Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Marvel Heroes 2015 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Marvel Heroes 2015
Két évvel a megjelenés után ismét szemügyre vettük a szuperhősös MMO-t.

Marvel Heroes

Marvel Heroes
A legutóbbi Marvel Heroes cikkek, hírek
62 levél
Válasz 15.08.26. 03:35 #1
KobraP
Pár hónapig elszórakoztatott és felhúztam pár (4) kedvenc szereplőmet de egy hatalmas hibája van ami miatt abba is hagytam mert meguntam , ami az end game content . Pvp részét teljesen elhanyagolják , nincs duel .. , battleground 1h+ que time-al és akkor ismét találkozunk a balance hiányával .
Ultron raid egész érdekes volt addig mig speed run nem lett belőle sajnos . Az hogy nem az insta bossok dobják a legjobb itemeket hanem vendorok adják az még oké , de egymás után újra és újra ugyanazokat a raidokat told le és grindolj ki 1 itemet , idő ölő és teljesen robotikus gameplay lesz belőle .

End game contentet jelenleg azok is unják akik imádják ezt a játékot . Ök resetelik a karaktert és prestiget húznak , legendary questekkel ( élvezhetetlen módszer és öli a játékot de leghatásosabb sajnos ) vagy felhúznak egy új herot és ha kész akkor egy másikat .. and again ..
Személyes problémám hogy story mode megáll lv30 körül , amikor emeled a nehézséget és ugyanazt újra , majd még egyszer emeled a szinted és megcsinálod egészet újra ..értelmetlen

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.