnak érintetlenül vagy mindent el kell tennem felhőkbe/pendrive-ra és majd a telepítés után mindent vissza kell külön telepíteni/pakolni... Valaki?
52271 levél
Válasz 15.06.26. 09:43 #20
Barthezz
Tegnap visszatért az update ikon.
52271 levél
Válasz 15.06.24. 21:44 #19
Barthezz
Ugyanez nálam is, fasza... Ilyen Insider-rel biztos nem fogok vacakolni, szóval erről lecsúsztam akkor... Bár ez csak az előrendelés, a megjelenés után 1 évig gondolom még lesz idő letölteni, addigra meg csak visszamászik az a kis ikon...
1025 levél
Válasz 15.06.24. 16:03 #18
Sityi
Nem igazán azon fog múlni. De ha akarod, elvileg itt is le lehet valahogy foglalni, de legalábbis segítséget kapsz hozzá. Vagy elébemész a dolognak, és jelentkezel az Insider programba, letöltöd a 10130-as buildet, és frissíted a jelenlegi Windowsod. Tiszta telepítést azért nem javaslok, mert így a Windows 10 nem fogja tudni, hogy te rendelkezel jogtiszta frissítési alappal. Aztán majd július 29-e után a Windows Update beállításai között kikapcsolod az Insider dolgokat, így a stabil ágra kerülsz, ellenőrzöd az aktivációt, majd ha 0-ról akarod telepíteni a rendszert, nyomsz neki egy gyári alaphelyzetbe állítást. Nem kell most már telepítővel bíbelődni, eltanulta az okostelefonok világából ismerős módszert a Windows is, és gyorsabb így. Plusz ugyebár pontosan ugyanazt kapod, mintha satu-gyalu-telepítőlemez módszerrel estél volna neki.
16295 levél
Válasz 15.06.24. 15:35 #17
david139
Az rendes dolog, csak én még nem tudtam regisztrálni, így preloadom se nagyon lesz
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1025 levél
Válasz 15.06.24. 13:51 #16
Sityi
Elvileg az annyit tesz, hogy engedélyezi megjelenés előtt a preloadot, ergo nem mindenki egyszerre fogja letérdeltetni július 29-én a Windows Update szervereit.
16295 levél
Válasz 15.06.24. 13:02 #15
david139
Most gondoltam regisztrálni a dologra, de eltűnt a kis ikon. Windows update-ben itt van még a foglalás gomb, de nem történik semmi, hiába nyomkodom.
Erről tud valaki valamit?
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1025 levél
Válasz 15.06.03. 10:29 #14
Sityi
A helyigénnyel kapcsolatban egy érdekesség:
Amikor még a Win10 upgrade előtt eltávolítottam az Office 2013 Pro Plus csomagot, kb. 20 GB helyet nyertem. Frissítettem 8.1-ről 10-re, lemezkarbantartóval letöröltem az előző Windows biztonsági másolatát - olyan 5-6 GB-tal több szabad helyem lett.
(Nálam nincs különösebb gond az 5.1-gyel, igaz, az az alaplapi hangzsugával van meghajtva, és egy öregecske (de jól működő) Logitech szettről van szó. A Creative driveres hozzáállását ismerve én inkább azon csodálkozom, hogy a Tactic3D fülesemhez adott USB hangkártya is gond nélkül szól.)
11120 levél
Válasz 15.06.03. 00:10 #13
VodevilX
Ez nem igaz, jó lesz mindenkinek! Project CARS Win8.1 vs 10 szégyenteljesen fut a legjobb AMD kártyákon is, ezzel szemben elég durva a különbség, persze ez nagyon szélsőséges példa, nem lesz mindenben ekkora különbség, de lesz! Ahogy annak idején BF4-ben is, ami miatt váltottam 7-ről 8.1-re volt, ha csak 2-4 fps is, de volt.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
52271 levél
Válasz 15.06.02. 23:38 #12
Barthezz
A telepítőt le fogom húzni én is, aztán majd egyszer felrakom. Egyelőre én is megvárom a véleményeket. Külcsínre tetszetős, meglátjuk, más téren milyen lesz. Nagyon sztem nem fognak mellélőni.

Amit viszont Sityi írt (factory reset féle újratelepítés), nagyon tetszik már most előzetesen is. Végre nem kell formatálni és mindent nullázni a c:-n egy rendszertelepítéskor, ráadásul vélhetően sokkal gyorsabb lesz az egész. Tehát kb. egyszer kell csak felrakni, aztán már csak időnként resetelni, vagy frissíteni.
20253 levél
Válasz 15.06.02. 17:04 #11
Peace
Én 8.1-re is csak 1,5 hónappal ezelőtt váltottam, és pusztán tárolókapacitás megfontolásából, mert a 40 GB-os SSD-men 1 giga körül volt a szabad hely win7-el, most 13 giga van. Semmi más változást nem érzékelek. Jah de, az 5.1-et sokkal nagyobb szopás volt beállítani, hogy tényleg mindenhol szóljon a 6 hangfal, és filmeknél és zenénél rendszeresen túl is vezérli a subládát, és vissza kell venni belőle. Win 10-ből igazából majd a dx12 kártyás egyének fognak először hasznot húzni, már ha egyszer beindulnak rendesen a fejlesztések. Majd ha mindenki ódákat zeng róla, akkor lehet én is meglesem majd.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1025 levél
Válasz 15.06.02. 16:42 #10
Sityi
Attól függ, mennyire tolerálod a bosszantó apróságokat. Ha meg tudod oldani, mondjuk egy Redo Backuppal lementheted a jelenlegi állapotot, aztán hajrá. De valószínűleg nem járok messze az igazságtól akkor, ha azt mondom, hogy ha SSD-vel én gyorsulást éreztem, akkor HDD-vel is fogsz (és remélhetőleg nagyobbat). A munkahelyemen G640, 4 GB RAM, SSD felállásban használom, és nem nagyon panaszkodhatok.

