Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Két Flight Simulator játék is érkezik idén [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Két Flight Simulator játék is érkezik idén
A Dovetail Games Flight School áprilisban jelenik meg, a Dovetail Games Flight Simulator valamikor az év későbbi szakaszában..

Dovetail Games Flight School

Dovetail Games Flight School
A legutóbbi Dovetail Games Flight School cikkek, hírek
1018 levél
Válasz 16.02.16. 10:31 #6
Sityi
Párhuzamos szoftverek? Minden évben automatikusan ingyenesen frissült a Train Sim az aktuális verzióra... A DLC politikájuk viszont tényleg erősen kritizálható.
18 levél
Válasz 16.02.15. 21:55 #5
Ibigoo
Kezdődik
Amit a Dovetail-ék - mikor még nem így hívták őket - megcsináltak a Rail SImulatorral, ide is begyűrűzik. Párhuzamos szoftverek, fikarcnyi dlc-k aranyáron, inkább a mennyiségre mint a minőségre törekvő üzletpolitika. Adieu repülőszimulátorok...
1018 levél
Válasz 16.02.15. 16:47 #4
Sityi
Az más tészta. A Lockheed Martin azért nem igazán Dovetail Games szint, és nem tartom kizártnak, hogy a Microsoft velük más megállapodást kötött - no meg ők nem is a Flight Simulator márkanévre pályáztak, hanem az alatta lévő alap technikára. Szerintem a Prepar3D-t ez a dolog nem érinti, az továbbra is a Lockheed Martiné, és ők fejlesztgetik maguknak, illetve az ügyfeleiknek.
143 levél
Válasz 16.02.15. 16:42 #3
Snapsz
És akkor most mi lesz a Prepar3D-vel, ami a Lockheed Martin tulajdona? Teljesen FSX-en alapuló dolog, és nem említik az oldalukon, hogy ennyi lett volna. Mert az LM tovább fejlesztette az FSX-et, kijavította a hibáit, stb.
http://www.prepar3d.com
1018 levél
Válasz 16.02.15. 08:26 #2
Sityi
Ahogy a Steam Edition ismertetőjében írtam, a Dovetail nem nagyon piszkálhatott bele a játék motorjába, max bugfix szinten. Gondolom, csak sikerült végre "elvenni" a Microsofttól végre minden jogot, és remélhetőleg most már rendesen átdolgozzák. (Mondjuk én olyan nagyon látványos javulásra nem számítok a Train Simulator alapján - azt is a Microsofttól vették át amúgy...)
24 levél
Válasz 16.02.13. 23:10 #1
roland_93
Én annak örülnék a legjobban, ha fognák az FSX-et, és egy grafikailag felturbózott és kevésbé fizikai bugokkal teli verzióban kiadnák A Steam verziót (is) megvettem, de csak azért, hogy ezzel is támogassam az amúgy már halottnak gondolt sorozat újraélesztését...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.