Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Pro Evolution Soccer 2017 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Pro Evolution Soccer 2017
A játék, ami Dél-Amerikának készült.

Pro Evolution Soccer 2017

Pro Evolution Soccer 2017
A legutóbbi Pro Evolution Soccer 2017 cikkek, hírek
1 levél
Válasz 16.10.02. 22:21 #8
fczolika
Nálam a játékmenet a lényeg,ebben pedig idén is a PES jobban muzsikál!!!
Egyébként ez a licensz probléma túl van ragozva,főleg úgy,hogy PC-n ,illetve PS4-en is néhány perc alatt az összes csapat elérhető,mezek ,logók,játékosok,stb.
Csináltam egy PES 2017 tesztet >>>> https://www.youtube.com/watch?v=QAirlKyVaIE
5637 levél
Válasz 16.09.30. 22:24 #7
Dino
Köszi az észrevételt. A mobil verziónál egy-egy cikkben csak pár kép jelenik meg, direkt azért, hogy ne legyen sok adatforgalom. Arra eddig nem gondoltam, hogy az ilyen cikkeknél, ahol hivatkozás is van a képre, ez problémás lehet... Megpróbálok majd valami köztes megoldást kitalálni.
32761 levél
Válasz 16.09.30. 18:42 #6
szbszig
Apropó, ha már az a magyar válogatottat érintő dolog szóba jött... Én eredetileg mobilon olvastam a cikket, és nem értettem, miről van szó, mert tök máshogy jelennek meg a cikkben a képek. Oda volt írva a szövegbe, hogy valami szörnyű dolgot kell keresni a következő képen, én meg kerestem nagyon, de csak valami tizenhatosnál zajló játékjelenetet ábrázoló képet láttam alatta. Ennek érdemes lenne utánanézni, nem feltétlenül ezzel a cikkel kapcsolatosan, hanem úgy általában is a mobil változatnál.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1953 levél
Válasz 16.09.30. 17:29 #5
GeryG
Éppen ezért lett erre kihegyezve: évek óta nem tudják/nem akarják megoldani ezt a problémát, ami általában valóban az egyetlen, ám annál frusztrálóbb gond a sorozattal. Cserébe jönnek az ilyen mellédumálásokkal, hogy "de a Barcelona és Liverpool stb. csapatok mennyire prón le vannak benne másolva". Oké, ez tök jó, ezt az egyetlen lenyomandó rivális FIFA is megteszi nagyjából 2003 óta minden évben. Arról nem is beszélve, hogy azért ilyesmi, mint az említett magyar válogatottat érintő dolog, a korábbi részekben nem volt, szóval nem, hogy előrelépés van, hanem bizonyos részekben bizony visszalépés. És ez pont azért ennyire fájó, mert egyébként minden más tekintetben igenis nagyon rendben van a játék.

Én nem tudom, hogy miként vannak lepapírozva a licenckérdések az EA, a FIFA és a Konami között, de biztos lehetne megoldást találni. Persze, más kávéház, de nézzük meg az NBA-t. Éveken át jöttek az NBA Live és az NBA 2K epizódok és sosem volt gond egyik oldalon sem ilyen téren.
32761 levél
Válasz 16.09.30. 17:10 #4
szbszig
Azért egy kicsit tényleg fura hangvételű lett a cikk. Igazából ez az egy negatívum van említve benne: a licencproblémák, semmi más. Ezt viszont elejétől a végéig, szinte minden bekezdésben újra és újra felhánytorgatjátok. Még ha valami nagy újdonság vagy visszalépés lenne a korábbi verziókhoz képest, akkor megérteném, de hát mindenki tudja, hogy évtizedek óta ez a helyzet a PES-szel. Szóval egy kicsit én is értetlenül állok a cikk előtt, hogy ennyire erre lett kihegyezve.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
167 levél
Válasz 16.09.30. 16:54 #3
AndrewT
A konzolos érvet el kell, hogy fogadjam, erre nem gondoltam, PC-ből indultam ki.
1442 levél
Válasz 16.09.30. 16:34 #2
Sityi
Talán mert ez nem a közösség feladata lenne? Vagy mert külön kell mókolni? És konzolon ez nem megoldható? Válassz kedvedre!
Illetve nekünk azt kell megítélni, ahogy a játék kijött, nem pedig azt, hogy mi lesz / lehet vele később - kivéve a teszt ideje alatt érkezett patcheket.
167 levél
Válasz 16.09.30. 16:01 #1
AndrewT
A licensz problémákat a community minden évben a megjelenéstől számított 2-3 héten belül megoldja, nevekkel, mezekkel, arcokkal, stadionokkal, mindennel együtt, szóval kicsit értetlenül állok azelőtt, hogy a teszterek minden évben értetlenül állnak a licenszproblémák előtt : )

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.