(Számomra külön öröm, hogy egy alapszintű Word, Excel és PowerPoint már elérhető a Win10 Storeban, ergo a bazinagy Office 2013-at így leszedhettem a gépemről, csak sajna ez is instabil még kissé: a legutóbbi cikkemet például nem mentette el, így írhattam újra - ezúttal LibreOfficeban. Úgy tűnik, leginkább a modern appok keretprogramjával vannak még gondok)
27974 levél
Válasz 15.06.02. 16:07 #9
LordMatteo
Érdemes lehet egy Intel E7500-assal, 4 gb rammal belevágnom és HDD-vel belevágnom? a Win7 professönel gond nélkül fut, de a 8ast ki se próbáltam.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1025 levél
Válasz 15.06.02. 14:17 #8
Sityi
Én 2-3 hete nyúzom a Technology Previewt, ráadásul úgy, hogy ráfrissítettem a 8.1-re. Azt kell mondjam, a rendszer stabilitásával nincs gond, a sebessége pedig csak nőtt. Apróságok vannak még ugyan (a start menü még nem százas, a modern appok is hajlamosak megnyekkenni), de alapvetően már most egész használható a rendszer. Játékokban is némi sebességnövekedést érzek, már amit eddig volt időm kipróbálni (Project Cars, Fractured Space)
A frissítéstől emiatt én azt mondom, nem kell félni, sok időt meg lehet így spórolni (nem kell újra belakni a rendszert). Viszont a víruskeresőt érdemes a frissítés idejére uninstallálni, nehogy bekavarjon. Agnitum licenszem van, de nem mertem megkockáztatni, hogy ez kavarjon be a Win10 tesztelésemnek, így most a beépített Defendert használom. Gondolom az Agnitum majd ad Win10 kompatibilis OSS-t megjelenés után.
Újratelepíteni meg sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ha a visszaállítást választja az ember - ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a telefonoknál a factory reset. Anno 8.1-en már kipróbáltam, nekem flottul működött, akkor meg mit piszmogjak pendrive-val vagy DVD-vel?
86 levél
Válasz 15.06.02. 13:38 #7
Egoraptor
Kíváncsi vagyok hogy érdemes lesz e váltani Win7 64bit-ről,
valljuk be hogy Win8 nem volt egy nagy eresztés... legalábbis
ha gémer szempontból nézzük a dolgokat.
11120 levél
Válasz 15.06.02. 12:43 #6
VodevilX
Sok a félreértés, nem egy évig kapod meg, hanem egy éved van rá eldönteni, hogy kell-e Nagyon szeretnék, hogy minél többen váltsanak!
Egyébként arról is olvasni, hogy ez az utolsó számozott Windows, lehetséges, hogy állandó gyakori frissítésekkel próbálják majd a jövőben napra készen tartani.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
7804 levél
Válasz 15.06.02. 11:42 #5
Lovi Tommy
S ha jogtiszta a win7-em s frisitek, utána ergy év múlva már lejár az ingyenes win10 licence, s vehetem meg, vagy azt végleg megkapom ingyé? mert nekem jó a win7 amit megvettem, de azért ha beválik a win10 s nem kell megvenni, maradok annál
52271 levél
Válasz 15.06.01. 21:40 #4
Barthezz
Jahogy ez konkrét telepítő formájában letöltődik, ami kiírható. Ez nem volt egyértelmű számomra a hír alapján. Így valóban megoldott a kérdés.
11120 levél
Válasz 15.06.01. 21:36 #3
VodevilX
A legfrissebb telepítőt bármikor le lehet tölteni és akár kiírva, de sokkal kényelmesebben egy pendriveról fel lehet dobni. A lényeg most az lenne, hogy akinek van licensz, az átalakul és 1 év múlva is érvényes marad.
Lassan jöhetne valami Release Candidate, azt már bevállalnám a véglegesig.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
52271 levél
Válasz 15.06.01. 21:27 #2
Barthezz
Bennem pedig az a kérdés fogalmazódott meg, hogy mi van akkor, ha frissítünk, majd egy idő után újra szeretnénk rakni a rendszert? Hiszen ez esetben nem lesz rendelkezésünkre álló telepítő DVD. Vagy ilyenkor mindig a Windows 7-8-at kell felrakni, majd automatikusan felfrissíti megint?
6679 levél
Válasz 15.06.01. 18:36 #1
GustyX
Nem tudom, merjem-e letölteni.
Azt sem tudom, miért lenne ez nekem jó egyáltalán, azon túl, hogy nagy valószínűséggel nem sok mindent találnék meg

Azt vajon hogy lehet megoldani, hogy letöltöm, beszerzem az ingyenes verziót, de majd csak később, pl. kettő év után szeretném először telepíteni a rendszert.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.