Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megérkezett az Arma 3 Eden szerkesztője [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megérkezett az Arma 3 Eden szerkesztője
Új frissítés formájában vált elérhetővé az alaposan felújított editor.

Arma 3

Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek
11026 levél
Válasz 16.02.19. 14:23 #2
Lacko
Amúgy most megnéztem pár videót és lehet, hogy benéztem és mégis megvan még a régi szerkesztő. Na majd otthon lecsekkolom.
11026 levél
Válasz 16.02.19. 07:29 #1
Lacko
Az piszok jó az új szerkesztőben, hogy egy helyszínt, egy díszletet sokkal könnyebb összerakni, mint korábban. Viszont én úgy olvastam, hogy az eredeti (2D-s) szerkesztő is megmarad, amivel pedig a küldetések lényegét (egységek, események, útvonalak, triggerek, scriptek) volt könnyebb összedobálni. De ez nem teljesen igaz: át lehet váltani 2D-re, de ott pont ugyan azok a toolok vannak, mint a 3D-s editorban. Azaz pl egy olyan tök egyszerű dolgot, mint két katona egyetlen egységbe olvasztása is sokkal bonyolultabban lehet megvalósítani, mint a régi editorban. Az egységek részletes beállításai közül meg hiányoznak dolgok: pl, hogy egy helikopter álló rotorral kezdi a küldetést, vagy járó motorral. Ezt a beállítást sehol sem találtam meg.

Persze minden új dolgot meg kell szokni. De az már első ránézésre látszik, hogy sokkal bonyolultabb lett az egész (ami azt is jelenti, hogy sokkal több dolog megvalósítható szerkesztőből), viszont elveszett az a képessége, hogy egy nem-programozó játékos is össze tud dobni elég jó küldetéseket pár kattintással. Én azt reméltem, hogy az egyszerűbb editor is megmarad a 3D-s mellett.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.