Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két Flight Simulator játék is érkezik idén

A Dovetail Games Flight School áprilisban jelenik meg, a Dovetail Games Flight Simulator valamikor az év későbbi szakaszában.

2016.02.13. 15:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dovetail Games 2014-ben vásárolta meg a Microsofttól a Flight Simulator széria jogait és a játékok alatt dolgozó technológiát. A stúdió az elmúlt éveket sem henyéléssel töltötte, keményen dolgoztak, hogy most bejelenthessék: 2016-ban két játékot is piacra fognak dobni.
Az első játék a Dovetail Games Flight School lesz, amely egészen az alapoktól kezdve tanítja meg a virtuális pilótákat a könnyű repülők irányításának csínjára-bínjára. Ehhez egyre nehezedő és egyre összetettebb oktatóküldetéseken át vezet majd az út, mindezt a régi szériára is jellemző hihetetlen élethűség jegyében. Ha pedig már elsajátítottuk az alapokat, vagyis képesek vagyunk felemelkedni a levegőbe, kipróbálhatjuk a szabadjátékot, vagyis kedvünkre berepülhetjük a világot.
A Dovetail Games Flight School valamikor áprilisban fog megjelenni, míg a másik játék, a Dovetail Games Flight Simulator valamikor az év későbbi szakaszában. Utóbbiról egyelőre nem is árultak el további részleteket. ■

Dovetail Games Flight School
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dovetail Games Flight School

hozzászólások (6)

Sityi
Sityi 2016.02.15. 08:26
Ahogy a Steam Edition ismertetőjében írtam, a Dovetail nem nagyon piszkálhatott bele a játék motorjába, max bugfix szinten. Gondolom, csak sikerült végre "elvenni" a Microsofttól végre minden jogot, és remélhetőleg most már rendesen átdolgozzák. (Mondjuk én olyan nagyon látványos javulásra nem számítok a Train Simulator alapján - azt is a Microsofttól vették át amúgy...)
Snapsz
Snapsz 2016.02.15. 16:42
És akkor most mi lesz a Prepar3D-vel, ami a Lockheed Martin tulajdona? Teljesen FSX-en alapuló dolog, és nem említik az oldalukon, hogy ennyi lett volna. Mert az LM tovább fejlesztette az FSX-et, kijavította a hibáit, stb.
http://www.prepar3d.com
Sityi
Sityi 2016.02.15. 16:47
Az más tészta. A Lockheed Martin azért nem igazán Dovetail Games szint, és nem tartom kizártnak, hogy a Microsoft velük más megállapodást kötött - no meg ők nem is a Flight Simulator márkanévre pályáztak, hanem az alatta lévő alap technikára. Szerintem a Prepar3D-t ez a dolog nem érinti, az továbbra is a Lockheed Martiné, és ők fejlesztgetik maguknak, illetve az ügyfeleiknek.
Ibigoo
Ibigoo 2016.02.15. 21:55
Kezdődik :)
Amit a Dovetail-ék - mikor még nem így hívták őket - megcsináltak a Rail SImulatorral, ide is begyűrűzik. Párhuzamos szoftverek, fikarcnyi dlc-k aranyáron, inkább a mennyiségre mint a minőségre törekvő üzletpolitika. Adieu repülőszimulátorok...
Sityi
Sityi 2016.02.16. 10:31
Párhuzamos szoftverek? Minden évben automatikusan ingyenesen frissült a Train Sim az aktuális verzióra... A DLC politikájuk viszont tényleg erősen kritizálható.
ajánlott olvasnivaló