Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Warhammer: Vermintide 2

9558 levél
Válasz 18.08.31. 14:07 #19
davkar9
Nem mondom, hogy csalódás, de azért többre számítottam. A pályák szépek és hangulatosak, tényleg jó a level design. Ugyanakkor sok területrész csak töltelék, mert a kapcsolódó quest miatt egyszer megcsinálod aztán csókolom (bird eye view pl). Ezekhez vagy összeszokott csapat kell vagy solozod, amit érdemesebb easyn mert a pálya befejezése is kell hozzájuk. Legenden elérhető küldikről nem is álmodom. Puggal volt már sikerélményem a régi mapokon, de egy idő után a karakterek/->pályák teljesítéséről is lemondtam (fekete skinek amúgy se jöttek be) ezen a fokozaton.

A weekly challange vicc kategória. A 25 qp átszámolva olyan ~10+ óra ami napi 2-vel teljesíthető lenne elvileg, de egy random skines chestért eléggé aránytalan feladat. Okri ch-ből kaptam vagy 5 ilyen ládát, rng nem igazán kedvezett. Ezeket a neonfényeket már az alap piros cuccoknál se szerettem, ez a lila világítás még kevésbé tetszik. Ráadásul ez csak skin és bár piros amikor esik, felrakáskor a statot nem alakítja át, így aztán nem sokat ér.

Táblát kéne visszahozniuk az első részből és valamit kezdeni a quickplayjel. Unom már, hogy állandóan a trollos pályát adja be.
Simple. Eternal. Beige.
21846 levél
Válasz 18.08.31. 11:31 #18
Peace
Random emberekkel toljátok?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5287 levél
Válasz 18.08.31. 11:24 #17
Skorpio90
DLC-t próbáltad?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
9558 levél
Válasz 18.08.31. 08:25 #16
davkar9
Ingyen hétvége + 50%-os akció, ha utána megtetszene.
Simple. Eternal. Beige.
5287 levél
Válasz 18.06.01. 15:31 #15
Skorpio90
Ha még pár illusiont hozzácsaptak volna mindegyik fegyverhez, akkor lett volna teljes az öröm.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
9558 levél
Válasz 18.05.31. 16:11 #14
davkar9
Az új frissítéssel bekerült egy a V1 táblájához hasonló cucc. Napi questek, kihívások. Jó kis újítás, de legjobb lett volna ha már megjelenéskor ezzel indít, mert pl a kalapokhoz 100 teljesített játék kell. Carrierenként. Ez így egy kicsit sok, bár szerencsére egyik sem idenekemazonnal kinézetű.
Simple. Eternal. Beige.
9558 levél
Válasz 18.03.08. 20:25 #13
davkar9
Release trailer

