Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» War of Rights a Kickstarteren [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: War of Rights a Kickstarteren
Légy részese az amerikai polgárháború ütközeteinek!

War of Rights

War of Rights
A legutóbbi War of Rights cikkek, hírek
265 levél
Válasz 15.10.19. 09:55 #6
Krieger
https://www.youtube.com/watch?v=Thyz0lnTQFM

Mount and Blade Napoleonic Wars North and South - First Manassas Mod

Pont ugyan ez csak csúnyább. A Napoleonic Wars egyedi játéktípusa a "commander battle" ahol minden játékos egy általában 15-50 botból álló századot irányít. Addig respawnolsz amíg el nem fogynak a botok. Igazán jó csatákat tényleg csak az ezredek (itt így hívják a klánokat) tudnak játszani, de néha ki lehet fogni olyan játékot ami nem teljes káosz. Ez is elég szórakoztató úgyhogy én optimista vagyok ezzel a próbálkozással.
11029 levél
Válasz 15.10.18. 18:23 #5
Lacko
Én ezzel játszottam annó. Egy az egyben CoD klón, de azért elég brutál az újratöltési idő.

https://www.youtube.com/watch?v=tVz4bmSVByA
5255 levél
Válasz 15.10.18. 14:23 #4
Pras
Egyből az jutott az én eszembe is, hogy single player-re totálisan vevő lennék - habár azt is megértem, hogy miért működik ez jobban multiban. Ugyanakkor épp a drill miatt ez valószínűleg amolyan "klánok" játszótere lesz igazán, amire kétséges, mennyi időm lenne, de az biztos, hogy türelmem nem elég.
Attól viszont nem tartok, hogy nagyon komoly riasztóhatása lenne az újratöltésnek. Ez nem a legelső hasonszőrű játék, a Mount&Blade-nek is van egy sorezredes mod-ja, ami ráadásul ráadásul az egyik legnépszerűbb mod. Szóval újat nem csinálnak a srácok, csak picit mást (korlátozottan a polgárháborúra koncentrálva és történelemhűen), és valószínűleg jobbat.

...de komolyan, single-vel megvenném.
11029 levél
Válasz 15.10.18. 09:43 #3
Lacko
+1

Még az ujratöltesben is, bár ez az autentikus. Meg az, hogy azok a puskák össze vissza hordtak. 30m túl nem lehet célzott lövést leadni. Ezért is kell a sortűz. És csak emiatt (sortűz) erdekes lehet a multi (kepes-e egy CoDon szocializalodott jatekos ekkora fegyelemre?). De amugy singleben is erdekes lenne ugyan ez: hajlando vagy-e kovetni az AI patancsnokod utasitasait?

Ja es olyan szintű halalozás volt, hogy muszaj lenne azonnal respawnolni egy élőbe a szakaszunkból, hogy élvezhető legyen. Amugy a video is ugy van osszevagva, mintha respawnolna mindig más szerepkörbe...

Az ujratöltés-minijáték (amivel gyorsitani, de akar lassitani is lehetne a folyamatot) rohadt jo ötlet!
5232 levél
Válasz 15.10.18. 00:11 #2
Skorpio90
Tetszett a videó, de több probléma is van a koncepcióval. Először is nagyjából 5 percre saccolom azt az időt, ami után agyfaszt fogunk kapni az újratöltés nyűgje miatt. Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy ténylegesen nekünk kell újratöltenünk egy változatos minijátékkal vagy az egér megfelelő mozgatásával. Másodszor szerintem jobban működne a dolog egyjátékos módként, kampánnyal, némi sztorival, és ha már mindenképpen multit akarnak beleerőltetni, akkor mondjuk 4vs4-ben minden játékos irányítana egy egységet, amit egy egyszerű rendszerrel tudna mozgatni.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
11029 levél
Válasz 15.10.17. 19:48 #1
Lacko
Kár, hogy csak multi.
Pedig a videóból úgy tűnt, hogy lehetne single is, ha mondjuk mi vagyunk egy egység parancsnoka és taktikai parancsokat adhatnánk.
Persze így is rohadt jó. Volt pár éve egy CoD-klón a témában, az se volt rossz. Ügyesen megtalálták, hogyan lehet egy embert irányítani egy olyan csatában, amit tízezrek döntöttek el.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.