Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Jó értékeléseket kapott a Batman: A Telltale Games Series első része [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Jó értékeléseket kapott a Batman: A Telltale Games Series első része
A denevérember új kalandja ma veszi kezdetét, meg is érkeztek az első értékelések róla.

Batman - A Telltale Games Series

Batman - A Telltale Games Series
A legutóbbi Batman - A Telltale Games Series cikkek, hírek
9083 levél
Válasz 16.10.18. 07:56 #3
davkar9
Telltale - biztos, hogy nincs jelentősége a döntésednek. Nagyon látványos "eltérések" vannak, de így is úgyis ugyanoda fut ki mindkét elágazó. Én szokás szerint majd csak a leárazott teljest pótolom. Esetleg még egy olyat tudok elképzelni, hogy ez most valami új trükk (rövidségre alapozva): a 3. rész majd két tényleg külön epizódot fog tartalmazni (3A, 3B ), amik aztán a 4. elejére fognak visszatérni ugyanarra a pontra.
Simple. Eternal. Beige.
32627 levél
Válasz 16.10.17. 00:19 #2
Creativ3Form
A Destiny: The Collectionnak majd végül a Fifa 17-nek köszönhetően (amikre aztán rájött a Mafia III), még csak most fejeztem be a 2. epizódot, de haztapicsa. Ugyan az egyik legrövidebb Telltale epizód volt, amivel valaha játszottam (alig volt másfél óra), de végig zseniális volt. A történet továbbra is remek, és már az első két epizódban annyi és olyan mértékű szarkavarás van, hogy bele se merek gondolni mi lesz még itt három részen keresztül. A karakterek jól megírtak és jól használtak, mindegyikük hiteles, és egyben félelmetes. A zene remek, a rendezés szintén, a színészek továbbra is remekül játszanak, ami pedig a Telltale féle játékokra jellemző döntéshelyzeteket illeti, nos...sok olyan apró döntés van a játékaikban, aminek a későbbiekben semmi jelentősége nem lesz a történet vagy az adott karakter szempontjából...de itt van egy bizonyos Harvey Dent...akivel kapcsolatban választás elég állít minket a játék a fejezet végén...és az egyik lehetőség eredményeképpen megszületik az a bizonyos valaki, akit mindenki ismer. A másik lehetőségnél viszont Dentnek kutya baja nem esik és itt jön elő a kérdés, hogy akkor ez vajon végleges állapot e, vagy lesz a hátralévő három fejezet valamelyikében majd egy másik olyan szituáció, amiben megszülethet az érmés főszer? Nem csinálok belőle titkot, nálam megszületett Két/Arc és nagyon kíváncsi vagyok, hogyha megmentettem volna, akkor később is Két/Arcá vált volna e, vagy a megmentésével eltöröltem volna ezt a szálat? Tuti fogok majd nézni a neten egy olyan végigjátszást, amiben megmentették Dentet és nem lett belőle Két/Arc.
Várom a 3. epizódot, ami ha jól tudom már 25.-én érkezik. Viszont ajánlani továbbra is csak azoknak tudom, akik szeretik a Telltale srácok korábbi játékait.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32627 levél
Válasz 16.08.02. 17:42 #1
Creativ3Form
Remek. Akkor most már jó lenne, ha nem csak a sajtó és a tube gamerek játszhatnák, hanem a szimpla, hétköznapi gamerek is elkezdhetnék letölteni. Azt hittem 0:01-perctől már telepíthetem, erre még mindig semmi. A fórumokon meg ahány ember, annyi infó. A délután 6-tól az este 8-ig mindent hallottam már azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz aktiválható.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.