A teljesre még nem frissít, gondolom megint valami gebasz van.
Simple. Eternal. Beige.
9558 levél
Válasz 18.03.06. 07:30 #12
davkar9
Tegnap visszanéztem a V1-be, hát a nm nevetségesen könnyű így a 2 után. Veteranon már csak a sunyi packmaster és egy rossz helyen kapott boss wipolhat, minden más hiba a játékosoké. Egyet sikerült nyerni championon, érzésre v1 nm és cata között van. Jobban össze kell dolgozni és lvl15 alatt nem is érdemes nekivágni. Eltart még egy darabig mire az lesz az általános nehézség, de remélhetőleg ~1 hónap +- alatt felnő majd a játékosbázis karakterileg és szellemileg is, hogy puggal is nagyobb %-ban sikerüljön. 200-as item cap után sajnos a veterannak nem sok értelme lesz, a lvl up ládikákból pedig nagyon lassan lehet elérni a 300-as cuccokat.
Simple. Eternal. Beige.
5287 levél
Válasz 18.03.03. 18:48 #11
Skorpio90
Én egyszerűen nem értem a sok picsogót. 2-nél több IQ kell a játékhoz, onnantól nem kéne, hogy túl nehéz legyen. Nem hittem a szememnek, amikor még level 20- voltam az első részben, hogy a level 80-as nagy ász akkora baromságokat csinált, hogy folyton őt kellett felhúzni a földről. A sok gyökér képtelen felfogni, hogy a karakternek megfelelően KELL játszani. Emlékszem, haverommal 2 éve vettük meg az 1-et, egyből beugrottunk egy hard Horn of Magnusra, és sírva, szentségelve kezdtük újra 3-szor 10 percen belül, majd eszünkbe jutott, hogy talán könnyebb fokozaton kéne kezdeni. Azóta a Man the ramparts pályát röhögve megcsinálom Nightmare-en egyedül, de egyszer sikerült már Cataclysm-en is botokkal. Eddig az a tapasztalatom, hogy a második részben eléggé erősek a karekterek, cserébe 3 percenként kapjuk a hordákat.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
21846 levél
Válasz 18.03.03. 08:22 #10
Peace
Nem tragédia. Nem fogom az első részt sem kipróbálni, csak tényleg baromira tetszettek a játékmenet videók. De ez van. Mindig akad mivel játszanom, nem halok bele. Nem az én világom már a multi.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9558 levél
Válasz 18.03.03. 08:02 #9
davkar9
Ez a klasszikus, szótári faszság... Tipikusan annak a fajta idióta usernek a reviewja, aki végigpicsogta már az előző két bétát is, hogy legyen easy fokozat. Az első pár kör nehéz, de csak emiatt az új hülye power leveles baromság miatt. A kezdő gear egyszerűen szar, nerfelés helyett azt kéne inkább magasabbra tolni. Amint viszont ez megvan onnantól jön egy laza fejlődés. A könnyűn kapott ládákból eső cucc max szintje 100-nál van meghúzva, ezekkel muszáj (lehet menni nehezebbre nyitogatni, de azokból ugyanúgy szintnek megfelelő cucc fog esni) elérni a "szintkorlátot". Nem kell százszor átmenni ehhez. Nem emlékszem nekem mennyi volt, viszonylag hamar meglett. Nem tudom mi alapján nézi mondjuk, olvastam olyat is, hogy a legnagyobb plvl-ű tárgyhoz képest adja a következőt, valaki a karakter(ek) összes szintjét írta.

A lényeg, hogy a játék - főleg mivel a sok sírás után az easyt butára nerfelték - hardtól kezdődik. Ez pedig random, de ez a random definíciójának a hibája. 6-9-es kari szintű (ami önmagában nem jelent semmit mivel minden karakter külön fejlődik) arcokkal lazán lement, 15-20-asokkal wipe volt. Attól is függ mit vág hozzád az rng. Pálya 2/3-át szinte ellenség nélkül végigmentük, utolsó résznél jött a boss és vagy két horda. Városi pályán 99%-hogy ha a kapunál kapunk egy bosst akkor a végén megint jön egy. Rosszul elkapott horda, semmiből előbukkanó packmaster is szétkúrhatja a játékot, de ez ilyen.

A tomeok és a grimek a játék szerves részei, ahogy már az elsőnél is voltak. +xp (ami itt most fontosabb) és a lootot is befolyásolják. Aki már tudja a helyeket az fogja jelezni, vagy tageli vagy írja, hogy "itt". De 5 perc alatt utána is lehet nézni, megjelenés után meg szerintem egyből ott lesznek a helyek screenshottal meg videóval a top guideok között.

A csapatmunka miatti picsogás külön aranyos egy coop játékban.

Ami téged illet, akkor inkább próbáld az első részt. Épp le van árazva 7€-ra. A 2 tényleg mélyvíz, de ez azért mégis csak folytatás, elsősorban a v1 játékosainak.
Simple. Eternal. Beige.
21846 levél
Válasz 18.03.03. 06:42 #8
Peace
Steam-ről:

"- Like I said, this game is absolutely unplayable with randoms. The whole idea of the game, especially at the beginning is to run through recruit difficulty a lot of times, like hundreds of times, farming new loot to make your character stronger to dive in higher difficulty games. So, the whole team must be very well organized, know where to run and what to do. know all the locations of the tomes and grims, which is only possible with a team. Remember about it, before you buy."

