Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2017-re csúszott a Friday the 13th, de...

…egyszemélyes kampány is kerül bele.

2016.10.14. 13:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén már jelent meg egy aszimmetrikus túlélő-horrorjáték, ez volt a Dead by Daylight. Bár alapvetően nem volt vele különösebb gond, kiemelkedőt sem nyújtott. Emellett van még egy projekt, amely vélhetően sokkal inkább tűzbe hozza a horrorjátékokra fogékony játékosokat: a Friday the 13th. Ezt mutatja a sikeres Kickstarter-kampánya is (habár csak az utolsó órákban értek célba). A fejlesztő Gun Media korábban ez év októberét jelölték meg mint a premier várható dátumát, ám máig nem kopogtatott be Jason az ajtókon. Ma pedig az is kiderült, hogy még jó ideig nem is fog, ugyanis a Friday the 13th megjelenését 2017-re halasztották. A csúszásnak azonban komoly oka van: egyszemélyes kampányt is kapni fogunk. A játék több lépcsőben fog megjelenni, először a támogatók kapnak egy bétát még idén, amelyre meghívhatják négy barátjukat is. A második lépcső a többjátékos mód megjelenése lesz valamikor jövő év elején, benne Tommy Jarvis játszható karakterével (több részben is ő szállt szembe Jasonnel), valamint a Packanack Lodge pályával. A sort végül az egyszemélyes játékmóddal zárul valamikor a nyáron. Aki már előrendelte a játékot, természetesen extra díj nélkül juthat majd hozzá a kampányhoz is. ■

Friday the 13th
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Friday the 13th

hozzászólások (4)

VodevilX
VodevilX 2016.10.14. 16:38
Fuh, pedig ezt nagyon várom :( Na nem baj, csak jó legyen!
VodevilX
VodevilX 2016.10.14. 16:39
Januárban lesz is Péntek 13-a, biztos azt nézték ki :D
GeryG
GeryG 2016.10.14. 19:11
A sorozat (vagyis szigorúan csak az első 9 rész) nagy rajongójaként ezt én is nagyon várom, de picit az eddig látottak alapján felemás érzéseim vannak. Félek, hogy az egyszemélyes rész is egyszerű botok elleni játék lesz (ezt egyébként írták is, hogy az MI programozása miatt csúszik a premier), mint anno a Battlefieldekben.

Arra lennék egyébként kíváncsi, hogy az első hasonló jellegű játék, amit emlékeim szerint bejelentettek, a Last Year hol tart most? Folyik-e még a fejlesztés, mert a bejelentés óta alig hallani róla valamit, cserébe a hivatalos oldalon is ez év novembere szerepel megjelenési dátumként. Mondjuk az a játék egy az egyben olyannak tűnik, mint a Dead by Daylight volt, amit spec szerettem, szóval jó lenne, ha tényleg megjelenne az is. :)
VodevilX
VodevilX 2016.10.14. 20:29
Jó, de ki fogja ezt játszani egyedül:D
A Dead by daylight jó tanulópénz lehetett, de mivel eleve ezt vártam nagyon, ezért nem is ugrottam rá... nembaj, ez jobb lesz, kivárjuk :D Így meg igazából az a 3. sem igazán érdekel.
ajánlott olvasnivaló
Far Cry 5 beharangozó videók Far Cry 5 beharangozó videók
Új trailert kapott hétvégén a Star Wars Battlefront II Új trailert kapott hétvégén a Star Wars Battlefront II
További öt évig az Atarié a RollerCoaster Tycoon További öt évig az Atarié a RollerCoaster Tycoon