Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett az Arma 3 Eden szerkesztője

Új frissítés formájában vált elérhetővé az alaposan felújított editor.

2016.02.18. 19:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelent az Arma 3 legújabb frissítése, amelynek legfontosabb hozománya az új Eden szerkesztő. Ahogy arról már több fejlesztői napló és video is beszámolt, az új editorban teljesen 3D-ben alkothatjuk meg saját küldetéseinket. Szintén a frissítéssel érkezett meg a megújult szerverböngésző is, de felújították a hangokat is, valamint sokkal olvashatóbbra cserélték a játék betűkészletét. Az Eden szerkesztőben rejlő lehetőségekről az alábbi videóban győződhettek meg. Ez a frissítés egy újabb fontos lépés az Apex kiegészítő felé, amelyben Tanoa méretes szigete debütál majd megannyi újdonsággal együtt. ■

Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2016.02.19. 07:29
Az piszok jó az új szerkesztőben, hogy egy helyszínt, egy díszletet sokkal könnyebb összerakni, mint korábban. Viszont én úgy olvastam, hogy az eredeti (2D-s) szerkesztő is megmarad, amivel pedig a küldetések lényegét (egységek, események, útvonalak, triggerek, scriptek) volt könnyebb összedobálni. De ez nem teljesen igaz: át lehet váltani 2D-re, de ott pont ugyan azok a toolok vannak, mint a 3D-s editorban. Azaz pl egy olyan tök egyszerű dolgot, mint két katona egyetlen egységbe olvasztása is sokkal bonyolultabban lehet megvalósítani, mint a régi editorban. Az egységek részletes beállításai közül meg hiányoznak dolgok: pl, hogy egy helikopter álló rotorral kezdi a küldetést, vagy járó motorral. Ezt a beállítást sehol sem találtam meg.

Persze minden új dolgot meg kell szokni. De az már első ránézésre látszik, hogy sokkal bonyolultabb lett az egész (ami azt is jelenti, hogy sokkal több dolog megvalósítható szerkesztőből), viszont elveszett az a képessége, hogy egy nem-programozó játékos is össze tud dobni elég jó küldetéseket pár kattintással. Én azt reméltem, hogy az egyszerűbb editor is megmarad a 3D-s mellett.
Lacko
Lacko 2016.02.19. 14:23
Amúgy most megnéztem pár videót és lehet, hogy benéztem és mégis megvan még a régi szerkesztő. Na majd otthon lecsekkolom. ;)
további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!