Annyira jó lett volna ez a játék single-be, rühellem ezt az erőltetett multit meg co-op-ot! Tudom, öreg vagyok és antiszoc, de ez akkor is nagyon tetszik videók alapján, de én nem fogok már másokkal játszani. Néha Grim Dawn-t tolunk kedves barátommal, de szerintem annak is már vagy fél éve lassan és nem is feltétlen hiányzik annyira.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5287 levél
Válasz 18.02.28. 22:57 #7
Skorpio90
Én már kipróbáltam, nem rossz. Az nem tetszik, hogy ha jól látom, a trinketek, meg a többi szarság pusztán statot növel, túlzottan elmentek RPG irányba.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
9558 levél
Válasz 18.02.28. 19:52 #6
davkar9
Újabb gameplay trailer

Már megint, az a zene...

Közben kisebb technikai gebasz után végre tölthető a preorder béta!
Simple. Eternal. Beige.
21846 levél
Válasz 18.02.15. 10:46 #5
Peace
Ohh, az kimaradt. Azért meglesem majd. Random emberekkel nem fogok coop-ozni...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9558 levél
Válasz 18.02.15. 10:37 #4
davkar9
Ööö, az megvolt, hogy "Warhammer L4D"? Azaz online coop. Lehet singleben is játszani de a botok azért nem olyan ügyesek, főleg nem magasabb nehézségen. Viszont a patkánykákat ledarálni mindig jó móka!
Simple. Eternal. Beige.
21846 levél
Válasz 18.02.15. 09:11 #3
Peace
Ez egész hangulatos! Még a végén elkezd érdekelni. Nem érdekel a Warhammer Fantasy világa, sosem tudott felcsigázni, de ez ilyen Skyrim szerű szerepjátéknak tűnik sok darálással. Gondolom történet orientált és küldetések is lesznek, úgyhogy akár még be is vállalom.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9558 levél
Válasz 18.02.15. 08:46 #2
davkar9
Új gameplay

Egek, az a troll zene! Mondjuk ismét Jesper Kyd csinálja a zenéket, szóval nincs ebben semmi meglepő.

Preorder béta két hét múlva (28 ), megjelenés március 8.

Honlapon fent vannak a karrierek. Egy kari 2.0, egy whatif+ és egy whatif-. Mindegyik egy tankosabb, távolsági és egy köztes specializáció, kötetlen fegyverhasználat (pár kivétel pl slayer nem használhat távolságit) miatt csak a képességekben térnek majd el. Alapvetően ízlés dolga lesz, gameplay jelentőségük szerintem csak nm, de inkább cata-n lesz majd.
Simple. Eternal. Beige.
9558 levél
Válasz 17.10.17. 23:55 #1
davkar9
Azaz a "Warhammer L4D" 2. Múltkor volt egy semmitmondó teaser, kb csak annyi, hogy jön a 2. rész és íme itt is van!

Hőseink visszatérnek, viszont mindenki kap 3 ~karakterosztályt (pl Bardinból slayert faraghatunk), amikkel lehet fejlődni. A helyszín Helmgart és környéke, aminek örülök mert eddig is sejtettem nagyjából merre van ubersreik, de a TWW kampányok után végre pontosan tudom hol is vagyunk a térképen. Loot rendszer is fejlődött, a karakternek megfelelő cuccok esnek majd. Külön dicséret jár nekik, amiért nem hozták be a szájbatekert lootboxokat!

És ami még nagyon fontos, de a trailerből egyből kiderül; a patkánykák mellett a káosz erőivel is meg kell majd küzdenünk!

Steam '18 elejét ír, szóval hamar itt lesz és az ára is meglepően alacsony (ugyannyi, mint az elsőé), pedig elég sok újdonság került a folytatásba. Várós!
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.