Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars Battlefront [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Star Wars Battlefront
Multiplayerre kihegyezett Csillagok háborújás akciójáték a DICE műhelyéből.

Star Wars: Battlefront (2015)

Star Wars: Battlefront (2015)
A legutóbbi Star Wars: Battlefront (2015) cikkek, hírek
4422 levél
Válasz 15.12.30. 12:43 #8
Raistlin666
A Csillagok Háborúja téma pörgése miatt visszanéztem és látom az én "első napos" enyhén lelombozó véleményem éktelenkedik itt...

Azóta azért csak nem bírtam és 9 Mátyásért behúztam a PS4 verziót (pont fél áron már nem volt ellenvetésem).
A kritika még áll, mert a pálya felhozatal kevéske. Illetve a nem multis tartalmak csökevényes jellege is ugyanolyan zavaró. De nem kezdem megint mert az 20+ óra amit bele raktam (még így az ünnepek közben a sok rokonlátogatás alatt is) abszolúte élvezetes volt!

A siralmam a fegyverekről és képesség kártyákról teljes badarság volt! Igenis markáns különbségek vannak a fegyvereknél, és a kártyák segítségével az adott feladathoz/játékmódhoz lehet alkalmazkodni.

A játékmódok közül szinten mind élvezetes. Természetesen a Walker Assault a legnagyobb daráló, de például nekem nagyon tetszik a Droid Run ahol azt hiszem csak 12 játékos lehet. A hősökre alapozó játékmódok nem tetszenek, de ez inkább a saját bénaságom miatt van...például Vader szinte azonnal haldokolni kezd ha megkapom...

Ami ennyi idő után kiütközik az a "karakter dizájn" változatosság hiánya. Nagyon kevés van alapból és lényegében csak különféle arcokat lehet megnyitni. A maximum szintre csak néhány egyedi kinézet nyílik meg (két birodalmi és talán 4-5 idegen faj kinézet a lázadó oldalon). Nagyon hiányolom a különféle jeleket, sérüléseket vagy hasonló marhaságokat. Remélem a plusz pályák és fegyverek mellett a DLC-k ebben is hoznak majd variációkat!

Mert nem kérdés (persze ha akciós lesz), hogy meg lesz véve az a rohadék lehúzós Season Pass!
4422 levél
Válasz 15.12.02. 11:11 #7
Raistlin666
Nekem az hihetetlen, hogy miért nem tudja 2015-ben ez a rész elérni (megközelíteni ba*zák meg) tartalomban a 2005-ben megjelent előző részt???
Undorító számító mocskok gyülekezete ad ki egy játékot ennyi tartalommal amikor hetekre a megjelenéstől már DLC-t dobálnak utána...és még legyél hálás hogy ingyenes...

De nem elég a szánalom tartalom! Le kellett butítani ovis szintre a játékmenetet, hogy bárki azonnal táposnak érezze magát! Kb. minden fegyverrel ugyanaz a csipázás megy nagy távról mert marhára nem különböznek!
A megnyitható kártyák nagy részét a kutya sem fogja használni!

És a rohadékok ráadásul jól is csinálják! Annyira adja a hangulat (bétáztam pár napot, illetve havernál meglestem még a véglegest), hogy majdnem engem is berántott egy BF akció. De aztán győzött a "józan" ész! Viszont rengetegen rohannak majd a film premierje után is megvenni! Az EA meg levonhatja a konklúziót. Minden évben el lehet majd lőni így félkész állapotban a Battlefront(EA)2-3-4-X részt 60 dodós szezon bérletekkel....

Jó édes anyukájukat a Disney(mert hagyják ezt)/EA párosnak!
3766 levél
Válasz 15.12.01. 22:13 #6
gregmerch
Igen, úgy értettem, hogy ebben az epizódban új feature .
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
38449 levél
Válasz 15.12.01. 21:51 #5
kopé
Igaz nem a trilógiákat dolgozza fel, hanem a régi köztársaság idején játszódik, de attól még lehet hogy érdemes ránézned erre meg erre is.

