25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Két Flight Simulator játék is érkezik idén [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Két Flight Simulator játék is érkezik idén
A Dovetail Games Flight School áprilisban jelenik meg, a Dovetail Games Flight Simulator valamikor az év későbbi szakaszában..

Sityi
#6 Sityi [1616]
Párhuzamos szoftverek? Minden évben automatikusan ingyenesen frissült a Train Sim az aktuális verzióra... A DLC politikájuk viszont tényleg erősen kritizálható.

Válasz erre

Előzmény: Ibigoo 2016.02.15. 21:55
Ibigoo
#5 Ibigoo [18]
Kezdődik
Amit a Dovetail-ék - mikor még nem így hívták őket - megcsináltak a Rail SImulatorral, ide is begyűrűzik. Párhuzamos szoftverek, fikarcnyi dlc-k aranyáron, inkább a mennyiségre mint a minőségre törekvő üzletpolitika. Adieu repülőszimulátorok...

Válasz erre

Sityi
#4 Sityi [1616]
Az más tészta. A Lockheed Martin azért nem igazán Dovetail Games szint, és nem tartom kizártnak, hogy a Microsoft velük más megállapodást kötött - no meg ők nem is a Flight Simulator márkanévre pályáztak, hanem az alatta lévő alap technikára. Szerintem a Prepar3D-t ez a dolog nem érinti, az továbbra is a Lockheed Martiné, és ők fejlesztgetik maguknak, illetve az ügyfeleiknek.

Válasz erre

Előzmény: Snapsz 2016.02.15. 16:42
Snapsz
#3 Snapsz [148]
És akkor most mi lesz a Prepar3D-vel, ami a Lockheed Martin tulajdona? Teljesen FSX-en alapuló dolog, és nem említik az oldalukon, hogy ennyi lett volna. Mert az LM tovább fejlesztette az FSX-et, kijavította a hibáit, stb.
http://www.prepar3d.com

Válasz erre

Sityi
#2 Sityi [1616]
Ahogy a Steam Edition ismertetőjében írtam, a Dovetail nem nagyon piszkálhatott bele a játék motorjába, max bugfix szinten. Gondolom, csak sikerült végre "elvenni" a Microsofttól végre minden jogot, és remélhetőleg most már rendesen átdolgozzák. (Mondjuk én olyan nagyon látványos javulásra nem számítok a Train Simulator alapján - azt is a Microsofttól vették át amúgy...)

Válasz erre

Előzmény: roland_93 2016.02.13. 23:10
roland_93
#1 roland_93 [24]
Én annak örülnék a legjobban, ha fognák az FSX-et, és egy grafikailag felturbózott és kevésbé fizikai bugokkal teli verzióban kiadnák A Steam verziót (is) megvettem, de csak azért, hogy ezzel is támogassam az amúgy már halottnak gondolt sorozat újraélesztését...

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.