Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman - A Telltale Games Series

Jó értékeléseket kapott a Batman: A Telltale Games Series első része

A denevérember új kalandja ma veszi kezdetét, meg is érkeztek az első értékelések róla.

2016.08.02. 16:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha az elmúlt években Batman nevét emlegettük, leginkább a Rocksteady Studios műhelyében készült Batman: Arkham széria jut eszünkbe. Ez az a sorozat, amely kiváló rajtot vett, majd pályája meredeken ívelt felfelé, hogy aztán kissé érthetetlen módon még annál is meredekebben zuhanjon alá a mélybe. Talán nem is véletlen, hogy a stúdió már többször hangoztatta, hogy nem kívánják többször elővenni a denevérpáncélt (persze ezt már az Arkham Knight előtt is mondták…).
De, hogy ne porosodjon érdemtelenül az a bizonyos fekete páncél a szerkény mélyén túl sokáig, arról a kalandjátékos Telltale Games gondoskodik, akik elkészítik saját játékukat Batman: A Telltale Games Series címmel. Ez a szokásoknak megfelelően öt epizódokból álló szezonok formájában jelenik meg, ennek első felvonása épp ma. Ha pedig premier, akkor pontszámok. Méghozzá annyira nem is rossz pontszámok:

Kedvenc bőregerünk legújabb akciója tehát hozza az elvárható szintet. Kipróbálni már csak azért is érdemes lehet, mert az ígéretek szerint ezúttal nem is annyira a denevér, mint inkább Bruce Wayne játssza majd a főszerepet. ■

Batman - A Telltale Games Series
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman - A Telltale Games Series

hozzászólások (3)

Creativ3Form
Creativ3Form 2016.08.02. 17:42
Remek. Akkor most már jó lenne, ha nem csak a sajtó és a tube gamerek játszhatnák, hanem a szimpla, hétköznapi gamerek is elkezdhetnék letölteni. :-D Azt hittem 0:01-perctől már telepíthetem, erre még mindig semmi. A fórumokon meg ahány ember, annyi infó. A délután 6-tól az este 8-ig mindent hallottam már azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz aktiválható. :-D
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.10.17. 00:19
A Destiny: The Collectionnak majd végül a Fifa 17-nek köszönhetően (amikre aztán rájött a Mafia III), még csak most fejeztem be a 2. epizódot, de haztapicsa. :-O Ugyan az egyik legrövidebb Telltale epizód volt, amivel valaha játszottam (alig volt másfél óra), de végig zseniális volt. A történet továbbra is remek, és már az első két epizódban annyi és olyan mértékű szarkavarás van, hogy bele se merek gondolni mi lesz még itt három részen keresztül. A karakterek jól megírtak és jól használtak, mindegyikük hiteles, és egyben félelmetes. A zene remek, a rendezés szintén, a színészek továbbra is remekül játszanak, ami pedig a Telltale féle játékokra jellemző döntéshelyzeteket illeti, nos...sok olyan apró döntés van a játékaikban, aminek a későbbiekben semmi jelentősége nem lesz a történet vagy az adott karakter szempontjából...de itt van egy bizonyos Harvey Dent...akivel kapcsolatban választás elég állít minket a játék a fejezet végén...és az egyik lehetőség eredményeképpen megszületik az a bizonyos valaki, akit mindenki ismer. :-) A másik lehetőségnél viszont Dentnek kutya baja nem esik és itt jön elő a kérdés, hogy akkor ez vajon végleges állapot e, vagy lesz a hátralévő három fejezet valamelyikében majd egy másik olyan szituáció, amiben megszülethet az érmés főszer? Nem csinálok belőle titkot, nálam megszületett Két/Arc és nagyon kíváncsi vagyok, hogyha megmentettem volna, akkor később is Két/Arcá vált volna e, vagy a megmentésével eltöröltem volna ezt a szálat? Tuti fogok majd nézni a neten egy olyan végigjátszást, amiben megmentették Dentet és nem lett belőle Két/Arc.
Várom a 3. epizódot, ami ha jól tudom már 25.-én érkezik. Viszont ajánlani továbbra is csak azoknak tudom, akik szeretik a Telltale srácok korábbi játékait.
davkar9
davkar9 2016.10.18. 07:56
Telltale - biztos, hogy nincs jelentősége a döntésednek.:-D Nagyon látványos "eltérések" vannak, de így is úgyis ugyanoda fut ki mindkét elágazó.:-X Én szokás szerint majd csak a leárazott teljest pótolom. Esetleg még egy olyat tudok elképzelni, hogy ez most valami új trükk (rövidségre alapozva): a 3. rész majd két tényleg külön epizódot fog tartalmazni (3A, 3B ), amik aztán a 4. elejére fognak visszatérni ugyanarra a pontra.
ajánlott olvasnivaló