Nem openworld-ök, de mégiscsak kicsit mások, mint a mainstream EA vonal.


gregmerch: a start előtti idő a kasztok/kiegészítők kiválasztásához a klasszikus Battlefield játékokban is megvolt, nem is értem, itt miért hagyták ki belőle.
3766 levél
Válasz 15.12.01. 20:58 #4
gregmerch
Az milyen már, hogy épp most volt szerencsém egy olyan Droid Run partihoz az Endoron, ahol egymagam voltam öt felkelő ellen a '"csapat"? Hogy egy klasszikust idézzek (kicsit átértelmezve jelen helyzetre az általa mondottakat): "Ez volt minden idők legrövidebb támadása."

Jakku amúgy nagyon hajaz a Tatooinra, főleg a kisebb pályákon. De ez az új dolog, hogy nem azonnal kezdődik a meccs, és majd becsatlakozol, ha kiválasztottad a paklid és egyebeket, hanem ad időt erre a program, nem rossz gondolat.
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
92 levél
Válasz 15.12.01. 15:11 #3
KRISZ46
Jah jó lenne egy open world star wars rpg ami only single (esetleg coop), viszont amíg az EA nál van az SW addig 100 bolygoból 70 DLC.
3766 levél
Válasz 15.12.01. 15:02 #2
gregmerch
Abszolút egyetértek mindennel, amit a Kollégák megfogalmaztak. Nekem PS4-en van meg a program, ahol szintén gyönyörű, abszolút rabul ejtő, színes-szagos...az első pár órában. A helyszínek nagyon aprólékosan kidolgozottak, de nagyon kevesen vannak, és pár kör után mindenki az unalomig ismerni fog minden pályát. Engem az is zavar, hogy - mint ahogy az a cikkben is megjelenik - nagyon hasonlóak egymáshoz a két oldal katonái. Ez főleg a havas Hoth-on tud bosszantó lenni, ahol mindenki fehér uniformisban futkos, és egy csomó skin esetében nincs az embereken sisak (ki látott már sisak nélkül harcba induló rohamosztagost?). Gyakran azért lőnek le, mert hirtelen nem tudom eldönteni, hogy barát, vagy ellenség jön-e felém - és ugye itt tizedmásodpercek is számítanak. Nagyon kevés az űrhajó is (remélem lesz később vezethető Y-Wing, B-Wing, Tie-Advanced - hogy a Tie-Defenderről ne is beszéljek).

Nekem gyakran az sem világos, hogy melyik játékmódban miért kapok ennyi, meg annyi pontot. Mint ahogy az sem, hogy kiket sorsol össze egy játszmába a gép (ki hányas szintű pl.).

Nekem a Droid Run jött eddig nagyon be - abból jön a legtöbb pont, így aki tápolni akar, ott érdemes kezdeni. A Fighter Squadron-t is kedvelem, de ott pontok tekintetében pont az ellenkezője a helyzet. A többi sem rossz, és jó a SW hangulat, de nekem eddig pl. a single részek nemigen jöttek be. (Pedig megrögzött "magányos farkas" vagyok, de ezt már tudjátok ...)

Egyszóval: minden nagyon szép, minden nagyon jó, de valahogy mégis egy fél játékot kapunk totál AAA+-os áron. Én már megvettem a Season Pass-t (multiplayer játékhoz életemben kb. először) - ugyebár az a bizonyos "lejtő" -, és csak remélem, hogy kapok is valamit a pénzemért (ami így már durván egy erősebb gyűjtői kiadás árának megfelelő összeget súrol).
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
213 levél
Válasz 15.12.01. 14:23 #1
Artyom
Engem ebben az univerzumban egy X-wing Alliance jellegű játék érdekelne csak. Szerintem a Star Citizen után/mellett eszébe fog jutni ismét a készítőknek, hogy jó volna, sőt az is lehet hogy az SC után megcsinálják azt, hogy nem csak szimulátor, hanem FPS is lesz. Tehát csinálnak egy Star Wars-os Star Citizent. Jó ez nem mostanában gondolom, hogy reális, hanem úgy 5 év múlva. Eh most csak fantáziáltam. De tuti lesz!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.