Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Oriental Empires [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Oriental Empires
Kijött Early Accessből a körökre osztott 4X stratégia.

Oriental Empires

Oriental Empires
A legutóbbi Oriental Empires cikkek, hírek
1202 levél
Válasz 17.09.14. 19:57 #4
ivanova36
1849-es tesztet olvastam, de az a korszak és téma nem érdekelt. És valóban egy mostani Caesar3 - Pharaoh - Zeus az jó lenne, bár az eredetik is még játszhatók, igaz némi user hekk kell hozzá hogy nagyobb felbontásban és/vagy ablakban fusson w10 64b-en.
Az a gond, hogy pl a Caesarból készült ugye egy 4-es is, 3d-s, de irtó ramaty irányítással és csak a cég neve volt ami adott el belőle pár példányt.
Szerintem egy Civ5-6 motorral bőven elég lenne feltámasztani, fél 3d-sen. Persze nagy buli lenne lemenni az utca szintre és végigsétálni egy szépen felépítettet működő város utcáin, de ezt egyik sem tudta eddig hozni.
Mostanában Kingdoms & Castles és Aven Colony ami talán betölt némi űrt, amíg ki nem jön a következő Anno.

57 levél
Válasz 17.09.14. 11:39 #3
montanosz
probáld ki a hunyadi hadait, az már nagyon jol fejlesztett motor
montanosz
4515 levél
Válasz 17.09.14. 10:21 #2
Wing
Jó lett a cikk. Kár, hogy Kína mint téma annyira nem fog meg (tulajdonképpen az egyetlen régió, amit valahogy nagyon távolinak érzek magamtól), de azért Wishlistre raktam a játékok, hátha egyszer lesz valami pofátlan akció, aminek már nem lehet nemet mondani

@ivanova36: Jó lenne, ha valaki feltámasztaná a régi jó Impressions Games játékokat, mind a három sorozat baromi szórakoztató volt. Pár éve teszteltem egy hasonló koncepcióval bíró játékot, az 1849-et, de persze összetettségében nem érhetett a régi elődök nyomába.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
1202 levél
Válasz 17.09.13. 20:07 #1
ivanova36
Volt még egy régen a Caesar3-pharaoh-zeua nyomán egy szintén kínáról szóló, a Emperor: Rise of the Middle Kingdom. Persze a felsorolt sorozathoz hűen, ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal, ugyanattól a készítő csapattól.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.