Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» 2017-re csúszott a Friday the 13th, de... [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: 2017-re csúszott a Friday the 13th, de...
…egyszemélyes kampány is kerül bele.

Friday the 13th

Friday the 13th
A legutóbbi Friday the 13th cikkek, hírek
1681 levél
Válasz 17.06.02. 20:40 #8
GeryG
Különösebb sztorira ne számíts szerintem, max botokkal ugyanarra, amit a multiban tolnánk... ami nagy kár, mert én imádnám, ha a sorozathoz méltó sztorit tolnának alá és nekem egy jól működő MI-Jason elől kellene futkosnom...
32672 levél
Válasz 17.06.02. 20:25 #7
Creativ3Form
Igen, engem is ez ijesztett el kicsit, de nem bírtam magammal. Kíváncsi leszek később megoldják e ezt a problémát...akkor lehet adok neki újra egy esélyt, plusz elvileg jön majd sztori mód is. De addig várom a re-found-omat. Remélem még a mai napon megtörténik.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1681 levél
Válasz 17.06.02. 20:19 #6
GeryG
Nekem is tervben van, de így majd teszek vele egy próbát előbb, hogy működik-e. Én igazából inkább azért nem ruháztam még be rá, mert ehhez legalább két-három cimbora is kéne, aki szintén megveszi és lehet velük közösen játszani. Ez megint olyasmi, amit idegenekkel tré...
32672 levél
Válasz 17.06.02. 20:15 #5
Creativ3Form
Néztem tegnap a TheVR-os srácokat, ahogy tolták vele Twichen Live-ba. Nagyon megtetszett, és ma beruháztam rá. Hát...hiba volt. A telepítés után az indításnál rögtön ez a hiba üzenet fogadott: "Invalid game executable Summer Camp\binaries\win64\summercamp.exe"
Utánaolvastam a Steam fórumokon és más egyéb helyeken, és semmivel nem lehet javítani. Se a játék újratelepítésével, se régebbi driver visszarakásával, se régebbi direct x visszarakásával, sőt. Volt olyan, aki visszarakott egy régebbi win10-es frissítést, hátha, de azzal sem indul neki továbbra sem. Emellett panaszkodnak, hogy a fejlesztők nem reagálnak semmit erre a hibára. Részemről ment is e refound. Hála az égnek, hogy lehet ilyen Steamon. Szóval ha valaki tervezi esetleg megvenni, az kétszer gondolja át.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11120 levél
Válasz 16.10.14. 20:29 #4
VodevilX
Jó, de ki fogja ezt játszani egyedül
A Dead by daylight jó tanulópénz lehetett, de mivel eleve ezt vártam nagyon, ezért nem is ugrottam rá... nembaj, ez jobb lesz, kivárjuk Így meg igazából az a 3. sem igazán érdekel.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1681 levél
Válasz 16.10.14. 19:11 #3
GeryG
A sorozat (vagyis szigorúan csak az első 9 rész) nagy rajongójaként ezt én is nagyon várom, de picit az eddig látottak alapján felemás érzéseim vannak. Félek, hogy az egyszemélyes rész is egyszerű botok elleni játék lesz (ezt egyébként írták is, hogy az MI programozása miatt csúszik a premier), mint anno a Battlefieldekben.

Arra lennék egyébként kíváncsi, hogy az első hasonló jellegű játék, amit emlékeim szerint bejelentettek, a Last Year hol tart most? Folyik-e még a fejlesztés, mert a bejelentés óta alig hallani róla valamit, cserébe a hivatalos oldalon is ez év novembere szerepel megjelenési dátumként. Mondjuk az a játék egy az egyben olyannak tűnik, mint a Dead by Daylight volt, amit spec szerettem, szóval jó lenne, ha tényleg megjelenne az is.
11120 levél
Válasz 16.10.14. 16:39 #2
VodevilX
Januárban lesz is Péntek 13-a, biztos azt nézték ki
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11120 levél
Válasz 16.10.14. 16:38 #1
VodevilX
Fuh, pedig ezt nagyon várom Na nem baj, csak jó legyen!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.