Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Batman Superman ellen - Az igazság hajnala [film] [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Batman Superman ellen - Az igazság hajnala [film]
Zack Snyder filmesítette meg a két szuperhős összecsapását.

62 levél
Válasz 16.03.28. 10:43 #4
KobraP
Egyetértek hogy sokkal jobb volt SW , csak sokkal jobb lehetett volna ( de lehet csak szerintem )
1 levél
Válasz 16.03.27. 08:10 #3
kissrolle
Hát ha ez a film szted jobb volt mint a Star Wars akkor komoly gondok vannak Vagy én élek alternatív univerzumban Szerintem sem volt olyan rossz film mint amennyire sokan lehúzzák de azért nem egy kategória egy SW-vel!
62 levél
Válasz 16.03.26. 23:17 #2
KobraP
Marvelesként beültem és megnéztem mert annak idején a Man of Steel hatalmas hatással volt rám mint első 4D-s filmem , de maga a film jó volt és teljesen lekötött . Nem néztem hogy mennyi az idő és mikor lesz vége és nem kalandoztam el és ha ezt eléri egy film akkor számomra már jó + megvolt a libabőr is . ( alacsony a léc ? )
Utólagosan mi lett volna ha ... igaz minden filmre és ez kivételesen igaz képregényes filmekre . Nem csalódtam benne mert SW csalódás nyoma még mindig bennem van és csak remélni tudom hogy Civil War nem lesz csalódásom új forrása ...
120 levél
Válasz 16.03.26. 20:48 #1
Noggle
Szerintem a logikai buktatók (amiből nem kevés volt), illetve a rengeteg belepréselt utalás, mellékszál, karakter ami rossz irányba vitte a filmet. A film megnézése után éreztem át, hogy mennyi potenciál az adott témában, amit itt azonban nem használtak ki.
Abban nem értek egyet, hogy ne lett volna emlékezetes jelenet. Pár jelenet szerintem kifejezetten kreatív/példaértékű volt.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.