Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed Most Wanted - most ingyen! [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Need for Speed Most Wanted - most ingyen!
Az Origin On the House akció keretében bárki letöltheti a Criterion 2012-es játékát.

Need for Speed Most Wanted (2012)

Need for Speed Most Wanted (2012)
A legutóbbi Need for Speed Most Wanted (2012) cikkek, hírek
1018 levél
Válasz 16.02.06. 23:00 #8
Sityi
Ez azért van, mert ez nem egy NFS, hanem egy Burnout (csak NFS "skint" kapott).
12177 levél
Válasz 16.02.06. 18:30 #7
Gobiakos
Óriási +1! Ugyanígy látom én is.
328 levél
Válasz 16.02.06. 18:10 #6
CarRoy
Mint sokaknak, nekem is talán az eredeti Most Wanted volt a kedvenc Need for Speed játékom, ezért erre az akcióra igencsak lelkesen csaptam le. Igaz, anno elég negatív hangvételű kritikákat kapott a cucc és már a különböző videósoktól látott anyagokból is lejött, hogy nem feltétlenül lett ütős ez az újragondolás. Ám mivel eleve rég játszottam bármilyen autós játékkal, így legalább az a tény kevésbé érintett, hogy okvetlenül is hasonlítgatom az 1 vagy 2 évvel ezelőtti részekhez fejlődés tekintetében; ragadjon meg a vezetés és versenyzés élménye, ennyi a lényeg.

Így kipróbálás után azonban marhára nem vagyok elégedett. Most én jöttem ki az autóvezetős rutinból vagy ez a játék mocskosul szívatós és kemény? Az eddig megtalált autók nagy részének irányítása rendesen hagy maga után kívánni valót és bizony már az easy versenyeken is szépen izzadtam az elején. Igaz, ez nem is feltétlen a kocsik vezethetőségnek tudható be, hanem annak a ténynek, hogy már a legkisebb koccanástól kapjuk az arcunkba a "Crashed" feliratot. Komolyan, már egy közepes sebességgel való karamboltól vagy lassításból történő ütközéstől is jön a pár másodperces játékmegszakítás és a legtöbb versenyen ezt elég kb. kétszer eljátszani és kezdheted is újra. Persze csak gyakorlat és koncentrálás kérdése az egész, de el nem bírom képzelni, hogy ha valaki leül ez elé kissé fáradtan vagy full casual-ként, akkor sikerélményt fog elérni. A rendőrök pedig szokás szerint elég kőagyúnak tűnnek, de cserébe már vagy 3-as szinten olyan agresszívak, hogy éles meccsen szépen meg bírják szívatni az embert; egy szögesdrót pl. szinte azonnali buktát jelent.

A járműfejlesztés is csupán alibiszinten van a játékban, ugyanis az összes autónál ugyanazon szisztéma alapján működik, és fixen ugyanazon nehézségi szintért ugyanazok az alkatrészek válnak elérhetővé. Láttam, hogy van megerősített karosszéria is, amivel gondolom jobban bírja a verda a strapát, de most tényleg pont az elején szenvedjek a papírverdámmal egy olyan fejlesztésért, amivel utána valószínűleg könnyebb lesz a játék? Így egyszerűen nincs normális nehézségi görbe, mert egy adott autóval addig kell próbálkozni egy-egy fejlesztésért elérni, amíg nem sikerül megcsinálni, nem pedig fokozatosan építheted/erősítheted a kocsid, mint a régi részben. Mondjuk nem tudom, mit csodálkozom, hisz az egész játék lényegében egy szabad módban történő "farmolás" és pontgyűjtés, mert az, hogy most van egy 10-es Most Wanted legyőzendő lista, sokat nem tesz hozzá a játékhoz.

Ahogy már írtátok, az egész játék olyan céltalannak, sótlannak és lelketlennek tűnik. Persze az előd is lényegében erről szólt (mármint adott szintre történő farmolásról), de most látszik, hogy mennyit dobott a körítésen az az élőszereplős sztoriszál, valamint a normális tuningolás és küllemcicomázás. Elég röhej, hogy a legjobban talán a plakátzúzásokat és az eldugott verdák felkutatását élvezem a legjobban, nem pedig magát a versenyzést. Nagy kár, hogy az eredeti játék sikerén felbuzdulva elkészítették ezt a "valamit" gondolván, hogy a név miatt majd úgyis megveszik az emberek a játékot.
32233 levél
Válasz 16.02.03. 19:05 #5
szbszig
Hát, én se sokkal többel. Ha mindegyik résszel játszottam volna, akkor ezt valószínűleg még hamarabb kinyomom. Így se mentem el a végéig, csak éppen néhány küldetést nyomtam le, meg autókáztam kicsit.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
115 levél
Válasz 16.02.03. 18:38 #4
Noggle
Köszönöm, hogy írtátok, különben észre sem vettem volna. Anno csak kipróbáltam, nekem tetszett. Igaz, hogy én az egész Need for speed szériából összesen 3-al játszottam (Need for speed 2, Hot Pursuit, Most Wanted).
1018 levél
Válasz 16.02.03. 15:25 #3
Sityi
Nem rossz, de tényleg sótlan kicsit. Anno írtam is: ez egy NFS-Burnout egyveleg, egyénisége nincs.
32233 levél
Válasz 16.02.03. 14:02 #2
szbszig
Ezt azért begyűjtöm, mert nem egy rossz játék. Mondjuk az tény, hogy nem is egy különösebben nagy durranás, nem volt benne semmi új vagy forradalmi már a megjelenéskor sem.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
5226 levél
Válasz 16.02.03. 10:45 #1
Skorpio90
Kipróbáltam, szerintem végig fogom vinni, de fél órát játszva nagyon durva, hogy ezt anno 12 ezrekért adták. Annyira lelketlen, és minden újdonságtól mentes, hogy az valami hihetetlen.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.